• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşün ki sevgilin şu an bunu okuyor...Ona ne yazmak istersin ?

Askiiiim kocaciiim seni cok cokcok seviyorum, iyiki evlenmisim seninle iyi seni secmisim.. beni okadar cok mutlu ediyorsunki... sen birtanesinnn.. seni asla kaybetmek istemiyorum!

Evliyiz Mutluyuz ve Huzurluyuz cok sükür

Seni Herşeyden çok seviyorum bitanem..
Lütfen Beni Hiç Sensiz Bırakma,
Sevginden Mahrum Etme...

sen...
bizi mahvettin,öldürdün...
sen..
beni yalnız bıraktın..
sen sen sen...

Canım sevgilim, iyi ki varsın. Bitmesin hiç bu rüya. :69::69:

Biliyor musun ben tum duygularimla baris halindeyim , senin ne dusundugunu bilemem ama kendimi cok seviyorum,begeniyorum ve de onayliyorum......

Daha 3 gün önce yukarı yazdıklarımı görünce içim acımadı desem yalan olur...

Gerçekten seninle geçirdiğim her bir saniye çok güzeldi ama bizim de nasibimiz buraya kadarmış. Sana kızgın ya da kırgın değilim, her şey kısmettir. Her şey için çok ama çok teşekkür ederim, inşallah çok mutlu olursun... :34:

:72:ASKERİM OKUYAMASANDA OLSUN SENİ ÇOK SEVİYORUM BİR ÖMÜR BPYU SENİN OLDUĞUMU BEKLEDİĞİMİ HİSSET ANLA SENİ ÇOK SEVİYORUM HERŞEYİM BENİM:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:AH YAVRUMM BENİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM

Ben senden sadece bir damla bekledim koca bir deniz yaratabilmek için..Ufacık bir çaban olsaydı benim için ömrümmmm senindi ama kısmet değilmiş napalım :14:
Gözleri sana benzeyen bir kızım olsun isterdim kaderimde yokmuşsun demekki :85:
Şimdi mutlumusun bilmiyorum ama umarım iyisindir..Sadece şunu bilki ben seni çokkkk sevdim halada seviyorumm..Herzaman kalbimin bir köşesinde olucaksın bunu bil ve sende beni sevgilim olmasanda hiç unutma güzel bir anı olarakta olsa hatırla yeter...

Niye biraktin beni,niye önüme gecip kapilarimi kapatmadin,niye demedin gel yuvamiza geri,niye söyle
niye bu kadar kolay vazgectin benden,niye bu dertlere saldin beni.
seni seviyorum,her animi özlüyorum seninle.Ya Rabbi duy duyur sesimi anlamiyor caresizligimi,ya Rabbi ya Rabbi.

Allahım nolur bi engel olmasın da evleneliiiim, evliliğe kadar çok uzun süre var lütfen sorunsuz geçsiiin ona aşığııımmmm :69: :123: :127: :81:

seni çok çok çok seviyorum bitanem iyiki hayatıma girdin çok mutluyum seninle canımın içiisin beniimmmmm

Bir daha telefonunu geceden şarja tak, maymun

:))

Son düzenleme:
Tosuuuunn cok özledm seniii evn önüne gelde balkona ckııyım az sohbet edip iki lafın belini kıralım :23::76:

Back
X