Düşün ki sevgilin şu an bunu okuyor...Ona ne yazmak istersin ?

Canım sevgilim benim, harika bir gün geçirdim sayende. İyi ki varsın, yaradana şükür...

gulusune o yemyesil gozlerine kurban oldugum dualrim herzaman seninle herseyim!!!

askimmm..canim kocisimmmm.. sandevicler harikaa olmussss.... beni düsündügün icin sagol bitanemmm.. ins. ömür boyu bana sandevic hazirlarsin bende yerimmm

askimaa

nerdesiiinnn napıyosun? bugünü gerçekten evde yatarak mı geçireceksin... mesaj atmanı bekliyorum ben atmayacağım sen atana kadar

Canım sevgilim benim, bugün yorgun argın iş çıkışı geldin sırf benimle buluşmak için, inşallah geçmiştir ayaklarının ağrısı.

Ellerinle yedirdiğin yemeğin tadı damağımda kaldı, fena şımartıyorosun beni birtanem, haberin ola.

Son düzenleme:
iyi ki hayatımdasın, seni sevmekten bir ömür boyu vazgeçmeyeceğim. adam gibi adamsın! seni seviyorum. Allahım seni korusun,başımdan eksik etmesin kocacım :*

buz gibisin... bana kızdıysan nedenini söyle ortada neden yokken niçin bana bu kadar soğuk davranıyorsun.. içim sıkılıyor kalbim acıyor...seni seviyorum...eskisi gibi olmalıyız dün sabah ki gibi öğlen 2 dakikalık konuşmamız bile güzeldi...

Canım aşkım benim, senin varlığını hissetmek bile beni çoooooook mutlu ediyor. İyi ki varsın, seninle olmak başlı başına şükredilecek bir şey benim için.

Götür yalnız sadece uzaklara seninle olmak istiyorum lütfenn üzme askmm lütfen bak bu gece ne kadar zor geçiyor benim için.. Seni seviyorum sen hayatımınnn sebebii ooff meleğini üzmeee ve sabah güzel bi msj att sevindir beni esmer yarimmmmmmmmmmmmmm

Birtanecik sevgilim benim, bugün bir kez daha kanıtladın bana beni ne kadar sevdiğini ve düşündüğünü, iyi ki varsın, sana her geçen gün daha da aşık oluyorum.

....hayat aslinda pamuk ipligine bagli, fazla dusunme ,kalbinin sesini dinle,kararini ver,yeter..

İyi ki varsın, seni kelimelerle ifade etmek ne mümkün...

Bir gün acaba pisman olacakmisin,anlamiyorum ne istedigini hem seviyorum diyorsun,hemde en iyisi ayrilalim diyorsun.sen nasil bu kadar kolay vazgeciyorsun?
hayatim yikilacak eger gercekten ayrildigimiz o an gelirse.
bir yuvayi yikmak bu kadar kolay mi?
sen kacmayi seciyorsun gerceklerden,ben ise gel bir kere daha deneyelim diyorum.
ask,sevgi,beraberligi atmak bir mendil misali olurmu be sevgilim,seven kadini aglatmak kendi hatalarindan ötürü günah degil mi?
yaninda birgün yoklugumu hisedip kendinden,yaptigindan pisman olacakmisin acaba???
sevecek mi bir baskasi acaba benim kadar seni,bilinmez.
ama seven kadinin ruhunu öldüreceksin arkanda.
ah´`larim seni gelip bulmazmi,Allah beni görür elbette.

sana söyleyecek o kadar çok şey varki içimde kelimeler takılıyor boğazıma benim suçum neydi diyorum şuan sadece sana benim suçum neydi seni çok sevmek aynı sevgiyi senden görmekmi yoksa en yakın arkadaşımın senin bana olan sevgini kıskanıp beni büyülerle hastanelere yataklara düşürmesimi yada benim doktorlardan bulamadığım dermanı hocalarda arayıp ayağa kalkmammı yoksa senin fevri davranıp biz düğünü erteleyelim demenmi sonrasında pişman olup bişeyleri düzeltmeye çalışmanmı ama benim sana olan güvenim sarsıldı bir kere neyi nasıl toparlıcaz inan bilmiyorum yanımdada değil 500 km mesafe telefondaki konuşmalarda bir yere kadar kaldıramıyorum ki en yakın arkadaşımın seninle gülerek muhabbet ederken benim yüzüme bakmaması beni ayakta görünce sen düzeldinmi diye sorması hadi inanma hocalara diyorumda bizim arkadaşımla aramızda olan kavgaları kelime kelime bana söylemsine ne diyebilirim. birde senin beni özlediğini söyleme beni sevdiğini söyleme bunlar beni sıkıyor demen bugüne kadar şımarıklık yapmadığın halde ben şımarık büyüdüm her istediğimi alırım demen ben seni biraz daha tanımak istiyorum evlenip iki gün sonra ayrılırsak neye yarar o kadar masraf demen işine gelirse ben böyleyim demen ne değişti iki gündemi şımarık ne istediyse onu alan oldun anlamıyorum ki ama bunları söyledikten bir gün sonra yine arayıp bize ne oldu biz niye böyle olduk diye saatlerce sayıklaman ve ben artık ne düşüneceğimi bilmiyorum bunaldım yoruldum insanın sevdiğine onu özlediğini sevdiğini söylemesinden daha doğal ne olabilirki ve her telefonda bana seni özledim çok diyen sensen bunu söyleyen artık bende zamanı uzatmak düğünü ertelemek istiyorum HAYAT İŞTE İNSANI HEP EN YAKINLARI VURURMUŞ HEP EN YAKINLARI CANINI DAHA ÇOK YAKARMIŞ BENİMDE CANIM DEDİKLERİM CANIMI YAKTI.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…