• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşün ki sevgilin şu an bunu okuyor...Ona ne yazmak istersin ?

bitanem herşeyden sıkılmaya başladım. herşey boş gözümde. son bir ay kaldı ama sanki bu bir ay hiç geçmeyecekmiş gibi. hani giderken demiştin ya "doyamadım ben bitaneme" ben de sana hiç doyamadım ki. offff bitsin artık şu askerlik. çok özledim seni :43:

“Şu, içinde BuLunduğun Tek AnLık Ömrünü Fırsat BiL Ve OnunLa MeşguL oL. Ne GeçmişLe ÜzüL, Ne GeLecekten Kork” ... (MeVLâNâ)

aşkıım bu aralar iş yerinde seni çok üzüyorlar biliyorum bitanem.. elimde olsa da o cadalozların saçlarını yolabilsem.. elimde olsa da başka bir meslekte olsaydık ama sonra seni gördüğüm zaman ne kadar da doğru bir seçim yaptığını tekrar anlıyorum.
bu gece seni hiç uyandırmasınlar, güzel güzel uyu rüyanda da bizle ilgili kötü şeyler görme artıık ben seni asla bırakmam çünküü seni çoook seviyorumm.. şimdi doğum gününde ne alsam sana diye düşünüyorum ama hala istediğim gibi bişey bulamadımmm off.!

askerlik bitiyor ama biz yine kavuşamıyoruz, daha ne kadar ayrı kalabiliriz ki birbirimizden. geliyorum desen, oraya yerleşmek istiyorum artık, senden uzakta yapamıyorum desen.. hep güçlü ol diyosun ya bana, ben sensiz güçlü olamıyorum ki...

Sen varya sen yalandan daha yalansın!
Kapıma birgün ipe ipe geleceksin, söküklerini dike dike gideceksin!

Olsa da al beni
İçine sal beni
Dolaşayım damarlarında,,,,,,,,:36::36::36::36::36:

aşkım seni çok seviyorum her anımı senle geçirmek istiyorumm 10 yıl oldu hergün daha da aşık oluyorum sana :77::77::77::77::78::78::78::78::78:

Seni çooooooooooooooooooooo...k seviyorum aşkım. İyi ki benimlesin. Her sabaha mutlu uyanmamın sebebisin. :69: :69: :nazar:

tepeden tırnağa aşığım sana
6 yıllık hasretim askerim deliler gibi seviyorum seni çok seviyorum çok aşığım sana
bitanem iyi ki varsın iyiki 6 yıl önce girdin hayatıma

hep benimle kal kocaammmm

özledim seni...
ayrılık yüreğimi uyuşturuyor karıncalandırıyor nicedir.
beynimi uyuşturuyor özlemin...
çok sık birlikte olmasak bile
benimle olduğunu bilmenin
bunca zamandır içimi ısıttığını
yeni yeni anlıyorum

Aynı gökyüzünü paylaştığımız düşüncesi tek avuntum. Çabuk gel, çok özledim.

özledim seni...
ayrılık yüreğimi uyuşturuyor karıncalandırıyor nicedir.
beynimi uyuşturuyor özlemin...
çok sık birlikte olmasak bile
benimle olduğunu bilmenin
bunca zamandır içimi ısıttığını
yeni yeni anlıyorum

Aynı gökyüzünü paylaştığımız düşüncesi tek avuntum. Çabuk gel, çok özledim.

İnanırmısın arkadasım tam bende o şiiri okuyordum netten can yücelin bi baktım sen paylastın
ne güzel tesadüf bu :)

Back
X