şuan eşim okuyor olsaydı onu hala deli gibi sevdiğimi boşanma davasını bir öfke ile açtığımı hala öfkemden,inadımdan vazgeçmediğimi ve mahkeme çıkışı sadece yakın olabilmek için onu dövdüğümü bilmesini isterdim kızlar 6 ay evli kaldım ilk aşkımdı 7 yıl beklemiştim toplam 10 yıldır seviyorum onu keşke gelse barışalım dese kimse onun yerini dolduramıyor.
allah belanı versin diyesim geldi başlığı gördüğüm an Senin şu nalet kardeşinden nefret ediyorum aşkımmmm keşke ilk günümüzü ilk ayımızı ilk yılımızı onun için hiç etmeseydin :/ ömür boyu bu kinim hiç sönmeyecek
sana okadar kırıldım ki paramparça ettin beni haketmediği sözler duydum senden bense sadece seni sewdim nolcak şimdi nişana heves kalmadı ki içimde ben gitsem elbet yenisi gelir ama benim gibi sewer m seni değer verir mi herşeyini düşünür mü ASLA!!!!!!! sen kıymetimi bilmemeye dewam et elbet birgün dank eder ama ozaman ben gitmiş olabilirm nişanı atıp
canımdanda ötemmmmmmmmm seni öylesine çok seviyorumkiiii koca bebeğim benim, bebeğimizde şuanda güm güm kıpırdayarak destekliyooo, kızımızla seni çok seviyoruz iyi ki benimsin