Düşün ki sevgilin şu an bunu okuyor...Ona ne yazmak istersin ?

Uzulme!
Dert etme can!..
Gorebiliyorsan,dokunabiliyorsan,nefes alabiliyorsan,yuruyebiliyorsan..
Ne mutlu sana!..
Elinde olmayanlari soyleme bana..
Elinde olanlardan bahset can! Uzulme!..
Geceler hep kimsesiz mi gececek?
Gidenler donmeyecek mi?
Yitirdigin her ne ise;bir bakarsin yagmurlu bir gecede..
Veya bir bahar sabahinda karsina cikmis...
Bil ki!! Guzellikler de var bu hayatta..
Gel Git'lerin olmadigi bir hayat dusunebilir misin?
"Huzun olgunlastirir".."Kaybetmek sabri ogretir"...
Hz.Mevlana

benim sana her zaman ihtiyacım var..beni bir an olsun sevginden kendinden aşkından mahrum bırakma balım..seni acayip seviyorum..

iyiki doğdun!!! iyiki... bi ev bi yuva 2 de çocuğa yok ben sensiz karışamam...

biliyorum kimse beni senin gibi sevmeyecek..ve bende kimse için bunca gözyaşı dökmeyeceğim bir daha...sen bilmiyorsun henüz ama yakın zamanda ayrılacağız sevdiğim, bütün hayallerimizi unutmak zorunda kalarak... içimi bir ateş yakıyor, gözyaşlarım akıp boğuyor bu şehri..sana çok aşık olarak senden ayrılacağım, nolur beni affet...

ne zaman aricaksın:sinifsinif:

ona yazacaklarımı okursa değerimi bileceğine havaya girerdi...kimi sevgiyi anlar...kimi sevgiyi kullanır...o kullananlardan çıktı malesef...

"Hayatta hic kimseye ihtiyacim yok"derdin ,anlasilan bir degisiklik yok, yaniliyor muyum?:uhm:

hep bekledim seni
çıkaramadım içimden
yaşayamadıklarım söyleyemedikleirm hala içimde gizli çok uzun yıllar geçti aradan şimdi evliyim bambaşka bir hayatın içindeyim senden kilometrelerceuzağım
ne çare geçen yıllara rağmen başlayan yeni hayatıma rağmen aklımdaısn
düşünüyorum
günlerden bi gün çıkarmısın tekrar kaşıma diye ölmeden görürümüyüm acaba seni
boğazım kuruyor...
söylenmedik o kadar çok sözüm var ki sana var olan ama yaşanamayan bir ilişkiydi biizmki sen suskun ben gizemli...
birbirinden ırak birbiriyle içiçe bir birliktelikti biizmkisi
biliyorum asşında herşey biteli o kadar çok uzun zaaman olduki ama hala söylemedikleirm var hala bana açıklamadıkların var
bana bir hayat borçlusun çünkü ben sana herşeyimi verdim
yalnız gecelerimin suçlususun gözyaşlarımın sebebsiisn acılarımın kaynağısın hırçınlığımın nedeni
ölmeden...
ölmeden ..
bir kez daha öp beni bir kez daha sarıl bana

çokk uzun zaman oldu ........aşkın bana göre iki hali var ayakların yere basmaması birde acı hali
ikisi bir arada melankoli oluyor işte.

sen bana acıları fazla bir aşk yaşattın ve o gün bugün aşk sadece heycan olarak kaldı bende...

senin yeni heycanların benimse sakin huzurlu bir evliliğim var.....

seni sevmek herşey sanrımdım ama değilmiş anladım....tek isteğim hesabını sormak acılarımın....

senin benim kadar mutlu olamadığı görmek

Şuanda sana karşı beslediğim duyguların adı kesinlikle AŞK değil. yeni tanıştık..ve ben hiçde normal olmayan bi ilişkiden çıktmm... o yüzdennnn Seni sevmek istiyoruMmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Sana cok kırgınım ve siniim gecene kadar acmayı düşünmüyorum telefonu senağlamasenağlamasenağlama

Seni bu kadar sevebilceğimi tahmin etmemiştim hayatımın anlamı , herşeyimmm :asigim:

alamıyorum kendimi seni düşünmekten almakta istemiyorum gerçi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…