Düşün ki sevgilin şu an bunu okuyor...Ona ne yazmak istersin ?

Elcın senı sevırem.hemıse sevmısem.olene kadar da sevecem.canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Sevgilim değil de sevdiğim o benim..

Biliyorum sana giden yollar kapalı diye şairin dediği gibi başlamak isterdim.. Ama sen de duygusallık adına hiç bişey yok biliyorum, anlatsam da anlamazsın.. Ama şunu bil en çok seni sevdim, en çok seni diledim Tanrı'dan.. En büyük hayallerime seni koydum ben seninle geçirebileceğim günlerimi düşünerek uykulara daldım..Bana bunları sen yaşattın, bana umutlar verdin asla tüketemeyeceğim.. Ve bak bn şmdi halen o umutlarla seni bekliyorum.. Birgün olur da pişman olup dönersen, ben yine buradayım.. Seni tüm hatalarınla kabul edip gönlüme sararım.. Bundan kuşkun olmasın..Seviyorum kahretsin!

Seni çok seviyorum sensiz yaşayamam artık ...Eskiye dönsün herşey lütfen beni yine deliler gibi sev..Gözlerime aşkla bak .Ayrılmayalımm Sen benim bitanem,aşkımsın çok seviyorum seni !

HEP YÜREĞİMDE BİR SIZI OLACAKSIN
ŞİMDİ ;Seni her düşündüğümde, canım acıyor ,nefes alamıyorum .
Seni yaşamak istemiştim .Sadece seninle mutlu olmayı istedim. Bahçeli evde köpeklerimizle sen işten gelirken seni beklemek balkonda, bahçede, hani hep yapardım ya seni görünce dünya dururdu her yer sen olurdu, kokun eve girerdi benim başım dönerdi . ya gülüşün sen her güldüğünde ben gelin olurdum sana , aşıktım ya gülüşüne ! bana çay verirdin en güzel çayıda sen demlerdin .sana yemek yapmak hazırlamak ne büyük aşktı, her sofrada nasıl olmuş diye sormak ? senin evde olduğun günleri saymak nasıl heyecanlıydı . ayrı şehirlerdeyken senin geleceğin günlerde benim geleceğim haftalarda , bir hafta kala ne hazırlıklar yapılırdı ne olmazlardan olurlar yaratıldı sen çoğunu bilmedin . ben bir eycan derdim dudaklarımdan bin eycan çıkardı sana eycan demekten hiç bıkmadım kimsede bıkmadı herkes seni eycan bildi . yürüdüğümüz her yolda benim elimi hiç bırakmaman ben tutmak istemesem bile zorla tutman sen benim kadınımsın hallerini hiç unutmam . sana yazmak ne güzeldi seni düşünerek bana hissettirdiğini yazıya dökmek ne güzeldi . sana süpriz yapmak sana hazırlanmak nasıl bir hazdı anlatamam varken doyulmayandın yokken dayanılmayan . sana birşeyler almak üstünde görmek giydirmek . aynanın karşısına geçip saçlarına iki el atman benim kozmetiklerimi kullandığında seni kıskanmak .yatagımda her gelmediğin gece yastığını koklamak. çamaşırları her topladığımda senın atletının kokusunu içime çekmek nasıl bir aşktı sırılsıklam sana aşık olmak .küstüğümüz zaman yatağa girdiğimizde bana sarılman kendıne çekmen .
Sen her yalan söylediğinde, yada yalanın ortaya çıktığında sana kıyamamak ,aşka kıyamamak, canım acısada bilsemde, yalan hep yalanı doğuracağını ,yinede senden vazgeçememek . En çok evden çıkarken seni gördüğüm kareler gözümden gitmiyor nasıl bır bına ınsanın üstüne yıkılır o altında saklandığım bina da öylece her defasında üstüme yıkıldı .bu nasıl bir acı bilemezsin bana yalan söylemen değil hala vazgeçemediğini görmekti acı olan .ya onun beni aradığında haykırarak söylediği sözler ve onun karşısında dimdik durmaya çalışmak söylediği herşeyin senin söylediklerinden farklı olması ve evıme gelen bır kadını ondan öğrenmek bu nasıl bır acı bılırmısın.ve bunu beni en çok sevdiğini söylediğin zamanda yapman bunları içime atıp sana unuttum aklımda bıle degıl tavrını takınmak nasıl bır acı bılırmısın . yıllarca çocuğumuz olsun dıye beklerken bır gun hamıle kalmak ve bunca şeyin arkasında senın gerçek yuzunu görmek ve güvensizliğin verdiği korkuyla o çocuğu aldırmak zorunda kalmak oysaki seninle bir çocuğun bir bebeğin hayalıyle yanıp tutuşurken nasıl bır acı bılır mısın. sen benım yaşadığım hiçbir acıyı bilmedin ,anlamadın. Sana her yersiz çıkışmalarımda ,çıkış yapmam gereken yerlerde, kendımı tuttugumdan ,haykıramamaktan kızgınlığımı , altında yatan yıllarca, bana söylediğin yalanların ,verdiği güvensizlik duygusunu ,düşünmedin ,anlayamadın . her düştüğünde aldım, kaldırdım, sardım, sarmaladım seni. sevdiğim için, vazgeçemediğim içindi hep. bir kadının karşısında mahçup olmak çok kötü derdın bana üstelik sevdigin kadının ya benim yaşadıklarım sevdiğim adam için her yalana gözünü kör etmek ,duymamak diken üstünde yaşamak ne demek? anlamak. istedinmi .
Bana hiç şevkatle yaklaşmadın .senin şevkatine o kadar ihtiyacım oldu ki bilemezsin
Ben hep bitti dedim ,her kavgada ,her sürtüşmede gidecem dedim. Anlamadın ki her dediğimde kendimi korumaya çalıştığım için söylediğimi, daha fazla acı çekmek istemediğim için bırakıp gitmeyi söylediğimi o benim kendımı koruma iç güdümdü orda haykırıyorum sana daha fazla acıtma kanıyor diye göremedinki .Şimdi tükenişin son demindeyiz, senin o aşkla bağlı, her anı seninle dolu kadın ,kanayan yaralarından sana istediğin alıştığın aşkı veremiyor çünkü çok canı acıyor ve sen hala ACITIYORSUN...........

sensiz çok huzurluyum... boşluktayım ama olsun... sen yoksun ya varsın herşey renksiz olsun... yeterki sen olma hayatımda... madem hayatıma hiç girmemiş olma ihtimalin yok...en azından bundan sonra yok ol...

bebekkk seni seviyorum !!! ama bu beni deli etmedigin anlamina gelmez uyuzzzzzzzzzzz.. cok tatlisin sennnnnnnnnnnnnnnn

artık herseyı unut ve eskısı gıbı olalıııııımmm barısalım artııık

Canım sevgilim benim, kaçıncı uykundasın bakayım şimdi???

küsüm ben sana.. gönlümü alabilmen için güzel bir akşam yemegi rezervasyonu yaptırmalısın :) iyi uykular paşam.

hergune şukurle baslıyorum.ılk gunlerde degısecek masal bıtecek dıye dusunurdum oysa hergecengun dahada aşık oluyorum sana.senı cok sevıyorum bıtanemmmsana söz hergecen gun dahada cok sevecegım senı..

askımm zor günler geçiriyorsun biliyorum ama az kaldı dayan..eskisinden daha güzel günler bekliyor bizi pofuduk sewgilim benim sewiyorum seni

Evimin erkegi,oglusumun babiskosu benim ise biricik askim... Seni coOok seviyorum... suan koltukla horluyorsuncanim benim, yorulmussun besbelli uyuma seklinden...hihihi ASKIM BENiMMM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…