Düşün ki sevgilin şu an bunu okuyor...Ona ne yazmak istersin ?

Kimi istedigini ya da istemedigini bir anlayabilsem de benim de artik kalbim agrimasa..iyi niyetimi biliyorsun ama inan bu inis ,cikislardan cok yoruldum...

sen bana verilen en güzel armağansın bitanem.RABBıMDEN DıLıYORUMKı BıZı BıRBıRıMıZE NASıP ETSıN...acaba birlikte yaşlanabilecekmiyiz deniz gözlüm ne dersin yerimseniben

yaaa senden nasıl nefret ediyorum nasıl gıcık alıyorum anlatamam.. mümkü değil yaa.. hem suçlusun hem güçlü.. ne kadar Bencilsin.. hep Ben hep Ben diyorsun... Bi de utanmadan su üstüne çıkıyosun ha ?Ben de Burcuysam Burnundan fitil fitil getirecem bu günü.. hiç Bi açıklamanı dinlemicem.. Bugünün hesaBını soracam sana.. mahvedicem seni.. öyle özür dilerim aşkımla kurtulamazsın.. Bi çok şeyi yitirdin Bugün.. sen kayBediyosun inan Bi gram umrumda değil.. Bi gözümden düşersen Bi daha giremezsin şafak efendiiiiiiiiii... senin o saçını Başını tek tek yolmak istiyorum.. Sana Böyle işkence yapmak etlerini koparmak istiyorum.. öyle ki sinirliyim sana.. sinirden midem ağriyor... akşama kadar sana gün yüzü görmemiş küfürler ettim.. telefonuma Bi daha öyle su üstüne çıkmaya çalişan msjın gelmesin çook fena yaparım seni.. hatanla sus otur kıçının üstüne daha da sinirlendirme Beni.. ayhh ağlicam yaa

ne kadar kötüyüm ben dimi? :sinifsinif:
şimdi nasıl düzeltceksem, saftirik ben...

Kapıyı o ilk çalışım da başladım ben yaşamaya ..

- Gel dedin

İçeri girdiğim zaman kalbim sıkışıcak gbydi .. korkuyordum,endişeliydim , sıkıntılıydım

Ama bir bakışın , bir gülüşünle bitti bütün korkularım ..

Sen ne kadar da güzel gülüyorsun öyle .. güldükçe gözlerin parlıyor ..
gamzelerin açıyor çiçek gibi ..

- Her gün seni görme umudu ile çalıyorum kapını ..
sen - Gel diyorsun :)) ben geliyorum ..
Bana bakıyorsun , bana her bakışınla ölüyorum .. bir an doya doya sana bakmak baktıkça sevgilim demek istyorum .. sana sarılmak , ağlamak istiyorum ..
çaresizim işte .. çaresizce ağlamak istiyorum ..

Acaba anlıyormusun sesimin titremesinden , gözlerinin içine bakmamamdan ..
Öylece sus pus oluyorum karşında ..
Bir gülüşünle cennetle müjdelenmişler gibi parlıyor yüzüm .. anlıyormusun ? ..
Anlıyormusun halimi , bir gel demenle sonuna kadar geliceğimi anlıyabılıyormusun ?Anlama sevgilim ..
Ben seni böyle seveyim ..

HATALISINNNN bir değil iki değil birsürü hatan var,yeter artık be bendeki de can,patlıcan mı o?klava:

Seni çok seviyorum bitanem askerim herşeyim.. Seni öyle özledimki.. Ama bu günler geçicek biliyorum seni son nefesimi verene kadar bekleyeceğim..

beni bırakıp bara gittiğin için şuan sinir oluyorum sana bayco :mymeka: yarın görürsün sen

beni hep böyle sev istiyorum, bakmaya kıyamadan ama içimi titreterek bakmaya devam ederek...

Elimi hiç bırakma, hep bana tutun, hep aynı bedende tek ruh kalalım.

Allah'ım nasıl bir kokuyla yaratmış seni ki, her seni öpüşümde duyduğum o kokundan o tadından kopamıyorum :kedi:

Bi ara çuvallar gibi olduk ; ama sanırım bu hastalık bizim için iyi oldu. Bak fırsatın olmamasına rağmen haberimi almadan rahat edemiyorsun. Biliyorum sende beni seviyorsun kiaklinialirimsmile

çok tatlı uyuyosun yanağına kocaman bir öpücük kondurmak istiyorum, ama uyandırmaya da kıyamıyorum:))

insan bu kadar kısa sürede duygularından emin olabilirmi bilmiyorum seviyorum diyemem ama aşırı derecede hoşlanıyorum senden:asigim:

ben aşkımı sana sözlerimle anlatamam..seni öyle deli sevdim ki hiçbirşey gözüm görmedi görmez de..sewgilim canım sewgilim 4.senemize gircez.. seni ilk gün ki gibi çok sewiorum..sadece seni istiyorum..kocam ol benim yoldaşım ol yarim ol eşim ol..sen bnm cnmsın canım ..sn bnm ilk aşkımsın allahın izniyle de son aşkım olarak kalacaksın.sevgimi aşkımı anlatmaya sözleirm gücüm yetmez..sadece gözlerimin içine bak anlarsın.seni çookkkkkkk sewiyorum meleğimm çok tarif edemicem kadar..herşey sensin..bnm biricik sewgilim kocam eşim yoldaşım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…