• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşün ki sevgilin şu an bunu okuyor...Ona ne yazmak istersin ?

keşke buraya geliyor olsaydın...
çok özledim ben seni:çok üzgünüm:

aşkım aşkım hastasın dıye görüşemiyorus ama ben senı çok ösledim .Keşke yanımda olsan sarıp sarmalasam senı bıran önce iyileşsen.sen benim hayatımın anlamısın.Kokunu sana sarılmayı çook ama çook ösledim bir an önce iyileş olurmu dünyam:)

Sana olan sevgim ve saygim hic bitmedi... suanda yaninda olup sana moral verebilmeyi cok isterdim ama ne yazik ki sen beni coktan unuttun....

canımbenim ,bana kızma nolur;hayır dememin sebebi,sana söyledikleri gibi değil
bi kağıt parçasını,seninle aynı kefeye koyabilirmiyim sence?
evet,pişmanım,olmaz dediğim için pişmanım,ama çıkmadı ağzğmdan başka kelime,çıkamadı
nasıl bişey bu?sen de ben de,o günden beri başka bir yola çıkamadık,sanki donup kalmışız gibi ne ileri gidiyoruz,ne geri
ikimiz içinde hayırlısı olsun diyorum ama gözlerim hep seni arıyor
ogünden sonra bi başkası var demiştin,yokmuş,olmamış,biliyorum.
nolucak böyle
keşke sen çıkıp desydin karşıma,o zaman düşünmeye,başkalarının sözlerine kulak asmaya fırsatım olmazdı ve evet derdim
şimdi ise susuyorum,ogün olduğu gibi
olgunluğun muydu beni sana bağlayan,yoksa o beyaz önlük içindeki duruşunmu,bilmiyorum
ama şunu bil ki;
üzmek isteyeceğim en son kişi sensin

bu durumda......gonlunu ferah tut, gayet acik ve netim, beni sevmeyeni, istemeyeni ben de sevmem, istemem...

delicesine seviyor ve bir okadarda özlüyorum benim olmalısın eşim olmalısın....... evet de artık baba yaaaaa işkence buuu

dönn gelll artıkkkkk:asigim:

benim aramamı bekliyorsun ama aramıcam kesinlikle.hatta kendimi tutamam ararım diye telefonumu dolaba kilitleyip kilidini babama verdim.

yine çok özledim.. görüşmemize son 31 saat.. çıkan sayıya bak yahu aklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3

S E V İ Y O R U M" 4 hece 9 harften oluşan basit 1 sözcük gibi dursa da; yanına “S E N İ” sözcüğünü getirdiğimizde ne kadar farklı bir anlam kazanır değil mi… sevilecek 1 insan bulmak bir ömür bile sürer kimi zaman... Kimi zamansa sevecek bir kalp bulursun...uz ama onu sevdiğinizi söylemek bir ömür sürebilir. Önemli ol...anda öyle sevmek öyle sevilmek değil midir zaten, gelip geçici değil ömürlük sevmez miyiz zaten hepimiz… İyi Günde Kötü Günde diye atılmaz mı ilk adımlar… İyi Dinle O zaman Sevdiğim… SENİ SEVİYORUM hem de her şeyden çok SEVİYORUM. İyi gününde kötü gününde seninle olmak istiyorum, sen yanımda ol istiyorum. Eğer birini sevecekse bu Kalp o SEN ol istiyorum.♥♥

Sana ne kadar kızsamda bağırsam da çağırsamda..Seni çok seviyorum..Öyle özledim ki senii..Bunları söylemek varken bişey olmamış gibi konuşmak ağır geliyo bana..Sesini her duyduğumda bağırmak istiyorum.Seni çok seviyorum..Nolur bırak inadı da herşey güzel olsun canım ya..:gitme:

HAYATTA VERMIS OLDUGUM EN DOGRU KARAR SENSIN KOCISIM.
SENINLE GURUR DUYUYORUM, IYIKI COCUGUMUN BABASI , BENIM HAYAT ARKADASIMSIN, BAZEN CADILIK ETSEMDE, ASKINA MAHKUMUM NEFESIMSIN CADI DEYIP GULDURMELERINE HASTAYIM HAYATIM :asigim: SENI COK AMA COK SEVIYORUM, CANIMIN ICI.

sen neler yaptın bize böyle ya...mahvettin herşeyi...hiçbirşey olmamış gibi dönmemi bekliyorsun...dünya senin etrafında dönüyor sanıyorsun...sana dönmeyince sitem dolu şeyler yollamaya kalkıyorsun...bizi bu hale getiren senken...ne yapmaya çalışıyorsun hala...beni suçlu hissettirince rahatlayacağınımı sanıyorsun...bırak artık ya...artık ne desen inanmam güvenmem...umduğun şeylei bulamadın diye m, dönüyorsun bana...tüm sabrımı kullandın...sana gösterdiğim toleransı kimselere göstermedim..senin yüzünden ailemle papaz oldum...ama sen...hiç kaybetme korkun yok gibi davranmayı bildin sadece...nasıl olsa dönerdim dimi...sen de kaldığın yerden aynı anda herkesi idare etmelerine devam ederdin...bir hayvana bile değer verdiğin zaman verdiğin değeri anlıyor...sen niye sana değer verenin herşeyi burnundan getiriyorsun...şımarıklık yapıyorsun...verdiğim değeri 2 katı geri almayıda bilirim...her ne kadar ben de yanacak olsam da...

Back
X