Düşün ki sevgilin şu an bunu okuyor...Ona ne yazmak istersin ?

Askim, bitanemmm, omrummm, butun mutluluklarimm, herseyimmmm.. seni okadar okadar cok ozledim ki, seni, o guzel gulusunu, o canim ellerini, gozlerimin icine bakan o guzel gozlerini…..kokunu…hepsini cok ozledim askim.. Sen benim hayatima yazilmissin biricik askim, kaderimsin, canimdan cok sevdigim ve hic gozumu kirpmadan dusunmeden canimi verebilecegim insansin. Diger yarimsin. Seni cok seviyorum bunu hic unutma. Hayatimda oldugun icin nekadar sansliyim bi bilsen, boyle soylenmez ama sende nekadar sanslisin bi bilsen:) cunku seni kendimden cok seviyorum ve tum aklim, kalbim, nefeslerim hepsi sensin, hersey senin icin. Tum hayatim, hayallerim sensin, herseyim sensin iste .....

Seni kırdığım için, üzdüğüm için ve mutsuz olmana sebep olduğum için gerçekten üzgünüm.
Tüm bunlara rağmen çok değerlisin bende.

Seninle ne yapacağımı, ne yapmam gerektiğini bilmiyorum.
Senin ailen engel, benimkisi engel.
Yaş farkımızı engel.
O halde neden hala beraberiz?
Çok zor, çok...

Seni gönlüme düşüren Allahım a şükürler olsun huzurumm hayatımmmm seniii çoooooooookkkkkkkk seviyorum İYİ Kİ BENİMSİN yerim senin tontişş yanaklarını :) hüüüp :))

sen nasıl iyi yürekli bir insansın çözemedim seni inşallah benim dediklerimi yaparsın ailene bağımlı kalmak zorunda kalmazsın bunu sende istemiyosun biliyorum ama hayırsız evlat olmak istemiyosun kocaman mutlu mesut bir aile olmak istiyosun ama insanların içinde şeytan yatıyor bunu göremiyorsun bu kadar pollyanncı olma diyorum sana dinletemiyorum

herkezin gönlünü alamazsın biliyorum ama ben istediğimi yapmazsan zor günler bekli bizi
çok şükür 4 sene boyunca beni hiç üzmedin hep benim yanımdaydın hiçbir kusuru görmedim ama istediğim şey benim için çok önemli bunun için seni silebilirim bana bunu yaptırma vee kuzu gibi benim ddiğimi yappp...

Bazen sayende çok yoruldum gibi hissediyorum ki öyle yoruldum Seni çok sevdiğimi bildiğin halde neden ileri gibi bir düşünceye hayır diyorsun anlamıyorum.Bırakmıyorsun da ... Seni bırakmak zorunda bırakma beni.Dua ediyorum düzel diye ama yok... Aynısın Artık şu gelecek planlarını sok kafana hayatında öylesine biri olmak istemiyorum!

sevgilim seni kırdım çok üzerine gittim biliyorum ama sende anla beni biraz lütfen bu kırgınlık daha fazla sürmesin ..biliyorsun ki biz birbirimizden ayrı olamayız ..

Kurban olurum sana ben her bir zerrene tek tek ölürüm nasıl güzel bişeysin bana nasıl bukadar güzel şeyler hissetirebiliyorsun.

Sevgilim...
Açıkçası tam bir odun olduğun için ve beni de kendine benzettiğin için normalde sana böyle şeyler söyleyemiyorum, yazayım.
2 ay önce başladı hikayem..hikayemiz...
Belki çok uzun bi zaman değil bu ama sanki hep varmışsın, hep benimleymişssin gibi..
Bir yıl boyunca bana gelmeni bekledim ve öyle bi anda geldinki, mucize gibi..
Aslında öyle çok şey anlatmak isterdimki sana..
Heleki şimdi ayrı otobüslerde farklı şehirlere doğru yol alırken üstüme çöken bu hüzünle neler söylemek isterdim..
Ama yapamıyorum işte..Gözlerine bakarken anlatamıyorum içimdekileri..
Neden bilmiyorum ama dillendiremiyorum seni ne çok sevdiğimi..
Seni çok seviyorum dönüm noktam..
Bikaç saat önce dinlediğimiz gibi:
''Vuslatın başka alem, sen bir ömre bedelsin''

Aaaah sevdiğim şu kör gözlerin bir açılsa her şeyi bir bir görebilsen keşke... Sana anlatmak istediğim çok şey var ama dinleyen yok.Odunsun işte aşktan anladığın yok.Körsün de bir şeyi gördüğün yok.Şu ramazan ayında bana çektirdiklerin varya...neyse Allah biliyor görüyor neler çektiğimi.Sabır diyorum,sabır...

Kedi gözlerine kurban olduğum, başka şehre gitmemi hiç istemedin hala da istemediğini biliyorum. Yanındayken hiç ağlamadım, beni hep o duygusuz, ketum halimle hatırla diye vedalaşmaya tek başıma gelmeyeceğim. İnşallah yatay geçiş şansım olur, sen beni unutmadan dönebilirim.

7 yılın ardından böyle bitmesi... Bana büyük haksızlık ettin.. Arayan taraf ben olmicam... Kalbim sana cok kırık..

Ve seni cok seviyorum..

Son düzenleme:
boncuguuum seni cok ozledim bi gorebilsem seni tekrardan kokunu icime cekebilsem biliyomusun yanindayken sana kizdigim kirdigim gunler icin cok pismanim keske daha cok bakabilseymisim gozlerine keske hic birakmasaymisim ellerini keske hic gtmeseydn nolur gecsin bu 90 gun kavusalim artik jandarma sewgilim benimmmm :-(

Benim farem seni cok özledim.Ben atamıyorum cunku trip yapıyorum bunuda bal gibi biliyosun.. mesaj at yaa

Son düzenleme:
Artıık araman lazıııımmm, çok özlediiiimmmmmm!!! Bu sefer tamamen mi bitti yoksa, buna inanmak istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…