Düşün ki sevgilin şu an bunu okuyor...Ona ne yazmak istersin ?

Çok özlediiiimm güzel gözlü askeriimm. Şafak atıyor ama günler geçmek bilmiyor. Gel artık ya iki ay nişanlı kalmak yeter bize evleneliim.

Ben sana sen bana habersizce geliyormuşuz meger.
Kalp kalbe bu kadar yakin be sevgilim.

Biz çok yakıştık bu hayata...
Maşallah

Bana hala kızgınsın sandım ama ders çalışıyomuşsun, koca bi aferin sana Biliyorum verdiğim tepki fazlaydı ama bende haklıydım çünkü tanımıyosun onları. pireyi deve yaptıklarını bilmiyosun. neyse atlattık o berbat saatleri, dilimi kısaltıcam, söz veriyorum sana :116:

Göbek yapman için bir süre yeni tarifler aldım onların hepsini yapacağım, kendi ellerimle ağzına tıkacağım onlarıı

Ben SAĞ oldukça , sen SOL'umda olacaksın Sevgilim. Seni Herşeyden çok Seviyorum

Çok özledim seni,kokunu özledim sen de gel artık buraya sen yokken yerimi yadırgayan çiçek gibi soluyorum falan bi haller oluyo bana hep bi bilsen hiç gülemiyorum ki sensiz...Seni çok seviyorum

Her saniye artan bir aşkla sevdiğim adam. Özlemin ağır geliyor yüreğime. Hani diyorsun ya ''teskereyi alayım sonra senin tabunu alacağım'' diye zaman çabuk geçsinde soyadına ver banaaa :85:

Çok özlediiimmm bitaneciğim çook özledim seni!
32 gün geçsin de çabucak gel yanıma, sımsıkıı sarıl sarmalayacağım seni

Keşke zaman şimdi çabucak geçse sevdiğim ama yanında dursa keşkeee Çok özlüyorum çok.
Özlemin ne anlatılacak dilde, ne de yaşanılacak şekilde..

Geçmişten çok büyük bir ders aldım;hatalarımı gördüm.
Ya sen ?...
Sen ne hissediyorsun ve ne düşünüyorsun acaba bitanem.
Yepyeni bir sayfa açsak ?.....Cesaretin var mı,yok degil mi ?...
Ah keşke olsa....
Yepyeni,musmutlu bir hayat kursak,çok çok mutlu olsak.

Çok istiyorum ama bu sadece bir hayal ...
Keşke gercek olsa.
Çünkü artık daha aklı başında,daha olgunum.
Büyüdüm artık,hayatı ögrendim.
Senin yanında saglam durabilecek güce ve sana sonuna kadar destek olabilecek cesarete sahibim artık.
Seni seviyorum...Sana bunları kelimelere döküpte söyleyemem.
Sen kalbimin sesini duy...Hisset...

Mehtap 20 güzel gözlüm. Sabır diyorum sadece sabır. Hep dualarım senden yana senden sabret.
Bugünler bitecek sonra tam dibinde oturacağım bir ömür lakin çok özlüyorum.

Uyuz ediyorsun beni uyuz :100: Neden soğuksun bana karşı anlamıyorum ki derdin sıkıntın ne ?
Uff özlemin bu kadar ağır gelirken birde tavırların üstümde koca bir yük.. :105:

Haddinden fazla kırıyorsun beni, bunu hakedecek ne yaptım ki ben ?
Üzüyorsun, yıpratıyorsun ama gene de hep daha çok seviyorum seni. Hep aklım sende..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…