Düşün ki sevgilin şu an bunu okuyor...Ona ne yazmak istersin ?

ay aşkımmm özür dilerim saati yeni farkettim yarım saate evdesin :18: yemek yapmam lazımdı tamam hemen 2 dk da birşeyler hazırlıyorum istikamet mutfak

kimseyi sevemeyeceğim kadar seviyorum seni kahramanım.. sen ister beni kızdır ıstersen bana küs beni terket.. sen bilirsin ben yinede senden vazgecmem.. her yaptğın güzel gelir bana.. sen varken dünya umrumda olmaz.. yeterki sende beni sevmeye devam et.. ömrümsünn..

Ayrı kaldığımız süre içerisinde ne kadar da özlemişim seni.. Bir daha gidersen dönüşü asla olmaz fındık burun

Bazen beni sırf hoşuna gidiyo diye kasıtlı gıcık etsen de, bazen üzsen de yine de seni çok seviyorum. Hep elimi tutan sen ol istiyorum. Böyle deli gibi kavga etsek bile hep şimdi olduğu gibi birimizin pis pis gülüp, of gıcık diye sırnaşmasını istiyorum.
Ama beni gıcık etmek için annem de annem demelerin cidden komik olmuyo artık. Annenle ben aynı yerde miyim içinde? Niye kumam gibi anneni söylüyosun gıcıklık yaparken? Geçen sevgililer günü çok saçma ama anneler günü değil anne sonuçta dedin ya ne alaka yani aynı şey mi (tamam sevgililer günü saçma da ne alaka?) Sonra vay efendim bu kızlar niye kaynana sevmiyo oluyo sizin yüzünüzden dengeyi kuracak olan sizsiniz dedim ama içimde kaldı hala

Gıcıkta olmuyorum annene bilerek gıcık etmek istediğin an "tamam yapma annecim yapar, annem benim" dediğinde gıcık olcağıma ana kuzusuuu diye sevesim geliyo

Son düzenleme:
Seni çok seviyorum benim sevgilim olduğun için bana dünyadaki en güzel duyguları yaşattığın için bazen çok saçmaladığımda bile bana katlandığın için sana çok teşekkür ederim artık eminim hayatımın geri kalanını seninle geçirmek istediğime gece uyandığımda yanımda seni görebilmek için her zorluğa katlanmaya hazırım sıcacık bir yuvamız olsun çok mutlu olalım sen benim hayattaki sahip olduğum en güzel şeysin :)

Sana söyleyemiyorum ama bıktım.. Özlemekten bıktım.. Boğuluyorum Senden uzak.. Böylesine sevip, Sana yakın olamamaktan, yüzüne hasret kalmaktan bıktım be Canım... Ne zaman bitecek bütün bunlar?? Bitsin artık lütfen.. İstemiyorum hiçbirşey.. Sen yanımda ol yeter.. Dayanamıyorummm

Bu ara her şey çok başka ve ben nazar değecek diye deli gibi korkuyorum.
Bi'süre önce burda bi'arkadaşın konusuna yorum yazarken "biraz önce deli gibi ağlamış olsam da..." demiştim ve ogünden sonra sanki kocaman bi'sihirli değnek deydi

Hani ilişkinin evreleri olur ya sanki şuan en tatlı kısmındayız. Sanki level atladı. Başlardaki gibi heycanlı, başlardakinden daha aşık!

Evet evet şu son bi'kaç günde sanki öncesinde seviyomuşum da asıl şimdi aşık olmuşum gibi, öyle az geldi sevgim bana.

Saatler geçmeli ve ben dün akşam gördüğüm halde; yine seni görünce yüzümde oluşan o aptal gülümsemeyle, bol özlemli sarılmalıyım sana.

Bilmiyorum bu sefer farklı demekten hep çok korkuyorum ama senli beni çok seviyorum, seni ilk gördüğüm an içimde oluşmuş olan o hisi hiç tanımıyorum, anlamı ne bilmiyorum. O his ilk gördüğüm andan beri yaşlanacağın adam o diyo bense korkumdan hayal bile kuramıyorum.

Bugün seni dünden daha çok seviyorum.

Son düzenleme:
Bugün için teşekkür ederim. Gerçekten güzeldi.
Ancak senin gerçeklerin bana uymuyor.
Olmayacak birşeyi sürdürmenin bir anlamı yok.
Sen bunu anlamamakta direniyorsun ama eninde sonunda kabul etmek zorunda kalacaksın.

öküzüm benim

4 yılımızı bitirmeme izin vermediğin için seni yine sevip yine aşık oldum

teşekkür ederim :13:​

Hiçbir şey arayıp "huzurum, ben geliyorum, istediğin bişey var mı" diye sorduktan 3-5 dk sonra evimizin zilini çalman kadar mutlu etmiyor. Sen ömrümün en güzel armağanısın,iyi ki benimsin, iyi ki benim kocamsın.

Öyle bir anda geldin ki, iyi ki geldin. Daha iki gün önce sarılıp kokunu içime çekerken şimdi ayrı şehirlerdeyiz. Kavuşma ümidiyle bu birkaç ayı da geçiririz biz. Neler atlatmadık ki kısacık zamanda. Çok seviyorum seni sevgilim çok.

İstediğimi yapmışsın sonunda. Görünüşe göre güzel de becerlemişsin.
Benim intikamım bu kadardı, bu kadarı yeter bana.

Bilemiyorum aramayı ne zaman keseceksin. Dilerim bir gün pes edersin.
Şu bir gerçek ki sen ne yaparsan bana hiçbir zaman yetmeyecek. Bunu anladım ben.

Seninde dediğin gibi ağzınla kuş tutsan boş.

onca ay sadece sınıf arkadasımdın şimdi ne oldu anlamıyorum sonunda benide kendine aşık ettin
mutluyum huzurluyum yanında iyi ki varsın iyiki sevdin beni bu mutlulugu uzun zamandır yaşamamıstım
iyi ki onca ay beni sevmekten vaz geçmedin sevdamm deyişine bayılıyorum hele sevdigim diyosun ya o an dünyanın en mutlusu ben oluyorum iyi ki varsın ( maşallah <3 )

Benimle gectirdigin her saniye, her dakika ve her gün icin sana cok tesekkür ederim askim <3 sen benim en zor zamanlarimda yanimda oldun, beni hep güldürdün, bana sevmeyi ve sevilmeyi ögrettin.. yasamin ve hayatin güzel yanlarini gösterdin...
kavga etsekde, bazen anlasamasakda, ben seni cok seviyorum... bana o tatli bakisini, beni sevisini, sarilip dalmani, kalbinin sesini duyup rahatlamayi...
Rabbim bizi bir ömür boyu ayirmasin insallah <3 seni cok seviyorum askim, iyiki varsin

Sen bana rabbimin verdiği en güzel hediyesin bitanem Seni gönlüme düşüren Allahıma şükürler olsun

Sevgilim değil eşim :)
canım eşim bak iletime anlrsın kısaca

tartıştık da azcuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…