Düşün ki sevgilin şu an bunu okuyor...Ona ne yazmak istersin ?

Koca Bebeğim Benim,

Sen rabbimin bana verdiği en güzel hediyesin. Ne zaman içimden şimdi yanımda olsa keşke dediğim an içimi kokurcasına karşımda seni buldum, ben gitmek istediğimde herşeyden pes etmeye kalktıdığımda sevgini aşkını benim gibi huysuz aksiyi hiçbiryere gidemezsin senin yerin benim yanım diyip herşeyde sevgini gögüsledin. Ailenin yanında bile savundun beni herkesin içinde.

Seni çok seviyorum. iyiki benimlesin rabbim ömrümün sonuna kadar solumdan, yanımdan ayırmasın.

Ben seni cok sevdim hem de sen bilmeden yillar oncesinden beri...ayrilinca farkettimki aslinda bizimki hic solmadan kalacak hic eskimeyecek bir sevgi olacak oyle bir ask olarak kalacak..sen de benim gibi beni her dusundugunde aklina benle ask dolu anlarin gelecek ve hep ozleyeceksin..bil istedim :) !

dıyorum kı ben..
oyle kolay degıl gul koklamak..
gul tutan ele dıken batmalı...
bır aşk a gonul veren kapısında yatmalı..

sevgili aday adayım

"iyi ki hayatıma 'pat' diye girmişsin" dedirtebilir misin bakalım ???

Benim sarı kuzuumm, iyi ki çıkarmış seni karşıma Rabbim. Her güne seninle başlamak,her istediğimde her zor anımda yanımda olman,bıkmadan,usanmadan bana destek olman,hem sevgilim hem arkadaşım hem ailem olman o kadar güzel ki. Kalbime girdin de bebeğim dilerim Allah'tan çıkışın olmasın. Seninle açtıysam bu gözleri seninle kapamak isterim. Seni çookkk seviyorum bitaneeemmm

Benim birtanecik aşkım,benim diğer yarım.. Allah'a binlerce kez şükürler olsun ki seni karşıma çıkardı benim hayatımın anlamı.. İyiki diyorum rabbim iyiki bizi birbirimize yazmış iyiki seni tanımışım.. Allah'ın izniyle sonsuz mutluluğa çok az kaldı herşeyim.. Bazen ufak tefek pürüzler oluyor ama onlar da nazar boncuğu olsun Aşk geçicidir diyenlere inat 6 yıl bitti ve ben seni her geçen gün daha çok seviyorum iyiki varsınn ÖmRüM

Seni seviyorum seni seviyorum seni seviyorum seni seviyorum seni seviyorummmmmmmmmmmmmm balımmmmmmmmm çikolatammmm aşkımmmmmmmmmm çok seviyorummmmmmmmmmmmm kocamannnnnnnnnnn hem de öpüyorummmmmm seni seviyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ya seviyorummmm işteeeeeeeeeeeeeeeeeee bağırmak istiyorummmmmmmmmmmmmmm:*):*):*):*) bi insanın mutluluktan gözleri doluyorsa buna ne denir?????

İyiki bazi seyler ters gitmis her serde bi hayir varmis ki erkenden kavusmusuz ki coooooooook mutluyum seninle askimizin meyvesi MİRA`mla... Sana asigim.....

İliklerime kadar ozledim seni ;(

Seni kendimden ve herşeyden daha çok seviyorum ama anlamıyorsun anlatamıyorum.Sesin,gülüşün her anın hafızamda çok özlüyorum seni

İmkansız olmanı bile seviyorum.Her şeyinle seviyorum seni.Herkesi kıskanıyorum senden aileni bile.Ses tonun,gülüşün,bakışın,kusursuzluğun..Hiçbir şeye değişmem seni.Benim olsaydın!

Ben hep zoru sevdim tıpkı sende olduğu gibi imkansızlığın cezbedici geliyordu kendi ayaklarınla bana gelince tüm güzelliğini kaybettin be paşam

senı cok ama cok sevıyorum ,kmler aşka engel değilmiş genede yanımda olsan tam süper olurdu.gerçi doğumgünümde yanındayım beybi az kaldı az..

An gelir susarsın
Susmak zorunda kalırsın !
Ama unutamazsın birlikte geçirebileceğimiz onca ana engel olanları ...
İstesende unutamazsın ...
Senin için deniycem bitanem ...

Seni kizdirmayi cok seviyorum koc ayakli sevdigim, ileride yaninda olacagim insallah kavusacagiz :)

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…