Keşke böyle üzülmesen kardeşinle olan durumunda pişman olman senin için iyi ama 2 hafta süre boyunca hala daha üzülüyo olman beni de çok üzüyo . Keşke mutlu olsan hep , sonuçta bunlar özgürlüğünün son günleri sevgilim. Parmaklıkların ardından benden çok uzaklarda olacaksın . Biliyorum sürekli bu durumdan dolayı üzüleceksin ama işin içinde bir de biz varız ben varım .
Sana dokunamayacağım , sarılamayacağım , nefesini içime çekemeyeceğim , o huzur bulduğum göğsüne yaslayamayacağım başımı , gecelerce ağlayacağım işte . Bazen gökyüzüne yıldızlara boş gözlerle bakmaya çalışacağım hiç düşünmemeye çalışıp boş gözlerle etrafıma bakmaya çalışacağım ama beceremeyeceğimi de biliyorum çünkü bu kadar güçlü değilim ben .
Şu hayatta kendime en yakın seni görüyorum sen olmazsan boşluğa düşerim kendime gelemeyeceğim büyük bir boşluğun içine düşerim ve bu olacak kaçınılmaz . Sen gideceksin o demir parmaklıklara alacaklar seni benden , götürecekler seni benden , kötü insanların içine atacaklar seni. Ya başına birşey gelirse ? Orada hiç rahat edemeyeceksin . Kendi işlerini kendin görmek zorunda kalacaksın , rahat olmayacaksın , çok canın sıkılacak , ve biliyorum beni özleyeceksin aileni özleyeceksin .. İçin sıkılacak ve senin her için sıkıldığında ben de hissedeceğim biliyorum .
Sensiz nasıl yaparım ben sevgiilim .. Sesini bile duymadan senden haber almadann .. sen o demir parmaklıkların ardındayken nasıl seni merak etmem nasıl düşünmem nasıl delicesine özlemem nasıl kahrolmam nasıl ağlamam söyle bana ..
Seni çok seviyorum ben anlıyo musun anlatılamayacak derecede fazla hiç bir sözün ifade edemeyeceği kadar çok ...
Seni herşeyden herkesten çok seviyorum erkeğim .. Ne olursa olsun ben seni bekleyeceğim , acımdan kahrolacağım gecelerce uyumayacağım özleminden mahvolacağım ama ne olursa olsun ben seni bekleyeceğim ....