• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşün ki sevgilin şu an bunu okuyor...Ona ne yazmak istersin ?

senden nefret ediyorum... senı tanıdıgım gün keske ölseymişim de , senı tanımasaymışım. anlayamıyorum bır ınsan nasıl bu kadar bencil olur içindeki yumuşacık adamımı özledim ben..

Şuan telefonum kapalı ama inan kapatmak istemezdim hiç istemezdim .arkadaşlarınla maç izlerken seni rahatsız etmemiş olacağım böylelikle .. Belki mutlu ve rahat olursun böylelikle . Yapmamam gerek ama ablamı çok kıskandım şimdi eşiyle denize gitmişler bugün .. Benim hep seninle yapmak isteyip yapamadğım şey ..Onu bırak ben yanında bile olamıyorum ki hiç . Keşke şimdi kapalı bir telefon ve senden uzakta biryerde olmasaydım sevgilim . Seni çok özlüyorum ve çok seviyorum . Keşke şimdi dinlediğim şarkının eşliğinde seni düşünmek yerine sana sarılıyor olsaydım . Keşke seni görebilseydim şimdi şuan seninle vakit geçiriyor olabilseydim . Çok mutsuzum gerçekten daha 2 sene daha sensiz uyuyacağım o kadar işkence geliyor ki artık seninle uyumadığım her gece seninle geçiremediğim her gün . O kadar acı çekiyorum ki .
Keşke hep yanında olma şansım olsa keşke seninle yaşama şansım olsa . Seni çok seviyorum ..

Tabii ki de bitmeyecektii, araman lazımdı ve aradın. Senin o mahcup haline öldüm bittim, bi daha böyle seyler yapma boşa üzme bizi.. Tamam mııı tamam dedigini duyar gibiyim bitanecik askımmm :16:

Keşke böyle üzülmesen kardeşinle olan durumunda pişman olman senin için iyi ama 2 hafta süre boyunca hala daha üzülüyo olman beni de çok üzüyo . Keşke mutlu olsan hep , sonuçta bunlar özgürlüğünün son günleri sevgilim. Parmaklıkların ardından benden çok uzaklarda olacaksın . Biliyorum sürekli bu durumdan dolayı üzüleceksin ama işin içinde bir de biz varız ben varım .
Sana dokunamayacağım , sarılamayacağım , nefesini içime çekemeyeceğim , o huzur bulduğum göğsüne yaslayamayacağım başımı , gecelerce ağlayacağım işte . Bazen gökyüzüne yıldızlara boş gözlerle bakmaya çalışacağım hiç düşünmemeye çalışıp boş gözlerle etrafıma bakmaya çalışacağım ama beceremeyeceğimi de biliyorum çünkü bu kadar güçlü değilim ben .
Şu hayatta kendime en yakın seni görüyorum sen olmazsan boşluğa düşerim kendime gelemeyeceğim büyük bir boşluğun içine düşerim ve bu olacak kaçınılmaz . Sen gideceksin o demir parmaklıklara alacaklar seni benden , götürecekler seni benden , kötü insanların içine atacaklar seni. Ya başına birşey gelirse ? Orada hiç rahat edemeyeceksin . Kendi işlerini kendin görmek zorunda kalacaksın , rahat olmayacaksın , çok canın sıkılacak , ve biliyorum beni özleyeceksin aileni özleyeceksin .. İçin sıkılacak ve senin her için sıkıldığında ben de hissedeceğim biliyorum .
Sensiz nasıl yaparım ben sevgiilim .. Sesini bile duymadan senden haber almadann .. sen o demir parmaklıkların ardındayken nasıl seni merak etmem nasıl düşünmem nasıl delicesine özlemem nasıl kahrolmam nasıl ağlamam söyle bana ..
Seni çok seviyorum ben anlıyo musun anlatılamayacak derecede fazla hiç bir sözün ifade edemeyeceği kadar çok ...
Seni herşeyden herkesten çok seviyorum erkeğim .. Ne olursa olsun ben seni bekleyeceğim , acımdan kahrolacağım gecelerce uyumayacağım özleminden mahvolacağım ama ne olursa olsun ben seni bekleyeceğim ....

Yaklaşık 1 saat önce herşeyi bitirdik M.
Artık sevgili değiliz.
25 ayın ardından o kadar garip geliyor ki bu. Halbuki 2 sene önce bugün ne kadar da mutluydum...

Böyle olması gerekiyordu. Başka yolumuz yoktu.
Kendine iyi bak.
Seni unutmayacağım.

Senin o inadını kırıcam!!:41:

Görüceksin!! :19::19:

Pişman olup da sızlana sızlana gelmezsen ben de pekmez değilim!:63:

Son düzenleme:
Seni çooooooooooooookkkk fazla özledim hayatımın anlamı bugün senden ayrı geçirdiğim 21.gün :43: zor geçiyor ama geçiyor bi şekilde günler her gün dua ediyorum hızlı geçsin saatler diye ama özlemine katlanamıyorum gözümden düşen damlalara engel olamıyorum ama bitmeyecek bir yol degil bitecek elbette ve sonra yeniden yanımda olacaksın her sey kaldıgı yerden devam edecek, bol bol vakit geçireceğiz ayrı ayrı geçirdiğimiz her bir günün acısını çıkaracağız insallah sevdiğim... bugünün de bitmesine az kaldı sana her gün biraz daha yaklaşıyorum sevdiğim, seni çooooooooookkk ama çoooooooooookkkk seviyorum. :16: :16: :16:

Çirkin herifim bu senden uzaklarda geçirdiğim ilk ve son zaman dilimi olsun, Birlikte aynı sabahlara uyanıp aynı gecelere uyuyalım sen geldikten yaklasık iki senecik sonra.. Allahım bana yokluğunun acısını yaşatmasın,tek sorun özlem olsun seni özlemek bile güzel Aşkkk :16: Beni sinirlendir,ağlat,şakalar yap ama ne olursa olsun hep benimle kal bende kal..Küçücük kalbimde imparatorluk kurdun be adam gel kavga edelim bunu bile deli gibi özledim :17: En Mükemmelim gel işte gel gel gel çokk özledi Hatunun seniii.. :16::5::116: 6 gün sonra bittin sen ısırcam o yanaklarını iz kalıcakk hepp ahaha:54: :52:

Yani gerçekten bu kadar öküz olmayı nası başarıyosun benim yakşıklıı sevgilimm :D
Hayır yani o kadar evlenen var bizim buluştuğumuzda da gözümüzün önüne geliyolar hep ailen falan düğünlere gidiyo hep hiç mi insan özenmez yaa bu kadar mı banane ben kendime bakarım der delircem ben :D özeniyorum diyosun birazcık belli et bari . Bi insan duygularını bu denli nasıl belli etmez anlammııyorum ki . Biliyorum beni aşırı seviyosun benim de seni sevdiğim kadar çooook ama birazcıkda benim kadar düşüncelerini belli etsen .. İnsan azcık bi bende özeniyorum der duygularını söler ya . Millet evleniyo ya da evlenme teklifi ediyo biz böle anca ot ot gezelim of ya daha 2 sene varr evlenmek için tabi o da nasipse . 2 sene çıkmak yetmiyomuş gibi 2 sene daha beklenir mi ya of of ...

bilirim şu an uykudasın...ben özledim sevgili...güzel gözlerini,fındık burnunu,lokum ağzını...tatlı dilini en çok...coşkuyla bir şeyler anlatmanı...hayallerimizi...bana dokunmak için çırpınmanı,güzel mesajlarını,kendimi iyi hisssettirmeni...bil ki o gün yarım oldum...bil ki eksiğim hayatta...bendeki bu odunluk baki de,sen dilerim mutlu ol eski...temediğim sevgili,eski demeye dilimin varmadığı...günün birinde duyayım ki nişanlanmışsın,sonra düğün,dört çocuk...gizemli,kara saçlı,enerjik bir karın olur umarım...ben mi...boşver....

Sevmiyorum iste, sevmiyorum ne yapayim. Bir kere dedim anlamadin simdide dikenlerimi batiriyor oldum :33:

Koca bi yılın ardından hala soğumadı içim..
Bana geri dönmenden umudu keseli çok oldu.
Ama keşke gelsen be!
Keşke o mavi gözlerini diksen yine gözlerime.
Keşke şarkılar söylesen yine o güzel sesinle.
Keşke şarkılar göndersen bana, tam yüreğimden vuran.
Keşke kokun üzerime sinse yine.
Keşke kıskançlıklarınla delirtsen beni.
Keşke artık kimlere gülüyor diye düşünmesem..
Ne bileyim, her gün yanından geçen insanları kıskanmasam artık sırf sana benden daha yakınlar diye.
Koca bi yıl geçti, bir kez olsun görmedim seni,duymadım sesini.
Çok özledim be..Vallahi çok özledim.
Ta burnumun ucunda hissediyorum özlemini.

Her şey tamam da..
Bozuk saati gösterip " senin için zamanı durdururum demiştim, bak yaptım işte." demeni unutamıyorum.

Bi de neydi o, hatırlayamadım.. bi şarkı vardı.. Hep aynı yerinde sesin titrerdi.
(Hiç unutmadım!)

Ben sana hep seni kaybetmekten korkuyorum derdim. İnsanın en büyük korkuları hep başına gelirmiş ya benimki de geldi sanırım. Gerçi ben hala seninim vazgeçmedim senden , vazgeçmeyeceğim...

Bazı konularda gerçekten odunsun ve kadın hislerinden anlamıyorsun , özellikle annem konusunda tartıştığımızda sinir oluyorum sana. Ama yine de seni çok seviyorum , çünkü sen benim hayat arkadaşımsın.

Canım,
Nasıl zor değil mi katlanmak bana..
Ve sen nasıl da sabırlısın bana karşı...
Ben üzülmüyor muyum sanıyorsun sana inanamadığım için...
Güvenemediğim için...
Ben istemiyor muyum bu hayatı seninle paylaşmak istiyorum dediğinde ben de diyebilmeyi...
Sarılmayı sımsıkı, ağlamayı omzunda...
Gözyaşlarımı silmeni...
Ama yapamıyorum !
Sebebini de biliyorsun ya...
Sırf bildiklerin yüzünden bana karşı hep anlayışlısın ya...
Gün geçtikçe anlayışınla kendine bağlıyorsun beni...
Geçecek canım,biraz daha sabret... Hep böyle olacak değilim...
Sadece korkuyorum...
Senden emin olmadan da gözlerine bakmamaya yeminliyim...
özür dilerim ..

Back
X