Düşün ki sevgilin şu an bunu okuyor...Ona ne yazmak istersin ?

Hayırlısı olsun inşallah karşılık alır güzelce seversiniz birbirinizi yalansız yanlışsız dosdoğru...
Rabbim seni huzurlu mutlu etsin ailenide mutlu etsin...

Senin mutlulugun benim mutlu olmam demek buna inan....
Inşallah çok mulu olursunuz...(sen benim özelimsin sen bende güzelsin)... Bu duruma acıdım sadece.. Vay bee...

beni böyle ağlata ağlata yediğin o b.k burnundan gelsin inaşallah ama ben biliyorum sana napcağımı

her zaman hatanın bende olduğunu düşünen öküzün tekisin. senden odun birini tanımadım hayatımda,tanımam da bence.çok pisliksin ama seni seviyorum.
yürek işte ne yaparsın, ota da konuyor sana da !!!!!!!

ona yalın'ın merdiven parçasının sözlerini yazardım. şimdi ugrastırmayın beni...

ahhh seni öyle çok öyle çookk özledim kiiii..
geçmiyor günler bu son günler geçmek bilmiyor...

Daha 1 ay oldu belki olmadı bile vay be
tebrikler çok tebrikler ah allahım....
Bıraktım ben işimi allaha o güzel kefildir...
Rabbim....
Beni benden daha iyi biliyorsun olanları daha iyi biliyorsun....
çabalarsın çaba gösterirsin olursa olur olmazsa kader.... ( sen mutlu ol e mi benim özelim sen hep mutlu ol o kalbinin pırpır edişi benide mutlu eder)...

bana yasattıgın tum acılar mutluluklar sevıncler hersey ıcın aldıgım nefesın dahı sebebı sen oluğun için seninle işlediğim tüm sevap ve günahlarım her ne varsaa tsk senı cok sevıyorum ben cantanem

çok acı ki yazacak bir şey bulamıyorum... sen en iyisi gel, yüzüme bak... anca o zaman anlarsın söylemek istediklerimi...

En ufak birşey oluyor ve o an herşey değişiyor değil mi?
Sen de farkındasın işte...
Uzatmaları oynuyoruz.

Hep benden bekle, herrr şeyi! Özür dilesen dilin kopar.

Offf kızlar bunlar hep mi böyle!

(eski sevgilim) ne olurdu sevdiğini bana gösterseydin de bende mutlu olsaydım bi aşkta zaten hep seven taraf o askın yükünü çeker bu yükü hep ben cektim yeri geldi ağladım ama sen bunları bilmedin bile şimdi bitti şimdi ;bu askın katili sensin ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…