• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşün ki sevgilin şu an bunu okuyor...Ona ne yazmak istersin ?

Bazen umutsuzluğa kapılıyorum, anlam veremiyorum, seninle ne yapacağımı bilemiyorum... Kadın ve erkeğin doğası gereği bu anlaşmazlık hep olacak sanırım. Ama seni seviyorum ama seni özlüyorum ve biliyorum ki seviliyorum, özleniyorum...

:4: Beni o korkunç aletlere adrenaline falan bindirmiceksin demi ? Ben yaramazlık yapınca bindircem seni onlara diyo hep

Sen su an seni yeni taniyorum saniyosun ama ben seni uzuun zamandir taniyorum hatta platoniginim bi bilsen.

çok moralim bozuk,neden böyle yapıosun??zaten yoğunsun bi haftasonumuz var neden onu da arkadaşınla gecirmek istiyosun.haftanın 3 günü gecelere kadar beklemekten sıkıldım yapayalnız evde.gerci diğer günlerde akşam 8 de anca geliyosun.offf offf sıkıldım böyle yaşamaktan...

Aşkıcım sen şimdi uyurken ben PCmin başında güzel zaman geçiriyorum, hem merak etme aşkım saat kaçta uyursam yinede sevdiğin sabah kahvaltın tam saatinde önüne gelecek,seni öpücüklerimle işine gönderip ben tekrar uykuma dalıcam:)

Ben burda seni özliyim sen paşa keyfinden ödün verme aman tahtın sallanır! Bide üste çık ilgi istiyosun bilmem ne diye askere gitcen bu son günlerimiz diyorum kalkmış bana çok arıcaksn bu günleri bulamıcaksın diyosun kim arayıp bulamıcak acaba :) Ben zaten farkındayım o yüzden zaten uzakta olduğumuz için ilgilenmek istiyorum benlede ilgilen istiyorum şu zamanlarımız güzel geçsin diye !! Nerdeeeeeeee ..Neyse dün gecede söyledigim gibi ne istiyosan yap zaman azmış çokmuş bende senin gibi düşüncesiz olucam istedigini yapabilirsin oraya gidince farkına var yada varma bende seninle ilgilenmek istmiyorum artık .Seni gidi bencil asker seni huh

Son düzenleme:
her ne kadar bazen sana kızdığımı alındığımı düşünsende BEN SANA HİÇ KIZAMIYORUM ! istesemde bunu yapamıyorum..bana baktığın an herşeyi unutuyorum :16: yaptığım tüm inatçılıklara , dikbaşlılıklarıma , huysuzluklarıma ve çocukça davranışlarıma katlandığın için sana çoook teşekkür ederim aşkım..bana olgun davranmayı sen öğrettin! :16: birlikte tüm engelleri aşacağımıza inanıyorum herşeyin üstesinden geleceğiz ikimizde güçlüyüz ve buna inanıyoruz..şuana kadar bu yolda beni yalnız bırakmadın seni çook seviyoruuuummm :16:

Bana kaybettiğim inancımı tekrar kazandırdın...
Her şey güzel olsun bundan sonra.

Aşkım 1 saat içinde uyandıracağım seni haberin olsun :1:
Sonra surat asıp trip yapma yersin buzlu suyu :37:

15 gündür ayrıyız, 16 gün kaldı buluşmamıza. Seni çok özledim sevgilim. Dayanmaya çalışıyorum, biliyorum çok az kaldı. Her yere yazıyorum seni çok özlediğimi. Buraya da yazıyorum. Seni çoook özledim. Özlemler üzerine kurulu bir aşk bizimkisi. Yol yakınken dönebilirdim. Dönmedim, böyle olacağını biliyordum. Ama seni özlemek çok acı veriyor bana. Sonundaki mutlu kavuşmalarımız için yaşıyorum hayatı. Sensiz güldüklerimi saymıyorum ağlamıyorum da. Söz vermiştik birbirimize, sadece beraberken ağlayabilecektik. Yan yanayken ağlayacaktık. Sözümü tutuyorum aşkım. Ağlamıyorum, biz çok güçlüyüz.

Ama yine de bil işte; seni çoooook özledim...

senin o çocuk mutluluklarını yirim bennnn:123:
yaaa darısı başımıza artık demi böleeeee:17:

Seni öyle çok özledim kii sevgilim en son 9 ekimde geldin izine 1 güncüktü o da .. Sana sarılmam kokunn off . Safakoldu 8 hafatya perşembe seni terminalden almaya geleceğim askım demii .. 15 aylık hasret bitecekk.. Aynı mahallede Her gün göreceğiz birbirimizi hiç bıkmadan .. Of Of geçsin su günler Rabbim sen yardımcımız oll. Sağsalim gelmesini nasip et <3 Senii çook seviyorum ve çook özledim ' Askerim '

bana gec cevap atma derdım
oda aşkım işteyım der
bende banane benım mesajıma cvp verılecek derdım
oda tamam lan tamam derdı :D

otobüs biletimi vermeyi unuttun, almayı unuttum, çarşıya inip yanına gelmemi de unut :14: halbuki dışarı çıkmak istiyordum... hem üşümeye başladım, üzerim ince sanırım. neyse haftasonuna kaldı artık ne yapalım :25:

Benii çook üzüyorsun çook. Hele bi bitsin şu askerlik canını okuyacağım senin :17:

Back
X