Düşün ki sevgilin şu an bunu okuyor...Ona ne yazmak istersin ?

Kocaman yatakta ben koltukta pineklerken gonul rahatligiyla uyuyan sevgili kutuk kocacigimmmmmmm oglumla uyumak daha zevkli hihhhhhh :))

Canım Sevgilim,
Sen şimdi beni mutlu ve günümü gün ediyorum sanıyorken , ben boşluğuna hitabeler yazıyorum....Hergün olduğu gibi bugün de seni özlüyor ve çok seviyorum...
Benim küçük sevgilim,
Sen başıma gelen en güzel şeysin... Hani diyorsun ya ' telinle duvağınla evinden çıkaracağım seni ömrüm' diye...
Ben de ömrümü seninle paylaşabilir, sevginle doyabilir , seni bi ömür kimseyi sevmediğim ve herkesi kıskandıracak kadar sevebilirim...
Hakediyorsun küçüğüm...
Herşeyin en iyisini hakediyorsun...
SENİ SEVİYORUM

canım sevdiğim her mail sesinde kalbim kasılıyor pır pır ediyor öyle özledimki seni öyle seviyorum ki... keşke bir nasılsın ne yapıyorsun bir deyiversen dünyadaki en sadetli insan ben olurum hayatta Allahdan dilediğim sensin canımın içi kelimeler var söylenmemiş yaşanmamış günler var senle mutlu huzur dolu...

hayalim ruhum bedenim seninle kulakların çınlıyorsa hep seni ben anıyorum demektir...kurban olduğum..

hayatıma anlam katan adam..karanlıkta tuttun elimi ve birlikte aydınlığa koştuk sneinle..
bir bebek gibi büyüttün beni bıkmadan usanmadan
herşey çok zor biliyorum hayat zor ve ben bu zor hayatta sedece senin ellerini tutarak bir ömür istiyorum
kokunla teninle ve bana bakan gözlerinle
seni herşeyden çok seviyorum
iyiki varsın ışığım..

biliyormusun seninle ne kadar çok beraber olmak isterdim.gezmek,uyumak ,anlatmak,konuşmak.

maffettim hayatımı hayatıma girdin çıktın ama beni bin beter ettin.şimdi yaşıyorum ama nasıl sana inat mutlu olmak istedikçe dahada mutsuz oluyorum.herşeyi senle ölçüp yaşıyorum seninle olsaydınm nasıl olurdu sen olsaydın nasıl olurdu.keşke seninle birlikte olsaydık.hiç ayrılmasaydık. okadar mutsuz o kadar mutsuzum ki. sadece yüzüm güler benim ama bilinmezki ne hesaplar yapılıyor içimde

sen bir başkasın bambaşka seni unutmak mümkün mü?

S.a canım sevdiğim bugün yine sensizligin evresinde senin haberin olmadan ruhun bile duymadan şimdi gelmiştin ya hani tüm benliğinle benim yanıma işde o unuttugun mendilini kokladım ciyerimin içerisine kadar çektim duygulandım... Ama bunu sen bilmeyeceksin işde hakkını helal et yine seni haberin olmadan yine sevdim...

CANIM BENİM EVİN PERDESİ YERİNDEN ÇIKMIŞ ŞİMDİ ORTALIĞI TOPLUYACAM ONLARI TAKACAM EV SAHİBİDE GELİR İŞDE AMA ORTALIĞI TOPLAMAM LAZIM BİLİYORSUN DAĞINIGIMDIR BİRAZ :) YANİ BAYA... SONRA İŞDE YEMEK NE HAZIRLILARIM ÇÖPRERİ DÖKERİM ÖYLE İŞDE CANIM...

Son düzenleme:
Ama ben bebeğimi çok özledim kiii

Yoruluyorsun de mi, kıyamıyorum ki... mesaj atmamak için kendimi zor tutuyorum.. ama biliyorum atarsam aklın mesajda kalacak, yoğunsun cevap atman da zor olacak...
ama aklımdasın işte....
özledim işte...

Ne yapayım ki ben..
Ayırlıp ayrılmamamız konusunda hala kararsızım.
Bu kararsızlık beni mahvediyor.
Şu dengesiz hallerime bile senden başkası katlanmaz farkındayım. Sen yinede devam edelim diye çabalıyorsun. Canım diyorsun, seni seviyorum diyorsun.
Peki ya ben? Ben bahaneler sunup dediklerine cevap bile veremiyorum.

Seni bu aralar niye daha daha daha cok seviyorum ki ben bitanem, asıkmıyım neyim söylermisin?

Sevgilim... Ne zorlu ama ne güzel bir zamanda geldin öyle? Hani denir ya çektin çıkardın beni... Evet tam da balçığa batmıştım ben... Çok kırgın, üzgün ve yorgundum... Ama sen beni iyileştirdin, sardın yaralarımı... Kimseye güvenememe derken ben sana delicesine güveniyorum şimdi... Çok teşekkür ederim birtanem... Hiç ummazdım oldu bu sonbaharda... Hediye gibi geldin HOŞGELDİN

Aşkım birbirimizden uzak olduğumuz için arada tartışarak birbirimizin canını sıkabiliyoruz.
Canını sıktığım, seni üzdüğüm her saniye için özür dilerim.
Yanımda olduğunda hiçbir şey uzaktaki gibi olmayacak. Daha güzel, daha farklı.
Neyse ki bir ay sonra yanımdasın. İnşallah bir aksilik çıkmazda sana doya doya sarılabilirim. Meleğim benim.

kaprislerinden de acayip hareketlerinden de bıktım. elbet bunu da atlatıcam. ama şuan için canım sıkılıyor. belli etmiyorum çünkü bunları hırsından yapıyorsun. mutlu san beni çatır çatır çatla.

Beni bu saatte nedensiz aglattigin icin tesekur ederim. Cok fazla bi sey istenemistim ki sadece bir kez olsun aski yasamakti istegim. Gerceklesecegine o kadar inanmistim ki. Bos hayaller iste.. Sunlari yazarken bile gozyaslarimi tutamiyorum.. Bundan sonra sadece o en buyuk hayalim var benim icin, ne sen ne de baska birileri.. Sadece is!

Eğer birgün yine biriyle olursan annen yine elin falına bakarak birşeyler problemler çıkarsa eğer o beraber olduğun insan annene laf söylerse yine onla beraber oluran bu konuda hakkımı helal etmiyeceğim sana...( sen kimsin elsin sen deyip işi bitirmezsen nankörsün sen) sana bu konuda hakkımı helal etmiyeceğim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…