• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşün ki sevgilin şu an bunu okuyor...Ona ne yazmak istersin ?

Sana haksızlık ediyorum ben biliyorum ama elimde değil. Kendimi iyi hissetmiyorum. Rahat hissetmiyorum. Artık bazı şeyler ağır gelmeye başladı.

Eğer bana yapmadıklarınızı göstermediğiniz değeri başka birine gösterirsen, benim özel günlerimi hatırlamayıp üzerine de yüzsüzlük yapmazsan ve o kişiye de annen benim için bitti demezsen şerefsizin tekisin sen... Ben de o zaman hakkımı helal etmiyorum!!!

Belki sen beni benden daha iyi tanıyorsu. Kardeşimin telefon numarsı bile aklımda değil. Onun doğum günü bile aklımda değilken en yakınlarımın özel günleri aklımda yok iken ( iş yerimin telefon numarası bile aklımda değilken )......bir başkasının özel gününü nasıl tutayım aklımda...sen bunların farkındaydın farkıdna olduğun içinde helen gelecekten bahsediyordun.....

bazı insanların yapmadıklarının söyledikleri sözlerin bedelini yüreğimle ödedim. hep alttan aldım gözümü tok tuttum da yanlış yapmışım sömürülen ben oldum. içimdekilerin hepsini öldürdünüz... sadece nefes alan ama her gün ölen biri sizin eseriniz. BEN ÖLDÜM yokum artık.... gençliğimi hayallerimi herşeyi yıktınız gönlümü harap ettiniz... ben güvenmştim sen beni rezil rüsva ettin herkese... senin yüzünden en yakınlarımı kırdım üzdüm değer miymiş senin için... hala utanmadan bana laf sokmaya çalışıyorsun ne yüzle... birazcık onur haysiyet şeref varsa benim adımı ağzına bile almazsın varsa? Bundan sonra bana yazdığın her kelime her harf adımı andığın her gün sana ahım olarak geri dönsün...

yazıklar olsun bana sana inandığım güvendiğim için... ve seni tanıdığım güne lanet olsun...............

Bir kez gönül yıktın ise
Bu kıldığın namaz değil
Yetmiş iki millet dahi
Elin yüzün yumaz değil

bebeğim, biliyorum bazen çok saçma şeyler yüzünden seni sinirlendiriyorum
huysuzum işte napıyım

Hayalin ruhun bedenin hergün yanımda hissediyorum
adın hergün yüregimde hergün ama bu bana yaşattığın lanet günler gibi yüreğimde değil...
Gencliğim hayallerin diyorsun... Birtek sen genc değildin bende genctim hayal bendede vardı ama sabredemedin az daha herşey güzel olacaktı....kimseye yalan yere avutmadım ben dost gibi görünüp düşman olmadım....(sinsice işler çevirmedim çok şükür) sadece ben neysem o oldum...

Demişsin ya evet lanet olsun ki beni hergün öldürüyorsun işde.... şu yaşattıgın acılara değermiydi sana o kadar değer vermem o kadar benliğimi kendimi vermeme değermiydi senden çok ben utanıyorum ben şu hayatdan.....

Ben sadece huzur mutluluk istiyordum....

Hergün kaşları çatık dolaşan benim sen değilsin
gügünü gün süren sensin ben değilim...

gencligini ben yıkmadım kendi ellerinle yıktın senide benide...bak kardeşine SEVDİĞİNİN PEŞİNDEN NASIL GİTTİ adam olsan arkamdan iş çevirmezdin..annesini babasını çıgneyip nasılda gitti ama bak şimdi yinede konuşuyorlar annesiyle babasıyla... sen onın tırnağı akdar olamadın...
terkedilmek böyleymiş demekki...

Bir gönülü yaptın ise
Er eteğin tuttun ise
Bir kez hayır ettin ise
Binde bir ise az değil

Eğer bana yapmadıklarınızı göstermediğiniz değeri başka birine gösterirsen, benim özel günlerimi hatırlamayıp üzerine de yüzsüzlük yapmazsan ve o kişiye de annen benim için bitti demezsen şerefsizin tekisin sen... Ben de o zaman hakkımı helal etmiyorum!!!

evet demezsem şerefsizin tekiyim aferim sana ne güzel konuşuyorsun... neysem oyum ben olduğum gibi doğalım canım doğal...kapalı kutu değilim

Bin damla serilsin yüreğine, bin mutluluk dolsun gönlüne, bütün hayallerin gerçek olsun, duaların Kabul olsun bu gece. Kadir gecen mübarek olsun..

üzülme ..! Istediğin bir şey olmuyorsa ya daha iyisi olacağı için yada gerçekten de olmaması gerektiği için olmuyordur. . . ! !

bana bir zamanlar seni kimseye ezdirmeyecegim demiştin;evet sen o kadar çok eziyorsun ki başkasına sıra gelmiyor...!!!!:47:

GÜLÜŞÜNE BİTTİĞİM YÜRÜYÜŞÜNE HAYRAN OLDUĞUM.BAKIŞINA GÜLÜŞÜNE KURBAN OLDUĞUM AY YÜZLÜ GÜZELİM...
HER SANİYE HER DAKKA HER SAAT KALBİMDESİN ORDA YERİN ÖYLE BİR BAŞKAKİ..
Bir tαşın üzerine "Seni özledim." yαzıp, kαfαnα fırlαtmαk istiyorum...
Belki o zαmαn özlemek ne kαdαr αcıtıyor αnlαrsın.. :)

SENİ ÖYLE BİR BEKLİYORUM Kİ GECENİN GÜNDÜZE HASRETİ GİBİ... BÖYLE SUSAMIŞ KANMIŞ BİR İNSANIN ÇEŞMEYE AĞZINI DAYAYIP DOYA DOYA DU İÇTİĞİ GİBİ ÖYLE BİR ÖZLEMLE BEKLİYORUM Kİ...BEKLİYORUM İŞDE...

Gözlerinde uyku ben olsam, geceler boyunca..
Dudaklarında gülüş, aklına takılan soru,
İçine çektiğin hava olsam, rahat ve temiz..
Su olsam, serin serin dudaklarına değen..
Işık olsam, benimle görsen..
Çektiğin çile olsam, şikayetsiz..
Oynadığın oyun, beklediğin müjde..
Bulduğun değilde, aradığın olsam..
Arzuladığın değilde, arzun olsam..
Birşey olsam işte..
Sende başlayan, sende biten,
Ve yalnız sende kalan..

Korkularında ve kaygılarında haklısın.
Yerinde olsam aynı şeyleri ben de düşünürdüm hatta daha fazlasını...

Gidişatımın ne olur ben de kestiremiyorum.
Korkarım ki senin dediğin gibi olma ihtimali yüksek yalnız. :50:

tam umutlarımın bittiği tükendiği yerde yeniden filizlendi umutlarım... yeniden başladım hayata onunla... Duygularımın ölmediğini yüreğimin katılaşmadığını ispatladı bana... bu bayram tam bayram oldu bana... keşke onu tekrar görebilsem tekrar göz göze gelebilsek... platonik bir sevgi düştü içime belki haberdardır benden belki de değil bilemiyorum... ilk görüşte aşk böyle bir şey demekki... Allah ım sana şükürler olsun... tanımadan gönlüme düşen insana selam olsun...

çok seviyorum seni çok çok
sigarayı bırakmamı iyiliğim için istediğini tabi ki biliyorum bebeğimmm

bazen çamaşırlarını ütülerken sadece sevgili olarak mı kalsaydık acaba diyorum ..

Back
X