• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşün ki sevgilin şu an bunu okuyor...Ona ne yazmak istersin ?

yollarımız ayrılsada sen hep benimlesin hayalimde düşümde gözümdesin.seni seviyorum sen duymasanda bilmesende :43:

seni çok seviyorum kaybetmeye hiç hazır değilim ve seni çok özledim sana çok kırgınım
hatanın çoğu benim biliyorum ama artık yeter eskisi gibi olalım sana sarılıp ağlamak istiyorum sadece:14::14::14:

Seni her şeyden herkesten çok seviyorum.. yaptığım herşey için pişmanım.. sensizlik ölümden zormuş. DÖNNNNNNNN

Of güzel Allahım nasıl bir kader yazdın , tadı damağımda kaldı
Of güzel Allahım içimi ısıtan adam,sanki senin aynandı..
Bir ömür yeter bana bu armağan ,ölsemde gam yemem artık

iyiki varsın:69::54:

SORAN olursa; BENİ SANA Sevilmedenn SEViYORDU "de...
O kadar saftı"de.! O kadar Seviyordu ki kaldıramadım"de...
İçinde bir ATEŞ YAKTIM halen YANIYOR "de...
Gitmeyince,aramayınca Eridi BİTTİ"de...
KÜÇÜK Bi de dünyası vardı.! Onu da BEN KARARTTIM"de...
Kendi eliyle bir çukur kazdı BEN"de GÖMDÜMM"de....

Nerelerdesin canımın içiiii .... Seni çok özledim .. Bu ayrılık yedi bitirdi beni.. Dön artıkk nolurr.. Yine eski günlerimize dönelim ...... :43::43::43:

DÖN NOLUR DÖN YEŞİL GÖZLÜMMMMM:43::43::43:

keşke burayı okuyabilsen, keşke buraya yazdığım gibi cesur olabilsem
2 aydır öyle şeyler yaşıyorum ki kendimi tanıyamıyorum. seni tanıdığım andan itibaren kendimi hiç olmadığı kadar güçlü ve ne yapmak istediğini bilen biri olarak gibi hissettim kendimi.
senin yerin o kadar ayrı ki benim için. ilk defa aşık oldum belki de. seni senelerce beklerim.
telefonum elimin altında keşke seni arayabilsem. keşke bana gönderdiğin maillere cevap yazabilsem. bu kadar yaklaşmışken neden kaçıyorum..
gece yatmadan önce aya bakıyorum belki sen de bakıyorsundur diye
hayatınızı paylaşacağınız insanı ne kadar erken tanırsanız o kadar iyi demiştin. biz erken tanışamadık. benim için erken senin için geç oldu. ama doğru zaman hiçbir zaman geç olamaz.
sayende daha da olgunlaştım. ne kadar ortak noktamız var ki..
keşke biraz daha büyük olsaydı yaşım. ama allah böyle istemiş. dediğin gibi.. bu işler kısmet işi.
içimde bir dayanak var sanki. hiç olmasa bile beklerim diyorum en azından seni kalbimde değerli bir parça gibi saklarım. senin kalbimde olman bile bana huzur veriyor.
ruh eşimi buldum. biz birbirimizi tamamladığımız sürece asla çok geç olmayacak

Son düzenleme:
aşkım içerde uyuyosun bense burda nette kk bağımlılık yaptı napayım benide anla ..uykum gelmiyo buraya girince bnm suçum yok...
ama iyiki bnm cnmsım kocamsın seni çok seviyorumm.birde sana bi evlat versem o zaman dünyalar bnm olacak seni çok seviyorum(annene rağmen):1::1:

Keşke beni biraz olsun anlasaydın.Sana verdiğim o sevgiyi hissedebilseydin..Seni hep çook sevmiştim,sana çok güvenmiştim..Peki,her şey tamamda neden doğruyu söylemedin?Neden hep yalan söyledin?Ne gerek vardı bunca yalana..Seni sevmiyorum deseydin daha az yanardı canım..Bak,şimdi iyi mi oldu?2 haftadır unutamıyorum senin bana yaptıklarını..Ne yaptımda bu kadar ağır oldu cezası?Ama yinede ne yaparsan yap,aldatmış olsan bile,eğer af dilersen seni gönülden affetmeye hazırım.Ama
seninle yeniden sevgili olmamız imkansız..Seni hiç unutmicam.İstesemde unutamam zaten.Sende beni unutmazsın umarım.Özellikle bugün bir eksiklik hissedersin umarım..Sana mesaj atamam,seni arayamam.Bu yüzden buradan kutluyorum,doğum günün kutlu olsun (eski) sevgilim..(Keşke bunu gerçekten okusan..)

Sabahın bu kör saatinde aradın beni bebeğim.bilirim sen bensiz uyuyamazsın :69: şimdi gelip beni iş yerimden alıcaksın ya..nasıl mutluyum nasıl? kahvaltı planını bile yapıp sabahın bu saatinde hemen anlattın ya..aşkımsın ne diyebilirim ki :)seni çok ama çok seviyorum birtanem...:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Tam altı sene oldu 17 yaşında sevdik birbirimizi sonunda nişanlandık ve sen askerdesin 3 ay kaldı gelmene ama ben her saniye seni çok özlüyorummmmmmm senden ayrı kalmak istemiyorum artık ruhum sancıyor can çekişyor yokluğunda : (:59:

bu dünyada da ahirette de senle olmak istiyorum...aşkımız bitmesin....:))))rabbim senin yokluğunu acını bana hiç göstermesin bitanecik kızımın tatlı babası............

Tam altı sene oldu 17 yaşında sevdik birbirimizi sonunda nişanlandık ve sen askerdesin 3 ay kaldı gelmene ama ben her saniye seni çok özlüyorummmmmmm senden ayrı kalmak istemiyorum artık ruhum sancıyor can çekişyor yokluğunda : (:59:

dilerim rabbimden sağ salim sevdiğine kavuşasın bir daha ölüm sizi ayırana dek hiç ayırmasın...:nazar:

Back
X