Düşün ki sevgilin şu an bunu okuyor...Ona ne yazmak istersin ?

oy oy oy oy sabahlar olmasın...:)))) ne romantikmiş sevdiceğin...umarım bir ömür hep öyle kalır hep böyle yaşarsınız sevginizi..

ömrümün ömüre benzemeyen bir anında ,dağ başındaki kardelen yalnızlığında ,uçurumun kenarında rastladım sana..ellerimden tutmanı beklemedim ..öyle çaresiz ve umutsuzdum ki..aşka dair tüm inancımı kaybetmişken..kalbim bir taşa dönecekken rastladım sana..

ellerimi uzatmadım sana ürkek bir ceylan edasında...birdaha kimseye kalbimi teslim etmemeye söz vermişken kalbimin en derinliklerini açmadım hiç sana..en büyük korkum acı çekmekti..birdaha dayanamayacağım acılar çekmek istemedim..birdaha kimseye ait olmasın o kalp dedim..

seni kalbime ruhuma almadım hiç..hep biryerde dur dedim sana..seni hayatıma almak istemedim..bağlanmaktan korktum..zarar görmekten korktum..

meğer ben sana teslim olmuşum anlayamamışım..seni kalbimin en güzel yerine oturtmuşum..sana öyle bir yer açmışım ki yüreğimde yokluğunda yerini kimseler dolduramıyo..sana öylesine bağlanmışım ki çok acı çekiyorum şimdi..

seni unutamıyorum..seni çok özlüyorum..gözlerimin gözlerinle tekrar buluşacağı günü bekliyorum..sana yeniden sarılmayı hayal ediyorum..ve içimde sana böyle güzel bir aşk büyütmekten gocunmuyorum hiç..varsın gözyaşlarım durmasın..varsın tüm yollar kapansın önüme tek tek..ben seni sevdim ya böyle güzel..sende buldum ya gerçek aşkı..o bana yeter..bana yaşattığın güzel duygular için sana teşekkür ederim

Son düzenleme:
uykum geldi gel hadi heriffffffffffff
bak yoksa yine ararim

beni o kadar sinirlendiriyosunki ama seni niye bu kadar çok seviyorum tüm bunlara rağmen niyeeeeeeee :84:

yıllara meydan okuyacak bir aşkı beraber zorluklarlada olsa yaşıorz.. Hayatımdaki binlerce sevdiqim yüzü üstüste koysam bile senn güzel yüzünü tutmuyor.. okdar çok seviyorumki seni.. bunu anlatmaya kelimeler yetmez.. Caaan.. Hayat.. aŞk.. herşeysin Sen.. vazqeçmem senden (o fena annene raqmenn :):):) ) oh çatLasın nice 2 yıLLara sevdiqim :)

En yakınımdakinin bile yakın olamadığı kadar yakınsın bana o kadar mesafeye, uzaklığa rağmen.
Neden arasam bu bile yeter seni sevmek için ama ben seni sevmek için hiç neden aramadım ki ..
İyiki varsın herşeyim.
Hep benimle kal ..

zamanında o çeneni tutsaydın bu kadar üzülmezdin. kabullen artık çuvallayan sensin beni suçlama

derlerdide inanmazdım sevgiiliimm..ama dogruymuşş..karşıdaki hatalıymışş..

yaşadım gördüm ben.. büyük konuşmamak gerekirmiş.. hayırlısı olsun diyeyim

Bugün 3. ay dönümümüz seninle ve bu 3 ayın her anı, saniyesi rüya gibiydi, masal gibiydi seninle sevgilim. İyi ki varsın, başıma gelen en güzel şeysin sen, seni çok seviyorum bitanem, her şeyim benim, gözümün nuru, kalbimin sahibi...

şuan sana tekme tokat dalmak geliyo içimden

gözümden akıttığın yaşlarımı bile arıcaksın gün gelicek ya da aramıcaksın belkide bilemiyorum ama deymezmişsin

Bebeğim seni hep sevdim ve sevmeye devam edeceğim.Sen benimsin,birtanemsin...Seni çok ama çok seviyorum ömrümm,kalbimin tek sahibi....Tatlı, bir o kadar uyuz ve şirin insan! Kalbime iyi bak...

Bebeğim seni hep sevdim ve sevmeye devam edeceğim.Sen benimsin,birtanemsin...Seni çok ama çok seviyorum ömrümm,kalbimin tek sahibi....Tatlı, bir o kadar uyuz ve şirin insan! Kalbime iyi bak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…