- 15 Temmuz 2016
- 8.377
- 13.985
- 248
- Konu Sahibi Siyahzambak6
-
Buraya konu açacak kadar bilinçli, fakat internette araştırma yapmayacak kadar tembel. Fakat bebeği düşürmek için çok aktifYok bu iplik, ip degil
Iplik atlamis
İplik ne yahu
Kürtaj bir ameliyat değil.. operasyondur.Kürtajdan korkmuyorum. İki tane daha çocuğum var ameliyat vs islerine girmek istemiyorum. Doktorum tecrübeli daha önceki dogumlarima giren doktor yani güveniyorum. Doktora sordum. İlaç vs yok dedi. Ama bitki çayı falan icip en azından kolaylaştırabilirim. Bunun için sordum. Kendini akıllı sanan yapay zeka cagindaki arkadaşlara selam olsun
Bu.ip atlama konu sahibi iplik atlamis iplik nasil oluyor sahiBildğimiz ip atlamada söylem değişik geldi..
Bu.ip atlama konu sahibi iplik atlamis iplik nasil oluyor sahi
Madem bu kadar biliyorsunuz ip atlamaya devam o halde. Bize niye soruyorsunuz ki zaten doktor değiliz sormanız hata. Kimse size nasıl düşük yapılır anlatmaz burda.Bence daha akillicasi değil. Zaten kesinkez kürtaj derse doktor olurum . Ama yüzde doksan kendisi düşecek. Çünkü çok küçük. Daha önce de düşük yaptım. Biliyorum. Kanama bitince doktor zaten bakacak. Parça kalmis mi kalmamış mi.
Burada sunu yap deseler yapacaksin yani.Yarım bağ maydanoz yedim.iplik falan atladim. Başka neler yapmam lazım
Başka doktora gitmek zor değil. Diğer hamileliklerim de diğer doktorların olumsuz yönlendirmelerine pozitif yaklaşıp yol arayan hem tecrübeli hemde ilgili bir doktorum var zaten. Oyuzden başka yere gitme fikri hiç gelmedi aklıma.Başka doktora gitmek bu kadar zor mu? Bana nedense sen bu gebeliği zaten istemiyorsun gibi geldi
Zaten sağlıksız gebelik kendiliğinden düşer bende bir defa tedavi sonrası düşük yaşadım doktorunuza güveniyorsunuz da bence başka bir doktora daha görünün bitki çayıyla ip atlamayla çocukmu düşer sağlıksız gebelik Zaten kendiliğinden düşer veya kürtajla alınır çok eski dönemlerde Kadınlar ağır şey kaldırıp damdan atlayıp düşük yapmaya çalışmışlar da yıl olmuş 2019 ip atlamak neyin nesi onu çözemedim eskiden hadi okur yazarlık yoktu internet yoktu insanlar cahildimerhaba arkadaşlar. Dün kadın doğuma gittim. Hamileliğin ilk haftalarındaydim. Kese yanlış yere tutunmus ve bebeğe dairde birşey gözükmüyor dedi doktor. Sağlıklı bir gebelik değil, etrafında da kanamalı halkalar var. Salı gününe kadar bekliyelim kendisi düşerse hiç bişey yapmayiz. Ama düşmezse kürtaj yapalım dedi. Size sorum düşük yapmak için ne yapabilirim. Yarım bağ maydanoz yedim.iplik falan atladim. Başka neler yapmam lazım
Yook canım asıl bozuk zihniyet sizsiniz. Allah aşkına sanki sis soksam mi diye sormuşum gibi davranmayınpardon da siz deli misinizbu nasıl bi kafa yapısıdır ya Rabbi! Sen düşür o bebeği sağlıklı olsa bile düşür zira bu kafa yapısı yarın bi gün göxe şırıngayla çamaşır suyu enjekte ediyor!
E bu kadarsa ne diye ip atlıyosun?? Ha şiş sokmuşsun ha ip atlamışsın ha maydonoz yemişsin! Bi de zihniyetimize laf ediyorsun valla bravo! Ev işi yapabilirsin diyen dr düşür diye mi dedi ayrıca. Yok ya valla bu beyinler incelenmeli insanlık adına büyük hizmet olurYook canım asıl bozuk zihniyet sizsiniz. Allah aşkına sanki sis soksam mi diye sormuşum gibi davranmayın
Doktor ev işi falan yapabilirsin dedi. Sadece süreci kolaylaştıracak birşeyler var mı onu merak ettim. Sadece bu. Hemen şuan düşük yapmam lazım asla kürtaj olmam demedim ki. Doktor bir hafta zaman tanıdı doğal şekilde düşmesi için yoksa alacak bu kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?