Düşük yapmak istiyorum

Yok bu iplik, ip degil
Iplik atlamis
Buraya konu açacak kadar bilinçli, fakat internette araştırma yapmayacak kadar tembel. Fakat bebeği düşürmek için çok aktif
...
Anne olduktan sonra kırıcı yorumlar yazmak hiç kimseye istemiyorum. Ama bu konu çok ayıp bı konu.
Millet inim inim inliyor evladım olsun diye....
Bizde şimdi hanımefendiye düşürmesi için akıl verelim diye bekliyor.

Kürtaj bir ameliyat değil.. operasyondur.
10 dk lık bir işlem olmakla beraber operasyon bittikten 30 dk sonra evinize gidebilirsiniz..
rahminize zarar verebilirsiniz.. hurafe hurafe işler yapmayın bence.

Yanlış yere tutundu ne demek dış gebelik mi? O zaman beklemek tehlikeli değil mi ?
Beş haftada zaten sadece kese olur bebeğe dair şeyler sonradan oluşuyor.
Etrafında kanama varsa düşük başlamış büyük ihtimal hiç bir şey yapmayın.
Başka doktorların da fikrini almadan kendi başına bişey yapma sakın.

Madem bu kadar biliyorsunuz ip atlamaya devam o halde. Bize niye soruyorsunuz ki zaten doktor değiliz sormanız hata. Kimse size nasıl düşük yapılır anlatmaz burda.
Yazık canınıza yani, ya bir sorun olursa da ameliyat olmanız gerekirse ne olacak.
Doktorunuza da güveniyormuşsunuz bekleyin yani neden bu ısrar

lütfen başka bir doktora gidin lütfennnnnnnn, bizim gelinede buna benzer birşey demişti doktor daha sonra başka biryere gitti ve orda asla böyle birşey yok denildi , şimdi dünya tatlısı nur topu gibi bir oğlumuz var , lütfennnnnnnnn yapmayın başka yere gidinnnnnn

pardon da siz deli misiniz bu nasıl bi kafa yapısıdır ya Rabbi! Sen düşür o bebeği sağlıklı olsa bile düşür zira bu kafa yapısı yarın bi gün göxe şırıngayla çamaşır suyu enjekte ediyor!

Başka doktora gitmek bu kadar zor mu? Bana nedense sen bu gebeliği zaten istemiyorsun gibi geldi
Başka doktora gitmek zor değil. Diğer hamileliklerim de diğer doktorların olumsuz yönlendirmelerine pozitif yaklaşıp yol arayan hem tecrübeli hemde ilgili bir doktorum var zaten. Oyuzden başka yere gitme fikri hiç gelmedi aklıma.

Zaten sağlıksız gebelik kendiliğinden düşer bende bir defa tedavi sonrası düşük yaşadım doktorunuza güveniyorsunuz da bence başka bir doktora daha görünün bitki çayıyla ip atlamayla çocukmu düşer sağlıksız gebelik Zaten kendiliğinden düşer veya kürtajla alınır çok eski dönemlerde Kadınlar ağır şey kaldırıp damdan atlayıp düşük yapmaya çalışmışlar da yıl olmuş 2019 ip atlamak neyin nesi onu çözemedim eskiden hadi okur yazarlık yoktu internet yoktu insanlar cahildi

Yook canım asıl bozuk zihniyet sizsiniz. Allah aşkına sanki sis soksam mi diye sormuşum gibi davranmayın
Doktor ev işi falan yapabilirsin dedi. Sadece süreci kolaylaştıracak birşeyler var mı onu merak ettim. Sadece bu. Hemen şuan düşük yapmam lazım asla kürtaj olmam demedim ki. Doktor bir hafta zaman tanıdı doğal şekilde düşmesi için yoksa alacak bu kadar

E bu kadarsa ne diye ip atlıyosun?? Ha şiş sokmuşsun ha ip atlamışsın ha maydonoz yemişsin! Bi de zihniyetimize laf ediyorsun valla bravo! Ev işi yapabilirsin diyen dr düşür diye mi dedi ayrıca. Yok ya valla bu beyinler incelenmeli insanlık adına büyük hizmet olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…