Düşük yapmak istiyorum

Aynı durumu yaşadım yani doktor 1 hafta süre verdi bekleyin düşerse düşsün düşmesi gel ilaç vericem dedi ona rağmen doktor doktor gezdim dualar ettim düşmesin diye yatagimdan kalkmadım ama sağlıksız olduğu için düştü eğer sagliksizsa birsey yapmanıza gerek yok madem kanamanizda varmış buradaki kadınlarda sizin rahatliginiza ve soru sorma seklinize kızıyor kim öneri verip vebal altına girmek isterki bir düşünün bu konuda hatalisiniz .

Ya "istemeden hamile kaldim düşürmem lazım" desenize şuna. Doktora gidin bari caninizdan olmayın
Aynen boyle anladim bende. Sanirim abla hazir olmadan hamile kalmis. Simdi de kurtaj olmak yerine kendisi dussun diye cabaliyor. Cunku anlattigi durumda hicbir dr beklemez acil operasyona alirdi. Eve gondermis bir de kendinden dussun demis. Hic inandirici degil.

Maydanozla ip atlamakla cocuk mu düşer Allah aşkına...
Düşecekse düşer zaten.
Kürtaj da zaten zor bi işlem değil

Bebek yokki. Sadece kese var oda bozuk. Rahim ağzı açık içerde kanama var.
Boş gebelik mi dedi dr? Bende bir boş gebelik geçirdim, kesenin kendi kendine düşmesini bekledik, Dr gözetiminde, iki günde bir kanda beta hcg bakıldı, değerim git gide düşmeye başladı, ondan sonra kanama. Kürtaj olmadım ama ekstra bir şey yapmadım, doktorum vücut kendi atar yüksek ihtimalle, olmazsa zaten kürtaj demişti. 38 gün sürdü ara ara kanamam.
Sizi anlıyorum bende kürtaj olmam umarım diye dua etmiştim.

Emin olmadan yorum yapmayın, konu sahibinin durumu boş gebelik ve çoğu kendi kendine düşer, bakın üstte yazdığım mesaja

Ne diye bu kadar dalga geçilip, tepki veriliyor, kadın sanki sağlıklı bir gebeliğe son vermek istiyor. Tam anlamadan, bilmeden ne kadar da keskin net yorumlar yapılmış.

Var bizzat yaşadım, üç ayrı doktora göründüm

Bi bag maydanoz yedin, bi de ip mi atladın?
Ne bu çaba? Dusmezse alacagiz demis zaten..
Sorunlu bi gebelik ise baska bi doktora daha görün.. Diyelim ki kendin dusurdun; Allah korusun kanama durmazsa, baska bi zarar verirsen ne olacak?

Ne diye bu kadar dalga geçilip, tepki veriliyor, kadın sanki sağlıklı bir gebeliğe son vermek istiyor. Tam anlamadan, bilmeden ne kadar da keskin net yorumlar yapılmış.
5 haftalik hamilelikte bos gebelik anlasilmaz. Ve evet bunun yeti burasi degil dalga gecilir.

5 haftalik hamilelikte bos gebelik anlasilmaz. Ve evet bunun yeti burasi degil dalga gecilir.
Hım doktordan iyi biliyorsunuz yani, kese şekli bozuk, kan değerleri düşük, kanama alanı var ama normal bir gebelik.
Kimse dalga geçemez böyle bir hak yok. Yanlış bulunuyorsa insan gibi yorum yapılır.

Hım doktordan iyi biliyorsunuz yani, kese şekli bozuk, kan değerleri düşük, kanama alanı var ama normal bir gebelik.
Kimse dalga geçemez böyle bir hak yok. Yanlış bulunuyorsa insan gibi yorum yapılır.
Dr dan iyi biliyor olmama gerek yok tibbi bir gelisim sureci var. Kese bozuksa kendi kendine dusecektir zaten cabaya gerek var mi? Siz soyleyin oyeyse bu ekstra caba neden? Sagliksiz gebeligin devam etme ihtimali yuzde kac? Oyle olsa herkes hamile klinca nasil olsa dogurcam der diyebiliyor muyuz? Dogal ve tibbi bir surec var sacma sapan konular acilirsa tepki gosterilir. Ustelik bir hamilelik durumundan cerez gibi soz etmek sagligi tehlikeye sokmak falan gercekten size mantikli geliyorsa yolunuza devam edin.

Çünkü kürtaj olmak istemiyor, bende umarım olmam demiştim, istemiyordum, bu hissini de anlıyorum. Çerez gibi söz ettiği de yok. İstediğim yola devam ederim tabi ki icazet alacak değilim sizden.

Çünkü kürtaj olmak istemiyor, bende umarım olmam demiştim, istemiyordum, bu hissini de anlıyorum. Çerez gibi söz ettiği de yok. İstediğim yola devam ederim tabi ki icazet alacak değilim sizden.
Cok konusmayin bence. İcazeti de alabilirsiniz ayrica bazi zekalar yetmiyor cunku. Konu sahibinde oldugu gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…