Düşük yapmak istiyorum

Abes olan ne acaba? Doktor öyle yada böyle ya düşük yada alicaz diyor. Bitki çayı vs icmeme müsade de etti. Çok normal olarak doğal yollardan ameliyata gerek kalmadan hallolsun istiyorum. Gayet açık net. Zaten daha beş haftalık reglden daha fazla bişey olmayacak

Yanlis bir sey yaparsan ameliyat olmayacaksin cunku dimi
Hatta hayatini riske atmaktan korkmuyorsun ameliyattan korkuyorsun
O da iyimis
Milleti sinir etmek icin mi actin bu konuyu
Hicbir anne daha kesin olarak dusecegi belli olmayan bebegini boyle riske atmaz

kendimi çok değil ama çağımızdaki bilimi oldukça ileri, bilimadamlarını de akıllı buluyorum
kendi kendinize düşük yapsanız da içinizde birşey kalmaması için doktorunuz müdahale etmeyecek mi zaten
ayrıca evde kanama geçirmektense doktor koltuğunda olmak daha güvenli değil mi
ama siz zekaya ve bilime inanmıyorsanız nenem adetlerine devam edin tabi
can sizin canınız

Ameliyat işine girmemeniz sizce dahamı akıllıca..

Bence daha akillicasi değil. Zaten kesinkez kürtaj derse doktor olurum . Ama yüzde doksan kendisi düşecek. Çünkü çok küçük. Daha önce de düşük yaptım. Biliyorum. Kanama bitince doktor zaten bakacak. Parça kalmis mi kalmamış mi.

Sacmalamayin lütfen.Dusecek olsa zaten duserdi.
Dusuk olsa bile icinde parca kalir yinede kurtaj olmak zorunda kalirsiniz kurtaji bekleyin.

Evde düşücek bide doktora gideceksiniz demi parça kalmışmı kalmamışmı diye..
Size sonsuz selamlar o zaman hanımefendi..

Başka bir dr a görünün sağlıksız denilen negebelikler sağlıklı bir şekilde ilerliyor dr unuz hata yapmış olabilir kimseye gözü kapalı güvenmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…