- 20 Mart 2008
- 141.908
- 213.803
- 1.423
- 60
- Konu Sahibi Siyahzambak6
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kürtajdan korkmuyorum. İki tane daha çocuğum var ameliyat vs islerine girmek istemiyorum. Doktorum tecrübeli daha önceki dogumlarima giren doktor yani güveniyorum. Doktora sordum. İlaç vs yok dedi. Ama bitki çayı falan icip en azından kolaylaştırabilirim. Bunun için sordum. Kendini akıllı sanan yapay zeka cagindaki arkadaşlara selam olsun
kendimi çok değil ama çağımızdaki bilimi oldukça ileri, bilimadamlarını de akıllı buluyorumKürtajdan korkmuyorum. İki tane daha çocuğum var ameliyat vs islerine girmek istemiyorum. Doktorum tecrübeli daha önceki dogumlarima giren doktor yani güveniyorum. Doktora sordum. İlaç vs yok dedi. Ama bitki çayı falan icip en azından kolaylaştırabilirim. Bunun için sordum. Kendini akıllı sanan yapay zeka cagindaki arkadaşlara selam olsun
Kürtajdan korkmuyorum. İki tane daha çocuğum var ameliyat vs islerine girmek istemiyorum. Doktorum tecrübeli daha önceki dogumlarima giren doktor yani güveniyorum. Doktora sordum. İlaç vs yok dedi. Ama bitki çayı falan icip en azından kolaylaştırabilirim. Bunun için sordum. Kendini akıllı sanan yapay zeka cagindaki arkadaşlara selam olsun
.iplik falan atladim
bu ne oluyor?
Bence daha akillicasi değil. Zaten kesinkez kürtaj derse doktor olurum . Ama yüzde doksan kendisi düşecek. Çünkü çok küçük. Daha önce de düşük yaptım. Biliyorum. Kanama bitince doktor zaten bakacak. Parça kalmis mi kalmamış mi.
Başka bir dr a görünün sağlıksız denilen negebelikler sağlıklı bir şekilde ilerliyor dr unuz hata yapmış olabilir kimseye gözü kapalı güvenmeyinKürtajdan korkmuyorum. İki tane daha çocuğum var ameliyat vs islerine girmek istemiyorum. Doktorum tecrübeli daha önceki dogumlarima giren doktor yani güveniyorum. Doktora sordum. İlaç vs yok dedi. Ama bitki çayı falan icip en azından kolaylaştırabilirim. Bunun için sordum. Kendini akıllı sanan yapay zeka cagindaki arkadaşlara selam olsun
Eminim onu bir cogumuz anlayamadiOnu anladım aslinda kafayı anlayamadim abla![]()