- Konu Sahibi tugbamurat
-
- #15.221
merhaba kızlar
ben bir ay önce 17 haftalık geç düşük yaptım.şimdi tekrar hamile kalmak için gün sayıyorum.benimn gibi geç düşük yaşayan arkadaşlar varsa ne kadar zamanda hamile kaldılar.görüş ve tavsiyelerinizi bekliyorum.
Benim yavrum pisi pisine gitti.sogukalgınlığı gecirdim.doktorum ne enfeksiyon ne de ateşim için uyarmadı.bünye zayıflayınca iki gün sancı çektim.sonra suyum geldi.ve suni sancıyla dogum.cok içim acıyor[/QUOTE]zücü ama ne yapalım bundada vardır bir hayır. Bende 23temmuzda 7 haftalık meleğimi boş gebelik ile kaybettim. 2 adet gönemi geçirdim bu ay çalışmaya başladık. Hatta ovulasyon testi aldım yumurtlama zamanımı yakalmak için.Sen ne zaman düşük yaptın?düşük sebebin neydi?Doktrun ne dedi?
Merhaba;
Öncelikle geçmiş olsun,çok üzücü ama ne yapalım bundada vardır bir hayır. Bende 23temmuzda 7 haftalık meleğimi boş gebelik ile kaybettim. 2 adet gönemi geçirdim bu ay çalışmaya başladık. Hatta ovulasyon testi aldım yumurtlama zamanımı yakalmak için.Sen ne zaman düşük yaptın?düşük sebebin neydi?Doktrun ne dedi?
merhaba kızlar bende 2 düşük oldu sonuncusunu bayramın ilk günü yaşadım aralık a kadar beklemedeyim
evet canım kısmetkvrck burda da karşılaştık bak
canım ya maalaef benimde aynı gün düşük oldu.mafoldumben
merhaba kızlar bende 2 düşük oldu sonuncusunu bayramın ilk günü yaşadım aralık a kadar beklemedeyim
düşük sebebin neydi? Araştırıldımı?
Sanada geçmiş olsun tatlım... tekrar bebek için hazırlıklara başladınmı.. ben bu ay başladım... Bakalım ne olacak..
canım doktorun sana ne kadar korunma süresi verdi?
tekrar sizlere de çok geçmiş olsun kızlar.inş. bundan sonra şöyle sağlıklı keyifli bir hamilelik geçiririz.sabırsızlıkla bekliyorum.ne tuhaf evliliğimin dört senesini boşa geçirmişim.çocuk fikri o kadar uzaktaydı ki ama şimdi onu kucağıma almak için can atıyorum.
Aynen bende öyle.. Allahın sağlıkla bizlere nasip etsin.....Kaç aydır korunmuyorsun?
mayıs ayında korunmayı bıraktık ve o ayda hamile kalmıştım.yani çok ta hazırlıklı değildim.adetimin tarihi geçince teyzemler hadi bir test yapalım dediler.öyle öğrendim çok süpriz olmuştu.teyzemler benim kipriklerime bakıp ta hamilelik tahmininde bulunmuşlardı.batıl biraz ama hamile olan bayanın kiprikleri birbirine karışık gibi görünüyor.ayrıca cildim de çok parlamıştı ilk zamanlar..bir zamanlar sevindiğimiz şey sonra bize ne acılar yaşattı...ne garip
nerde bizim eskilerimiz yaa belenaycım esteryacım??????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?