teşekkürler canım, tabi herşey Allah'tan...Allah zamanını biliyor, biz de boşuna debeleniyoruz aslında...
bende geçenlerde geçmişe döndüm.ocak ayında reglim geçikmişti ama hamile olabileceğim hiç aklıma gelmiyordu, hatta her wc e gittiğimde "Allahım ne olur reglim gelmiş olsun" diye dua ediyordum.wc e girip çıkıyorum yok bişey .evleneli daha 6 ay olmuştu ve henüz bebek istemiyordum o dönemlerde.belirtmek isterim ki aslında deli gibi çocuk isteyen biriyimdir ama daha zamanı değildi.bir gün oldu regl yok, iki gün oldu yok, üç gün oldu yok, dördüncü gün akşam eve geldim esime "sen bir test al, gel" dedim.aldı.Hemen testi yaptık, beceremedik, tekrar gitti, test aldı esşim veeeeeee hamileydim...eşimle sarıldık sıkı sıkı..o benden daha çok sevindi hatta..ben ağlamaya başladım..acayip bir duyguymuş...ağlayım mı güleyim mi!şaşkındım.eşim deli gibi, evin içinde elinde telefon herkeslere baba olacağını müjdelerken ben oturmuş ağlıyordum..sonra ki günler herşeyim o oldu bebişim, her yediğimi bebeğim için yer içer olmuştum..mide bulantım hiçbirşeyim de yoktu üstelik.herşey çok güzel gidiyordu.ta ki ilk kontrole kendi dr uma gidene kadar...bebiş çok iyi gelişmişti, iyi falan dedi dr un sonraki cümlesinde ise başımızdan kaynar sular boşaldı...sağlıklı bir bebek değilmiş demek ki!,Allahım bundan sonra sağlıklı bir bebek versin..tüm dileyenler de tabi kiyerimseniben
yine çoşmuş çoşmuş yazmışım ...
bu ay da kürlere başladım, eşimde tabi ki! kısmet bakalım..önümüzdeki ay belli olacak yarayıp yaramadığı yerimseniben