- Konu Sahibi tugbamurat
-
- #15.241
selam kızlar ben eskilerdenim bir zamanlar bizde sizinle aynı acıları yaşadık.çok şükür ki burda paylaşım yaptığımız birçok arkadaşımız bebek sahibi olduk.şunu söylemek istiyorum hiçbir zaman umudunuzu kaybetmeyin herşeyin vakti ve zamanı var diye düşünün.en kısa zamanda hepinizi Allahım sevindirsin.
Selam;
Biz yeniler geldikopuyorumnanaktan paylaşımlara hazırızkaydirigubbakcemile5
Allah bağışlasın yavrunu eceyascım.
ohaoldumsmile yeniler istila etmiş burayı ohaoldumsmile
şaka şaka sempatiksalakcinni nasılsınız bakalım tansel hanım? benimde tansel diye bi arkadaşım var bu isim bana hiç yabancı değil yani sırnaşık şey
amin canım.sen ne durumdasın ?
Çok teşekkür ederim... Bu siteye yeni girdim ama paylaşımlar çok güzel... Bazen kimseye soramayacaklarını burada rahatça sorup arkadaşlardan cevap alıyorsun... Çok hoşuma gittt..
Ben hikayemden bahsedeyim... 23 temmuzda boş gebelikten dolayı kürtaj oldum... 2 adet dönemim geçti bu ay çalışmara başladık bakalım ne olacak... Allah en kısa zamanda sağlıkla evlat nasip etsin isteyen herkese... Senin durumun nedir?
kızlarr selammmm ben simdi tickerimi nasıl degistiricem, birperim yapmıstı benim tickerimi kulakları cınlasın :)
iyiyim canım benim bebisimde iyi cok sukur 19 ekimde 3 aylık oalcak ablası :)
lightlife cim Allah sana da en kısa zamanda saglıklı hayırlı bir evlat nasip etsin arkadasım
Sabinam Omerim iyi ama aksamları saat 18 den sonra biraz huysuz, annem bende bu aksam ilgileniyor ben biraz rahatım :) Dis cikarma donemi cok zor degil mi? Huysuzluk yapiyor mu Simaycim?[/QUOTE
simayda önceden saat 20 den sonra huysuzlaşıyordu elifçiğim..geçicek hepsi..
evet canım biraz öyle .. biraz huysuzlaştı,bir kaç gece alağarak uyandı ve sürekli olarak kucak istedi .beraberinde nezle oldu ,şimdide hafif balgamlı öksürüğü var...onun dışında allahıma çok şükür ateş,isal gibi şikayetimiz olmadı.cumartesi dr götürücem bakalım inşallah en yakın zamanda öksürüğümüz geçer..
slm ben geldimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?