E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi tugbamurat
-
- #13.701
epeyce gecmıs guzelım uzerınden testte cıkmaması da ilginc.bi doktora gıt bencede bir an önce belkı adet düzensızlıgı olmus olabılır.hormonlardan kaynaklanabılır
canım moralini bozmak istemem ama aradan nerdeyse 15 gün geçmiş eğer olsaydı şimdiye çıkması geekirdi bence bi doktora görün neden adet olmadın daha önced gecikme olmuşmuydu ama inşallah sonuç sürpriz olur kan testin pozitif çıkar :Saruboceq:kızlarr yardım lütfennnnn
daha önce duydunuzmu yaşadınızmı bilmiyorum ama lütfen bişiler söyleyin
4aralıkta regli olmam gerekiyodu hala olmadım enson bugün olmak üzere 3 tane test yaptım hepsi negatifffmafoldumben
bebiş olupta çıkmama olasılığı varmı ki:Saruboceq:
pazartesi kan testi yaptırcam ama moralim çok bozukkk:sinifsinif:
canım moralini bozmak istemem ama aradan nerdeyse 15 gün geçmiş eğer olsaydı şimdiye çıkması geekirdi bence bi doktora görün neden adet olmadın daha önced gecikme olmuşmuydu ama inşallah sonuç sürpriz olur kan testin pozitif çıkar :Saruboceq:
ayycan canım inşallah geç döllenmedir.haberlerini bekliyoruz.
geçmiş olsun canım bu ay kısmet değiliş bir dahaki aya inş:Saruboceq:allahkızlaarrr ben kırmızı kartı yedim bugün.bukadar gecikmeden sonraa.inşallah bidahaki ayaaaa
geçmiş olsun canım bu ay kısmet değiliş bir dahaki aya inş:Saruboceq:allah
ysemin canım havalardandır hep öyleyiz yataktan sürünerek kalkıyorum her tarafın dayak yemiş gibi ağrıyor nolcak bizim bu halimiz minicik bir yürek bizi canlandırmaya yeter diye düşünüyorum yanlışmı şöle cıvıl cıvıl bir bebek ahhh ahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?