- Konu Sahibi tugbamurat
-
- #13.681
iyiyim Allaha sukur yasom sen nasılsın
kızlaaaar aralık ayının hamilesi kim olacak merak ediyorum her ay bir hamiş geleneği bozulmasın inşallah
selam şekerler alın size bir müjde :) bu ayın hamişi ben oldum
allahım sana çok şükür reglime iki gün var test sonucu 20,19.iyi dimi kızlar dr normal dedi ama bi daha tekrarlıycaz testi ovulasyondan sonra 12.günüm felan bugün.erken öğrenmek de bundan iyi olmuyo heralde çooooooooook dua edin lütfen bebişim sıkıca tutunsun annesine dokuz ay sağlıklıca beklesin orda :Saruboceq:
geleneği bozmadık daha çıkar bu ay inş. bi daha ki aya da gelenek kendinden geçsin inş. beş hamiş haberi alırız kaydirigubbakcemile3 hepinizi öpüyorum opuyorumnanaktan
allahım sana çok şükür reglime iki gün var test sonucu 20,19.iyi dimi kızlar dr normal dedi ama bi daha tekrarlıycaz testi ovulasyondan sonra 12.günüm felan bugün.erken öğrenmek de bundan iyi olmuyo heralde çooooooooook dua edin lütfen bebişim sıkıca tutunsun annesine dokuz ay sağlıklıca beklesin orda :Saruboceq:
geleneği bozmadık daha çıkar bu ay inş. bi daha ki aya da gelenek kendinden geçsin inş. beş hamiş haberi alırız kaydirigubbakcemile3 hepinizi öpüyorum opuyorumnanaktan
kızlarr yardım lütfennnnn
daha önce duydunuzmu yaşadınızmı bilmiyorum ama lütfen bişiler söyleyin
4aralıkta regli olmam gerekiyodu hala olmadım enson bugün olmak üzere 3 tane test yaptım hepsi negatifffmafoldumben
bebiş olupta çıkmama olasılığı varmı ki:Saruboceq:
pazartesi kan testi yaptırcam ama moralim çok bozukkk:sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?