- 29 Temmuz 2009
- 1.918
- 0
- Konu Sahibi tugbamurat
- #13.721
fanastikayıda çok özledim nasıl? bebişinede oğluşu diyesim geldi :)) hayırlısı artık.girip görürse çok öpüyorum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:beloşum teşhisi şıp diye koydun tatlım harikasın yaa...işte damdan düşennin halini damdan düşen anlıyo....:)))
teşekkür ederim canım paylaşım için nasılsın kobracı özlettin kendini sende damdan düşenlerin grubuna katılmak istermisinkaydirigubbakcemile3Kızlar merhabalar.
Size güzel birsöz söyliyim...
Biri Hz.Mevlana'ya demiş ki:
___Aşka uçma , kanadın yanar !
Hz.Mevlana cevap vermiş:
___Aşka uçmayacaksam kanat neye yarar
Mevlana Haftasındayız,aklıma geldi paylaşmak istedim
dimi ya ececim teshisi koydukta tedavisi ne zaman bilmem:sm_confused:yasemin birde bana sor sabahları kalkmak o kadar zor olmaya başladı ki gözümü açamıyorum zor geliyorum işe gergün geç kalıyorum :kedi:
belenaycımda süper teşhis etmiş valla :)) en kısa zamanda inşallah olucak.
canım benim her anı yaşamak güzeldir herhalde bebeğinle tadını çıkar kötü düşünme herşey güzel olacakbelosummmmm ben burdayımm gülüm nasılsın canım bakalım..vallahi istanbul çok soguk bıtaraflarımız donuyo..dün gece kar yagdı bızımbutaraflara ama sonra durdu devam etmedı...yarın gelıyomus asıl yagıs..ama ne yagmur ne yagmur ...
pazartesıde ayrıntılı ultrason günüm yavas yavas heyecan basladı..herseyın hayırlısı rabbımden ınsallah guzel haberler alırım.
Kızlar pc henÜz tamİre gİtmedİ,eŞİmİn laptopundan yazıyorum.
Bende bİ gelİŞme yok,hepİnİzİ ÖpÜyorum
canım benim her anı yaşamak güzeldir herhalde bebeğinle tadını çıkar kötü düşünme herşey güzel olacak
demirimiz iyi olsunda Şeniz
sabina sen nsılsın canım nasıl gidiyor hamişlik ay ne zaman doğum ilk bebişimiz ne zaman gelecek bakalım
canım benim inşallah her şey yolunda gidecek hiç merak etme dualarım seninleŞeniziyiyim belenaycığım sen nasılsın?
şimdilik iyi gidiyo çok şükür canım
26+2 haftalık olduk az kaldı artık kısmetse 27 mart diyo dr ama bakalım kısmet
çarşamba veya perşembe kalbi için detaylı usg var biraz stres yapıyorum inşallah hiç bir sorun çıkmaz canım
dua edin olur mu..
çok öpüyorum
canım nasılsın bebiş nasıl Şenizselam canlarım nasılsınız bakalımm???