- 15 Ocak 2007
- 5.855
- 3
-
- Konu Sahibi tugbamurat
- #13.741
günaydın kızlar herkese iyi haftalar
benim minik prensim hayatımın 2 erkeği geliyor teyzeleri :))
günaydın kızlar
ececiğim süper bir haber bu...gözün aydın olsun canım..sağsağlim kucağına la inşallah prensini :))
,eceeeeeeeeeeeeee gozunaydın cnm Allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin? canın ne cekmisti senin anlat bakalaım sen kız mı istiyordun erkek mi :)
benim canm acı tursu salgam suyu falan istiyordu ekşi seviyorum bu aralar portakal nar falan yiyorum canım tatlı istese bile limonlu tatlı istiyor cnm.. ama hamile oldugumu soyledigim insanların %95 i kızın olacak diyor :) :)
uyyy uyyy maşallah canım gözün aydın hayırlısıyla kucağına alırsın bitanemmm benim.günaydın kızlar herkese iyi haftalar
benim canm acı tursu salgam suyu falan istiyordu ekşi seviyorum bu aralar portakal nar falan yiyorum canım tatlı istese bile limonlu tatlı istiyor cnm.. ama hamile oldugumu soyledigim insanların %95 i kızın olacak diyor :) :)
buseciğim hoş geldin hadi hayırlısı bakalım canım yaa...belirtilerin çok güzel...:)
eceeeeee çok sevındımmm tatlımmm hadı gözun aydın olsun...prensın gelıyo demekkıı..aman da amannn ogluma kanki :))
allahım tamamına erdırsın ınsallah...
kıslar bızımde ayrıntılmız cok guzel gectı hersey yolunda çok sükür.kocaman olmus oglusum benım...
hoşbuldum canım nasılsın bakalım uzun zaman görüşemedik sen dr ye gittin dimi
yaa yaseminim fazlada umutlanmak istemiyom ama belirtiler var .
günaydın kızlar herkese iyi haftalar