- Konu Sahibi tugbamurat
-
- #1.261
iyiyim canm yaa napim bildigin gibi usta beklıyorum ev felaket aman ne zormuş evde eşya varken tadilat olması hayırlıslada bi usta gelseydi öyle işte bide dün regl günümdü olmadım yıne bu ayda heralde günüm geçecek birde gögüslerime süt dolar gibi oluyo kasıgıma arada agrı giriyo ama gidip bakıyom yok bişey olmadım bir an önce olsaydım diş için korkma bu kadar yaa morfini vuruyo uyuşuyo bişey anlamıyosun canım git sen ve yegen çalışmalarına başla :CüvCüv:tugbacim nasilsin canim.buradaki arkadaslarin ve seninde cuman mübarek olsun.canim dr.a gitmek icin randevu aldim.bu pt degil haftaya pt.ne yapicam ben yaaa disimi cekerse.dolgu biliyormusun.cürümüs falan olupta cekerse.cok korkuyorummmm yaa.bitsede kurtulsam demi yapilacak islerim var biliyorsun.sana yegen vericem ya...bu arada kuzum nasil.cok cok öp kuzucugumu benim icin.senide öpt tatlim görüsürüz.......................a.s.
iyiyim canm yaa napim bildigin gibi usta beklıyorum ev felaket aman ne zormuş evde eşya varken tadilat olması hayırlıslada bi usta gelseydi öyle işte bide dün regl günümdü olmadım yıne bu ayda heralde günüm geçecek birde gögüslerime süt dolar gibi oluyo kasıgıma arada agrı giriyo ama gidip bakıyom yok bişey olmadım bir an önce olsaydım diş için korkma bu kadar yaa morfini vuruyo uyuşuyo bişey anlamıyosun canım git sen ve yegen çalışmalarına başla :CüvCüv:
kızlar bugun ovulasyon testimde iki cigide koyu cıktı :)
dr gittim yumurtan var 2.1 cm catlamak uzere dedi..
cok calısmamız lazım cokkk
sibelacım ben kilo veriyorum..kilonun hamile kalmaya etkisi varmış..
günaydın hanımlar a.s.
tatlım daha erken değilmi çoğu kadın adetinin gecikmesinden anlamıyomu hamileliğini yerimseniben
hani ilk hamileliğimizden örnekler vermek istemiyorum sağlıklı olmadığı için ama benim arkadaşlarımın hepsi öyle diyo hatta bi tanesi ümidini kesmiş çünkü bütün belirtileri adet olucağı yönündeymiş bikaçgün geçince test yapmışki meğer hamile
hiç belli olmaz canım benim lütfen ümidini kesme ve ne olursa olsun hayırlısı olsun tatlı kuşum :1hug:
Allah yardimcin olsun canim hic kolay degildir bilirim.evde esya varkae bende badana yapmistim,gecen yil cok zor oluyor,insani yoran o oluyor zaten.1-2 ayin kaldi.azicik daha sabret arkadasim..yoksa:CüvCüv:misin canim diyecegim ama gecen ayda öyle olmustu,korunmayida biraktin,dur bakalim,herseyin hayirlisi.esimdr.a randevu almaya gittiginde 1 ay önce gelecektiniz,esin korkuyor sanirim,sakin korkmasin gelsin hemen halledelim demis.eee gidecegim mecbur..basliyacagim,calismalara artik,cok bekledim.4 ay oldu tam.hayirlisi tatliskom.....................iyiyim canm yaa napim bildigin gibi usta beklıyorum ev felaket aman ne zormuş evde eşya varken tadilat olması hayırlıslada bi usta gelseydi öyle işte bide dün regl günümdü olmadım yıne bu ayda heralde günüm geçecek birde gögüslerime süt dolar gibi oluyo kasıgıma arada agrı giriyo ama gidip bakıyom yok bişey olmadım bir an önce olsaydım diş için korkma bu kadar yaa morfini vuruyo uyuşuyo bişey anlamıyosun canım git sen ve yegen çalışmalarına başla :CüvCüv:
sibela sen nasilsin canim yaaa,görüsemedik.......easy hamile demek ne kadar güzel,evet ALLAH nazarlardan korusun,darısı bizim başımıza olsun inşallah
sibela sen nasilsin canim yaaa,görüsemedik.......
merhaba kızlar
dun dr 21 mm yumurtan var aksama sabaha catlar demisti. ovulasyon testinde de koy cizgiyi gormustum.
dun aksam iliski olmadı bu sabah oldu. biraz once tekrar idrarda vulasyon testi yaptım yine belirgin ikinci cizgi cıktı am sanki dun daha koyu idi. acaba bu aksam da iliski gerekirmi? yoksa yumurta catladı bitti mi artık. acaba bu sabah iliski geç mi kaldı? bildigim kadarıyle catlayan yumurta fallop tuplerine atılıyor ordan rahme iniyor tupte spermle karsılasırsa dollenıyor. acaba catlayan yumurta tuplerde ne kadar kalıyor?
nasılsınız hanımlar çok zor beklemek daha 2 ay var nasıl geçer bilmiyorum ve sonunda neler olacak onuda bilmiyorum ama hayırlısı olur inşallah süresi bitenlerin güzel haberlerini sabırsızlıkla bekliyorum allahım bir daha aynı aıları yaşatmasın kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah hayırlısını versin rabbim hakkımızda hayır olan neyse
ay sibelacım ya
agzından bal damlıyor hayatım ya
inşallah ne guzelim, Aallah kimseyi evlatsız bırakmasın. sende bende herkeste bebeklerine kavusur insallah. yaırn hemen belirti başlarmı kız :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?