- Konu Sahibi tugbamurat
-
- #1.281
merhaba kızlar
dun dr 21 mm yumurtan var aksama sabaha catlar demisti. ovulasyon testinde de koy cizgiyi gormustum.
dun aksam iliski olmadı bu sabah oldu. biraz once tekrar idrarda vulasyon testi yaptım yine belirgin ikinci cizgi cıktı am sanki dun daha koyu idi. acaba bu aksam da iliski gerekirmi? yoksa yumurta catladı bitti mi artık. acaba bu sabah iliski geç mi kaldı? bildigim kadarıyle catlayan yumurta fallop tuplerine atılıyor ordan rahme iniyor tupte spermle karsılasırsa dollenıyor. acaba catlayan yumurta tuplerde ne kadar kalıyor?
çok şükür iyi olmaya çalışıyoruz,bizde hamile haberi vermek için sabırsızlanıyoruz,hayırlısı bakalım teker teker verecez inşallah,merak etme canım 2 ay nedirki güzel güzel hazırlıklarına başla,kendini yavaş yavaş hazırla,beslenmene dikkat et,sağlığına dikkat et bebişine yer hazırla,bi bakmışsın zaman dolmuş bi bakmışsın hamilesin.
bende iyiyim canim.ayni degisen birsey yok.sende varmi bir degisiklik.haklisin,haftasonu sakin oluyor.yaz da geliyor herkes yavas yavas kaybolur.malum tatile giden falan cok olur.görüsürüz canim.kendine iyi bak.................günaydın,iyiyim canım sen nasılsın,ebet canım bi süğredir görüşemedik,
bugün de cumartesi kimsecikler olmaz yine,
neler yapıyorsun??
bende iyiyim canim.ayni degisen birsey yok.sende varmi bir degisiklik.haklisin,haftasonu sakin oluyor.yaz da geliyor herkes yavas yavas kaybolur.malum tatile giden falan cok olur.görüsürüz canim.kendine iyi bak.................
sibela ve esterya ikinizide öpüyorum kader arkadaşlarım...nasılsınız bakalım....
kızlar 5 kez dusuk yaptım tup bebek için ist a gıttım hamıle oldugumu ogrendım
slm kızlar dün bütün gün dışardaydım sabah bi çıktım akşama kadar hep bi programım vardı kaydirigubbakcemile bugün evdeyim iraz ev işleriyle uğraşıyorum şimdi biraz ara verdm birazdanda annem ablamlar falan gelicek öle işte
kızlar size bişey söylücem dün akşam çok yakın arkadaşlarımızla beraberdik ve benim eşimde biraz alkol aldı ve ben şu sıralar yumurtlama dönemimdeolduğumu hissediyorum kasıklarımdaki hareketlenmeden, ya alkol vucuttan ne zaman atılmış olur dün akşam b,şey olmadı bu sebepten ama bu geceyi boş geçmek istemyorum
slm kızlar dün bütün gün dışardaydım sabah bi çıktım akşama kadar hep bi programım vardı kaydirigubbakcemile bugün evdeyim iraz ev işleriyle uğraşıyorum şimdi biraz ara verdm birazdanda annem ablamlar falan gelicek öle işte
kızlar size bişey söylücem dün akşam çok yakın arkadaşlarımızla beraberdik ve benim eşimde biraz alkol aldı ve ben şu sıralar yumurtlama dönemimdeolduğumu hissediyorum kasıklarımdaki hareketlenmeden, ya alkol vucuttan ne zaman atılmış olur dün akşam b,şey olmadı bu sebepten ama bu geceyi boş geçmek istemyorum
bende öyle yapiyorum canim.bazen sasirip kaliyorum dogrusu.burda cok sey ögreniyoruz.aynen sana katiliyorum.aradigim bir konuyu mutlaka buluyorum.evet yaa,tatile gidenler,hamile dönebilirler.nede olsa,vücut ve beyin bakimindan,insan dinleniyor.canım ben başka topicleri gezdim durdum bugün bakıyorum işime yarayacak bilgileri topluyorum,neler yiyorlar neler yapıyor arkadaşlar göz gezdirdim,ilgin şeyler var ama,bu kadınlar kulübü gerçektende tam bizlere göre ne ararsan var.
canım haklısın şimdi herkes yavaş yavaş bi yerlere gider,gitsinler dönüşte kalanları hamile bulurlar,gidenlerde hamile döner ne güzel dimi:1shok:
hadi bakalim canim hayirlisi olsun.aynen bende öyle.önümüzdeki aylarda slki bir calisma var.kanaryacım bende bi değişiklik yok daha inşallah yumurtlarsam bu ay sıkı bi çalışma dönemi bekliyor beni:asigim:
aaaaa,bilmiyomusun canim,eger alkolliyse,dogan cocuk ayyas olur,....saka saka canim.manevi olarak,hayirli bir is icin alkolün alinmamasi lazim..................hatta bu bebek icin calismaya baslandiginda bismillah deyip baslamak lazim mis ki,cocuk hayirli olurmus o zaman..........................Alkolun ne etkisi varki??? -tatlicadiarzu-
aaaaa,bilmiyomusun canim,eger alkolliyse,dogan cocuk ayyas olur,....saka saka canim.manevi olarak,hayirli bir is icin alkolün alinmamasi lazim..................hatta bu bebek icin calismaya baslandiginda bismillah deyip baslamak lazim mis ki,cocuk hayirli olurmus o zaman..........................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?