- 15 Ocak 2007
- 5.855
- 3
- Konu Sahibi tugbamurat
- #1.281
merhaba kızlar
dun dr 21 mm yumurtan var aksama sabaha catlar demisti. ovulasyon testinde de koy cizgiyi gormustum.
dun aksam iliski olmadı bu sabah oldu. biraz once tekrar idrarda vulasyon testi yaptım yine belirgin ikinci cizgi cıktı am sanki dun daha koyu idi. acaba bu aksam da iliski gerekirmi? yoksa yumurta catladı bitti mi artık. acaba bu sabah iliski geç mi kaldı? bildigim kadarıyle catlayan yumurta fallop tuplerine atılıyor ordan rahme iniyor tupte spermle karsılasırsa dollenıyor. acaba catlayan yumurta tuplerde ne kadar kalıyor?
canım yazdıklarını okuduğum kadarıyla çok kafana takıyorsun sen bu olayı ve stres yapıyorsun ve bu senin için çok büyük eksi...bence oluruna bırak şükür bir sorun yok arkadaşım yumurta var sperm var eee daha ne :)))benim gittiğim doçent gün aşırı ilişkinin yeteri olacağını yani bir gün var bir gün yok söylemişti....ve yumurta 24-48 saat sper 48-72 saat canlı kalıyor vücutta ve dehşet hızlı hareke ediyor spermler..onun için sabah ki ilişkin yeterli her gün boşalmak sper kalitesni düşürüyormuş...hepimiz rahat olmalıyız tatlım zaten rabbim verecek zamanı biliyor...bence stres yapma ve anın tadını çıkar güzelim çok öpüyorum seni arkadaşım....:1hug:
Son düzenleme: