Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

hayalcım hayırlısı olsun yaa gülüm
kızlar ya kist varsa bende belirtileri neler acaba yaa?

hayalcim izmirde olsam iyi bir musteirn olurdum :) busem rahat ol be yavrum daha gencsin dur bakalım... Allah ne eylediyse guzel eyler :)

Diksiyon kursum var bugün,bu hafta çooook hızlı geçti,bi regl olsamda kurtulsam,ondan sonra çalışalara başlarız galiba

selam ben geldim ama kimseler yok buralarda herkes iyi gördüğüm kadarıyla....
belenaycım sana geçmiş olsun canım
ben geri sayımdayım hemde çıldırmak üzere iki üç gün var bakalım test yapmaktan sinirlerim bozuldu :çok üzgünüm: ya ben niye kendime engel olamıyorum oof offff

esterya ve hayal inş. hamileyizidr kızlar bu ay hala bekleyen herkes hamile çıkar inş.:Saruboceq:

hayalcim izmirde olsam iyi bir musteirn olurdum :) busem rahat ol be yavrum daha gencsin dur bakalım... Allah ne eylediyse guzel eyler :)
uyyy benim tatlı dilli arkadaşım

canım bu ne telaş böle yaa geçen ay bende öleydim 2 gün gecikti hemen test yaptım bakalım bu ay hayırlısı olsun.kaydirigubbakcemile5

uyyy benim tatlı dilli arkadaşım

canım bu ne telaş böle yaa geçen ay bende öleydim 2 gün gecikti hemen test yaptım bakalım bu ay hayırlısı olsun.kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…