Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

günaydın canlarım nasılsınız bugün bakalım
yasemin birperi fantastika esterya eceyas kobra izmirhayal yasmin yasemeen lightlife hepinize günaydın

günaydın canlarım nasılsınız bugün bakalım
yasemin birperi fantastika esterya eceyas kobra izmirhayal yasmin yasemeen lightlife hepinize günaydın

belenaycım günaydın güzelim. geçmiş olsun.inşallah bıranönce duzelır bu durum doktorunun verdıgı ılaclarla .eğer düzelir dedıyse zaten problem yok ..

günaydın yasemıncım ececim..nasılsınız?

benımde bugün bogazımda kasıntı var gıcık gibi öksürtüyo benı.halsızlık falan yok ama öff şaşırdım.

sağol birperi maşallah kız 18 hafta oldunuz bile Allahım nazarlardan korusun amin
ececim senide nazarlardan korusun rabbim maşallah benim yeğenlerime sessz sedasız annelerini üzmeden büyüyorlar:))

canım giremiyorum ki hep uyarı veriyor anlamadım.profildede değişiklik yapmak istedim izin vermedi.

belenaycım herkes diyor ya hani inanmak istemiyoruz göz açıp kapayıncaya kadar büyüyolar aynen o hesap gibi.maşallah çok öyle yatak döşek zorlamadı kuzucuk.onu görmeme 3 gün kaldı dua edin benim için çok iyi olsun.bu aralar annesini çok duygusal yaptı o başka, ota boka herşeye alınıyorum ağlamak istiyorum.

allahım en kısa zamanda bu duyguları nasip etsin canım benim ama çok çalışın bu ay olurmu :)))

kızlar nerdesiniz.benim bugün moralim çok bozuk bir an önce doktora gitmek istiyorum.bu aralar o kadar çok kalp durması dolayıslya bebeğini kaybeden kişiler var bugün yeni bir haber aldım çok üzüldüm.bende kendimi dinlemeye başladım bugün bendede pek bir şikayet yok kasıklarıma ağrı giriyordu şimdi bişi yok.gerçi akşam kustum ama amann ne bileyim çok fena oldum Allahım inşallah sağlıklıdır bebişim.eşim il dışında oda çok görmek istiyor ondan randevu tarihinide değiştirmek istemiyorum ama c.tesiye kadar nasıl dayancam bilmiyorum.

kızlar doppler alsanıza okadar kafaya takacağınıza yaa...netten bakın biii..ben hamile kalırsam alacağım inşallah...her gün kalp sesini dinlemek için :))))

beloşum dr agösterdinmi sonuçlarını canım ....merak ediyorum seni
....
yok gülüm ya gidemedim daha işler yoğun izin alamadım daha doğrusu benden başka kmse yok burda belim çok ağrıyor yasemin dahada adetim sökülmedi az az geliyor pembe ve kahverengi ama tam adet olmadım gç kaldı gibi bu akşamda gelmezse benimki iyice şaşırdı dicem:))normalde 5 gün kahve ve pembe az az glir 5 gün sonra sancıyla beraber adetim sökülür ama bugün altıncı gün hala sökülmedi bu akşam bekliyorum bakalım doktorada cumartesi gideyim diyorum temizlendikten sonra hem muayene etmesi iyi olur bakalım cumartesiye randevu alıcam hayırlısı olur inşallah dua et nazlı kelebekimŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…