Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

kızlar doppler alsanıza okadar kafaya takacağınıza yaa...netten bakın biii..ben hamile kalırsam alacağım inşallah...her gün kalp sesini dinlemek için :))))

canım alsak iyi olucak galiba.birde sağlık ocaklarında bununla dinliyolarmış galiba çokta bilgim yok ama öyle duymuştum.ama bu haftalarda duyulabiliyormu ki bilmiyorum.

pericim senden yeni bir takvim istiyorum.yapabilen başka arkadaşlardan da bekliyorum bugün bebişim 12+5 günlük.

slm canikolarımm nasılsınız bakalımm.. ben iyiyim çok şükür, bugün dr aradı tahlil sonuçları için herşey normal dedi fakaaaat tahmin ettğim gibi kansızlık çıktı, ama çok fazla, 8 miş değerim.. dr talasemiden şüphelendi fakat ben zateen çocukluğumdan beri tedvisini gördüğğüm için kansızlığın bütün testlerim yapılmıştı hemde çok kere.. dr i dalihiliye uzmanıyla görüşmelisin mutlaka onunla paralel bi tedavi uygularız dedi.. bende bu akşam hemen bi dr dan randevu aldım ve gittim.. oda çok düşük buldu değerleri cmt günü tekrar kan vericem, araştırcaklar yine bi sürü şey.. hoş ben sonuçları biliyorum ama tamda hatırlayamıyorum yani talasemi hastası değilim fakat sanrım taşıyıcısıydım öyle hatırlırum.. anlıcağınız hamilelik boyunce bi sürü ilaç içicem artık 30 kilo alırım herjalde doğurana kadar :)))

bunun dışında iyiyim allaha şükür her hafta yeni adetler ediniyorum.. geçen hafta tatlının adı bile midemi bulandırırken sadece ekşi ve tuzu şeyler yemek istiyodum.. pynir yoğurt yiyodum ne güzel.. bu hafta hala tatlı istemiyorum ama artık ekşşide istemiyorum :)) canım hiçbişey istemiyor en sevdiğim şeyleri bile geri çevriyorum sadece patates ve ekmek istiyorum gevrek bide :)))

bebişim iyi olsunda bunların hiçbiri umrumda değil.. tek istediğim ooooooo... hala tedirginim çok ama sanırım bu 9 ay böyle sürücek :))

hepiizi çok özlüyorum kızlar.. gün içinde iş adresime yazın unutmayın lütfen beniiii.. hepinizi çok seviyorum ve çok öpüyorum..

yasemincim bu arada dün seni rüyamda gördüm hyatım.. sen çok yaklaştın bebeğine ben buna acayip inanıyorum çok az kaldı güzelim.. allahım hepimizin önlüne göre versin inşallahhhh

kızlarrrrrrrrrrrrrr reglime 9 gun var ama hic belirtim yok goguslerim de bi hareket yok sadece kasıklarımda zaman zaman agrılar oluyor.. o kadar.. cok umutluydum bu ay ama.. gerci sanırım cmtesi falan yumurtladım belkide cok erken

günaydın kızlar nasılsınz bakalım tükkanı yine ben açtım bugün benden erkenci yok sanırsam dün akşam adetim söküldü çok şükür ama sabaha kadar öldüm öldüm dirildim kürtaj olduğumdan bu yana ilk defa böle şiddetli sancı çektim adet döneminde en sıkıldığım korktuğum bu sancı ama akşam çok berbattı gözümü kırpmadım sbaha kadar ee tabi adamcağızıda uyutmadım bugün uykusuz nasıl geçecek bugün bilmiyorum hala az az sancım var ama akşamı düşününce şimdiki halime şükrediyorum
sizler neler yapıyorsunuz bakalım
fantastikam gelmiş uğramış canım çok sevindim herşeyin yolunda olmasına
yasemin nazlı kelebeğim günaydın
esterya sen nasılsın canım heyecan varmı heyecan geri sayım başladı:))
pirperi bugün nasıl oldun canım daha iyisindir inşallah
kobra kız süslü nerelerdesin kaçak
ececik sen nasılsın canım biraz daha rahatladınmı stres yapma meleğin seninle onu Alllah koruyor merak etme
izmirhayal sen nasılsın canım seninde geri sayım başladı yanılıyormuyum
yasemeen sen nasılsın çalışma varmı yoksam beklemedemesin geri sayım için:))
yasmin canım giremiyorsun ama olsun meleğin iyi olsunda biz seni özlemeye razıyız

herkeze günaydınlar kızlar nasılsınız bakalım,
fantastikam herşey yolunda çok sevindim canım benim
belenaycım canım benimde kürtajdan sonraki adetim felaketti ayyy hatırlamak istemiyorum felaket sancılıydı ağrılarının hafiflediğine sevindim canım .
eceyas bebişine maşallah canım benim

kızlar ya dün sol yumurtalığım çok sancıdı oturup kalkkerken batıyodu akşama doru biraz şiddetlendi bende korktum bugün iyiyim şükür sizce neden olmuştur yaa çalışmalardan kaynaklanırmı acaba üşüttümmü kendimi.

günaydın kızlar

belenaycım çok geçmiş olsun canım bilirim o ağrıları benim nerdeyse her ay olurdu bazen acile gitmem gerekiyordu.

busecim hoşgeldin.senin ne kadar kaldı adetine? çalışmalardan olduğunu sanmıyorum .üşütmeden kaynaklıda olabilri belki.

kızlar bişi okudum paylaşmak istedim artık ne yapıcağımıza ne içip ne yiycemizi şaşırdık.bir önce bu iyi denilen şey ertesi gün zararlı deniyor.

Folik asit, kanser riskini artırıyorCHICAGO AA

, folik asit ve B12 desteği alan kalp hastalarının kansere yakalanma oranı, almayanlara göre daha fazla çıktı

Norveçli araştırmacılar, bu iki desteği alan kalp hastaları arasında akciğer kanserine yakalananların oranının, genel nüfusuna göre yüzde 25 daha fazla olduğunu ortaya koydu. Haukeland Üniversitesi’nden Dr. Marta Ebbing’in yürüttüğü çalışmada, 3 yılı aşkın süre folik asit takviyesi verilmesinin kanser hücrelerinin büyümesine neden olabileceği belirtildi.

eceyascım hoşbuldum valla en korktuğumda üşütmekti demekki üşütmekten oldu yaaa canım benim adetime 13 gün var daha ama umutlanmayacağım tabiki allah allah yaa folik asiti ben 1 aydan beri kullanıyorum ne yapacaz artık bilmiyum zararsız bişi yok artık.

busem ve ece sağolun kızlar şimdi biraz daha iyim ama çoooooook uykum var akşam zor olacak bana bugün:))busem inşallah bebiş geliyordur canım ama üşütmedense dikkat et kendine aman bu aralar bide saldın var

busem ve ece sağolun kızlar şimdi biraz daha iyim ama çoooooook uykum var akşam zor olacak bana bugün:))busem inşallah bebiş geliyordur canım ama üşütmedense dikkat et kendine aman bu aralar bide saldın var

ayyy kız inşallah bebiş geliyodur diyim ama kendimide dinlemek istemiyorum hayırlısı olsun gülüm okadarda dikkat ediyorumki farkında olmadan üşütmüş olabilirim.

harikam hayır olsun rüyan canım benim...güzel yürekli arkadaşım :))) tahlil sonuçlarına sevindim...olsun canım tek sıkıntın kansızlık olsun şükür tedavisi var...takma kafana beslenmene dikkat et emi güzelim :))) kocaman öpüyorum seni.....ve meleğinide...:)))

ececiğim sağlık ocaklarında oluyor fetal doppler sana yakın bir sağlık ocağına sor güzelim....

buseciğim çok iyiyim şükür canım benim.. sen nasılsın çalışmalar nasıl gidiyor...

iyiyim canım benim yaa çalışmalar iyi yoğun ama dün sol yumurtalığıma bi ağrı saplandı batma gibi üşütmüşümdür heralde diye yorumladım ama içimde şüphe kaldı dr mi aradım ama açmadı birazdan bidaha arayıp sorucam gel derse gideceğim.

günaydın kızlarr nasılsınızz 6 gün kaldı ama hiç bi balirti yok valla hatta gecen ay belirtim daha fazladı hamile deildim :) simdi o bile yok hayırlısı bakalım nolcak bu ay

X