- 29 Eylül 2009
- 809
- 0
- 36
- Konu Sahibi tugbamurat
- #12.481
inşallah kızlar inş.ne diyeyim bakalım ne kadar durabilcem :bbo:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
slm canım arkadaşlarım.. gördüm bugün bebeğimi :) kalbinide duydum maşallah.. şimdi sağıklı bi hamileliğin sonunda sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin rabbim..
neyse ben sizi çok özledimmm hepinizi ama valla çok zorlanıyorum şirkette hergün mutsuz ettiler beni akşamlarıda eve geç geliyoruz bugünlerde ama hepmi aklımda olur yani hepp aklımdasınız.. çok seviyorum sizleri..
kızlar dualarınız için hepinize tek tek teşekkür ederim nolur bundan sonradaa esirgemeyin dualarınızı.. şimdi sıra önce kobra esterya ve yasemeende, sonra dr a gidip geldimi yaseminde, sonrada ocak ayında belenayımda inşallah
kızlar ltfen bebeği aklınızdan atamamında stresini yüklemeyin üstünüze... bırakın çıkmıyosa aklınızdan çıkmasın fazla didiklemeyin yeterr
esteryam biey diimmi senin çocuğunun olması an meselesi fakat çoook acelecisin hayatım nolur bu kadar sıkta dr a gitme, serbest bırak kendini
kobram ben hamilelikten bi öncki ay soğansuyunu yapmıştım akşamları bi bardak 10 gün kadar, sonra devam etmedim, ama iyiymiş çok o ayki adetimde baya rahat sökmüştü..
yaseminimm ve belenayımm tebrik ederim kilo vermek konusundaki azminizden ötürü bebişini size gelene kadar dal gibi olucaksınız ne güzelll
ececimm biliyomusun çok merak ediyorum senin bebişinin cinsiyetini ben ya azda kaldı öğrenmeye, inan hep aklımdasınız, periminden haberdarım zaten vefalı arkadaşım benimmmm
ee kızlar ben yavaştan kaçayım zaten kimsede yok, yarın akşamda annemlerde olucam doğum günü yarın anneciğimin :)) cumada arkadaşımın oğlunun doğum günü 1 yaşına giricek yaramaz onlarla olucaz yani yine yokum akşamları ama haftasonuna az kaldı cmt ye görüşürüz inşallahh
unutmayın beni nolur olurmu, ben çok alışmışım valla size. seviyorum hepinizi güzel arkadaşlarım benim, hep dualarımdasınız hepiniz
enistenle doktora gittik yumurta catlamıs dedi 48 saat canlı kalır dedi
veeeeeeeeeeeee enisteniz bana yamuk yaptıyorgun mus cok romantik yaklasmıyormusum bilmem ne bi suru terrane
artık umrumda bile degil kızlar , bu ay bendne bisi beklemeyin canlarım beni unutun zaten artık hamile falan kalmak istemiyorum bu adamdan
enistenle doktora gittik yumurta catlamıs dedi 48 saat canlı kalır dedi
veeeeeeeeeeeee enisteniz bana yamuk yaptıyorgun mus cok romantik yaklasmıyormusum bilmem ne bi suru terrane
artık umrumda bile degil kızlar , bu ay bendne bisi beklemeyin canlarım beni unutun zaten artık hamile falan kalmak istemiyorum bu adamdan
aman ne sıkıcam anımı be boşverrrrrrrrrdimmmmmmmmmm ben
benim acelem yok
yumurta takibine de 97 TL para verdim ya elini cebine atmadı aman bide yok romantik davranmıyormusum .. romantikligimi olur bu isin ya ... milletin bana agzının suyu aıkıyor bu adam naz yapiyor .. niye yumurtlama hafta icine denk geldi diyor bide.. tamam canım dedim bi daha soylerim cmtesi gecesini bekler kendisi...