- 19 Eylül 2007
- 5.340
- 137
-
- Konu Sahibi tugbamurat
- #12.501
geçmiş olsun canım rabbim bir daha böle acı yaşatmasın normal düşük olduysa kürtaja gerek kalmadıysa doktorlar korunmaya gerek yok diyorlar bir siklus bekle derim ondan sonra eğer hazır hissedersen başla çalışmalara:lepi:merhaba arkadaşlar ben 2 gün önce düşük yaşadım doktorum şu kadar korun falan demedi soracağım şu düşük yaptıktan sonra hemen hamile kalan varmı aranızda
kızlar günaydın canım fantastikamın haberini aldım çok mutlu oldum haketti fantastikam hep sabırla bekledi canım benim yaa dularım hep seninleee darısı bizlerin başına inşallah.
buseciğim nasılsın canım çalışmalar ne alemde....
saolun kızlar normal düşük oldu walla korkuyorum ya bir daha hamile kalamzsam diye allah hakkımızda hayırlısını versin
canım benim geçmiş olsun aynı korku bendede var ama yenmeliyiz çünki bu korku vücudumuzu bile etkiliyor rahat ol rabbim bize ucundan tattırdı bu duyguyu inşallah tamamına erdirir bol bol dua et içini rahatlat.
saol canım inşallah allahım yaşatmaz bir daha bunu sen ne kadar oldu düşük yapalı
yeseminin iyiyim gülüm sen nasılsın bu ay fos çıktı kaydirigubbakcemile3kırmızıları gördüm fakat dediğim gibi geç geldi hiç gecikmezdi bende terettütte kaldım dr ye gidecektim ki ani bi patlamayla geldi kırmızılar bu akşamdan itibaren sıkı çalışıcam bu ay sen ne yaptın gülüm dr işini epeyidir giremedim.
Kızlar İstanbul çok yağışlı,Dıgıtürk bile çekmiyor şuan
Kızlar hamile kalmadan doğum yapacağım hastaneyi araştırdım :)))))))))))
Tövbe tövbe (der perim buna)