Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

esteryacım kız takma kafana boşver belkide adamcağız sıkıntılıdır bu işi ödev gibi görmek istemiyordur sen aldırma bak nasıl yaklaşacak sana üstüne düştükçe naz yapıyor adamlar hiç ilgilenme bebek istediğini belli etme zaten bir çocuğunuz olduğu için bu kadar rahat davranıyor bence sende unutmaya çalış o zaten gelip seni bulacak babası gibi naz yapıyor kerata :))))

Kızlar günaydın.
Fantastikacım çok sevindim arkadaşım benim,hep güzel haberler ver bize.
Esteryacım çok üstüne düşme,kaçan kovalanır diye bir söz var,bence artık hiç lafını bile etme o illaki anlıyacak,kesinlikle taviz verme canım.

merhaba arkadaşlar ben 2 gün önce düşük yaşadım doktorum şu kadar korun falan demedi soracağım şu düşük yaptıktan sonra hemen hamile kalan varmı aranızda

fantastikacım çok ama çok sevindim canım allah tamamına erdirir inşallah sağ sağlim.seni çok özledikkk.

merhaba arkadaşlar ben 2 gün önce düşük yaşadım doktorum şu kadar korun falan demedi soracağım şu düşük yaptıktan sonra hemen hamile kalan varmı aranızda
geçmiş olsun canım rabbim bir daha böle acı yaşatmasın normal düşük olduysa kürtaja gerek kalmadıysa doktorlar korunmaya gerek yok diyorlar bir siklus bekle derim ondan sonra eğer hazır hissedersen başla çalışmalara:lepi:

kızlar günaydın canım fantastikamın haberini aldım çok mutlu oldum haketti fantastikam hep sabırla bekledi canım benim yaa dularım hep seninleee darısı bizlerin başına inşallah.

saolun kızlar normal düşük oldu walla korkuyorum ya bir daha hamile kalamzsam diye allah hakkımızda hayırlısını versin

kızlar ben kırmızıları gördüm bu ay malesef yeni bittim hem geç geldi iki gün çok endişelendim acaba kafama taktım diyemi geç geldi bilmiyorum bu ay akışına bırakıcam rabbim ne zaman hayırlı kıldıysa ozaman olsun diyorum tekrar başa dönmek istemiyorum .

buseciğim nasılsın canım çalışmalar ne alemde....

yeseminin iyiyim gülüm sen nasılsın bu ay fos çıktı kaydirigubbakcemile3kırmızıları gördüm fakat dediğim gibi geç geldi hiç gecikmezdi bende terettütte kaldım dr ye gidecektim ki ani bi patlamayla geldi kırmızılar bu akşamdan itibaren sıkı çalışıcam bu ay sen ne yaptın gülüm dr işini epeyidir giremedim.

saolun kızlar normal düşük oldu walla korkuyorum ya bir daha hamile kalamzsam diye allah hakkımızda hayırlısını versin

canım benim geçmiş olsun aynı korku bendede var ama yenmeliyiz çünki bu korku vücudumuzu bile etkiliyor rahat ol rabbim bize ucundan tattırdı bu duyguyu inşallah tamamına erdirir bol bol dua et içini rahatlat.

canım benim geçmiş olsun aynı korku bendede var ama yenmeliyiz çünki bu korku vücudumuzu bile etkiliyor rahat ol rabbim bize ucundan tattırdı bu duyguyu inşallah tamamına erdirir bol bol dua et içini rahatlat.

saol canım inşallah allahım yaşatmaz bir daha bunu sen ne kadar oldu düşük yapalı

sultan çok geçmiş olsun canım bende kızlara katılıyorum en azından 1 adet geçir ne olur ne olmaz.o korkuları hepimiz yaşadık ama çok endişe yapıp kendini üzme herşeyi hayırlısı biliyosun.

bu arada avatarımız aynı bir baktım ben ne zaman yazdım dedim :)))

buseciğim hayırlısı olsun hakında canım...o geleceği zamanı biliyor önemli olan hayırla gelsin...canım ben aralığın ilk haftası gideceğim hacettepedeki profa...onu bekliyorum şuanda...zaten korunuyoruz o zaman kadar...dr agöre haraket edeceğiz tatlım...hayırlısı allahtan artık...

Kızlar hamile kalmadan doğum yapacağım hastaneyi araştırdım :)))))))))))
Tövbe tövbe (der perim buna)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…