- Konu Sahibi tugbamurat
-
- #1.201
merhaba hanımlar listede olupda hamiş olan varsa bilelim de bizede umut olsun ben korkuyorum ilk beeğini kürtaj olanın bir daha çocuğu olmaz dediler canım sıkıldı ama ne yapalım bebeğimiz öldü ve mecburen kürtaj yaptılar yani ben bir daha bebek sahibi olamıyacakmıyım allah hepimizin yardımcısı olsun
HARIKACIM bu verdıgın isimlerin hiçbiri bizim listemizde yokkı listede olupta hamile olan ve söylemeyen varmısüpersin nurhayat bende hatırlıyorum ama nerde okuduğumu bulamamıştım bu arada konumuzu bizimle aynı şeyleri yaşadığı için ziyaret etmiş ama fazla kalmamış olan arkadaşlar arasındada hamileler var mesela minikkelebek, sefamolsun,gıdacıelif,tuğbaşeker sonra galiba julııetde hamile ama emin değilim ondan yanlış hatırlıyoda olabilirim.
HARIKACIM bu verdıgın isimlerin hiçbiri bizim listemizde yokkı listede olupta hamile olan ve söylemeyen varmı
arkadaşlar işlerim bitti yemeğimide yaptım artık sizlerleyimmmmmmmmm
bişi sorcam sizee cumartesi düğün var teyzemin oğlu evleniyo bende siyah etek gri saten gömlek aldım sizce ne renk makyaj yapabilirim?
sibelcım senıde eklıyorum listeye inş. hepimize ugurlu gelir.evet canım hamile kalnları silmeyecem karşılarına hamile diye ekleyecemTUĞBACIM bende listede yokum,korunmuyorum,gerçi o verimli döneme henüz girmedim ama olsun,belki liste uğurlu gelir,bide bişey dicem sana,listede hamile kalanları silmesen karşısına hamile diye yazsan, listedeki hamileleri gördükçe pozitif düşünüp bize moral olsasositososito
pembe yap bence,gri ile pembe çok uyumlu renkler
Allah hiçbirimize aynı şeyleri yaşatmasın tekrar bende nisan ayında bebğimin kalp atışı durması sonucunda kürtaj oldum dr 3 ay beklemem gerektiğini söyledi aynı şeyi tekrar yaşamamak için bu sürecin dolmasını beklicem Herşey hepinizin gönlüne göre olsun..
off liste süper ama 6 ay geçermi yaffff
ben yine karamsar oldum galibeee
busecimm bak işte stres yapmaya başlamışsın bile,geçer tabiii neden geçmesin,ömür geçiyor,daha sen küçüksün hem,bak ben 4 yıldır bekliyorum:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?