- Konu Sahibi tugbamurat
-
- #1.221
Allah hiçbirimize aynı şeyleri yaşatmasın tekrar bende nisan ayında bebğimin kalp atışı durması sonucunda kürtaj oldum dr 3 ay beklemem gerektiğini söyledi aynı şeyi tekrar yaşamamak için bu sürecin dolmasını beklicem Herşey hepinizin gönlüne göre olsun..
HARIKACIM bu verdıgın isimlerin hiçbiri bizim listemizde yokkı listede olupta hamile olan ve söylemeyen varmı
arkadaşlar işlerim bitti yemeğimide yaptım artık sizlerleyimmmmmmmmm
bişi sorcam sizee cumartesi düğün var teyzemin oğlu evleniyo bende siyah etek gri saten gömlek aldım sizce ne renk makyaj yapabilirim?
Allah hiçbirimize aynı şeyleri yaşatmasın tekrar bende nisan ayında bebğimin kalp atışı durması sonucunda kürtaj oldum dr 3 ay beklemem gerektiğini söyledi aynı şeyi tekrar yaşamamak için bu sürecin dolmasını beklicem Herşey hepinizin gönlüne göre olsun..
Kızlar Merhaba Bekleme sürem için dr 2 adet demişti. Kürtajdan önceki düzenime döndüm galiba tam zamanında oldum.ilki 37 gün sonraydı şimdi ki 28 gün. Düzene hemen girmiycek diye korkuyodum.Belki hatırlayanınız vardır ben o kadar da şanslı değilim hamile kalma konusunda erkek faktörlü problemimiz olduğu için haziran doktorla görüşmeye gidicem ikinci micro deneme için. Yaklaştıkca daha bir strese giriyorum galiba... Bir daha bu kötü tecrübeyi yaşamaktan çok korktuğum için.
Allah en yakın zamanda kucaklarımıza sağlıklı bebekler versin Önce hiç tatmayanlara sonrada isteyen herkeze...
merhaba hanımlar listede olupda hamiş olan varsa bilelim de bizede umut olsun ben korkuyorum ilk beeğini kürtaj olanın bir daha çocuğu olmaz dediler canım sıkıldı ama ne yapalım bebeğimiz öldü ve mecburen kürtaj yaptılar yani ben bir daha bebek sahibi olamıyacakmıyım allah hepimizin yardımcısı olsun
arkadaşlar işlerim bitti yemeğimide yaptım artık sizlerleyimmmmmmmmm
bişi sorcam sizee cumartesi düğün var teyzemin oğlu evleniyo bende siyah etek gri saten gömlek aldım sizce ne renk makyaj yapabilirim?
kızlar korunma süresi bitenler arasında ilk adet tarihi kimin acaba benim haziran 4 gibi
22 mayıscanım benimki 8 gün sonra ama galiba hamile değilim...( hiç bir belirti yok şimdilik....:sm_confused:
gunaydın kızlar
benim adet tarihim 1 haziran :)
bugun progestan kullanmaya basladım, kullanıpta yan etkisini goren var mı?
canım
31 martta gelismeyen gebelikten kurtaj oldum ben 4 mayısta kan verdim testler yaptılar
progesteron hormonum dusuk cıktı, dr da progestan yazdı ve adetinin 15. gunu basla dedi.
sanırım bebek olursa daha kolay tutunmasını saglayan hormon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?