- 29 Aralık 2008
- 3.772
- 1
- Konu Sahibi tugbamurat
- #1.181
sana iyi dersler tatlım :a015:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gunaydın kızlarrrrrrrrrr
benim bugun sol yumurtalık tarafında agrım var sanırım yumurtlamam yakın. bugun regleden sonra 14. gunum sanırım pazar gunune kadar yumurtlamam olur. bu arada esime keciboynuzu suyu icirmeye basladım. birde cubuk tarcın zencefil karanfil kaynatıyorum çay olarak içiriyorum içine bal katıp. bakalım bu ay işe yarayacakmı
tuğbacım hangi konuda gördüğümü hatırlamıyorum ama yeni hamileliğinden sözediyodu ya yanlış isim yazmak istemiyorum ama bi araştırayım bakayım galiba bende tebrik etmiştim
slm canım ben bugun hamile oldugumu öğrendim sizinle paylaşmak istedim ama çok korkuyorum sancım oluyo rabbim hepimize nasip etsin
a.s.easy canım sen hamileymişin ilk hamilemizmişin :teytey:ben senı nasıl görmedim yaa biraz geç oldu ama tebrik ederim rabbim tamamına erdirsin ayy çook mutlu oldum adına darısı bizlerin başına inş. öptslm canım ben bugun hamile oldugumu öğrendim sizinle paylaşmak istedim ama çok korkuyorum sancım oluyo rabbim hepimize nasip etsin