- 26 Şubat 2008
- 1.332
- 6
- Konu Sahibi tugbamurat
- #1.161
napıyosunuzzzz kıslarrrrşakkıdı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
EVET YAAA
hiç hamile çıkmadı daha,hadi biri kırsın şeytanın bacağını,sonra ondan da bize sirayet eder inşallah,valla ben ilk olmak isterim,ilk olmaya talibim,ama daha benim yumurtlama günüme bile çookk var,bide düşükten sonra bakalım doğru düzgün yumurtlıcammı ayy valla tavuk gibi bahsediyorum kendimden gıd gıd gıdakkkdelikafadulden
ben iyiyim busemcim sen nasılsın canım neler yaptın bugün
canım iyiyim ben bütün gün ütü yaptım işleri bitirdim geldim
:1hug:
bu arada kızlar listedeki bazı arkadaşların hamile olduğunu biliyorum ben başka konularda tesadüfen gördüm ama onlar burda söylemediler bize hamile olduklarını genelde bi uğrayıp çıkan arkadaşlardı demek onlar :sm_confused:
ne güzel halletmişsin canım, benim ütüm varya dağ gibi hele bide yaz geldi artık dahada çok çıkar offf yaaa :1closedeyes:
hadi yaa var demek,keşke bizede söyleseler ne güzel kendimize paylar çıkarırdık,valla ben hamile kalırsam ilk size söylerim,dert ortaklarım,kader arkadaşlarım benimmm.
nurhayatçım süper bi haber bende çok sevindim canım böyle giderse ne zaman sıfırlanırmış
inşallah tatlım bende oraları görmeyi çok istiyorum ama ne zaman geliriz belli değil ama sizinki belli bende çok mutlu olurum sizi burda ağırlamaktan süper olura.s
ayy ALLAH ım o günleri bize en yakın zamanda göstersin inşallah,şöyle arka arkaya,peş peşe müjdeler versek olacak inşallah kızlar,inanalım gerçekten inanalım ki gelsin bebişler.
a.s.inş. canım hepimiz bir başlarız hamile:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv: kalmaya gerisi gelir inş.tek senmı bende öyle diyorum o akıntıyı görünce ahan yumurtladım :dance:diyorumm
ne güzel halletmişsin canım, benim ütüm varya dağ gibi hele bide yaz geldi artık dahada çok çıkar offf yaaa :1closedeyes:
hadi yaa var demek,keşke bizede söyleseler ne güzel kendimize paylar çıkarırdık,valla ben hamile kalırsam ilk size söylerim,dert ortaklarım,kader arkadaşlarım benimmm.
Entrikacım doktor belli bi zaman vermedi ama 13 nisanda 1 veya 1.5 ay sürebilir düşmesi demişti..Kürtaj olmadan son değerim yani 13 nisanda 43000 di 1 hafta sonra 1012 sonraki hafta 510 sonraki hafta 291 bu haftada 181.Dikkat ettim yaklaşık %50 düşüyo herhafta.Önümüzdeki haftada 100 olur herhalde yada 90 ? Biran önce düşse bende rahatlasam yaa...sizin bukadar uzun sürdümü düşmesi ?
ayy ALLAH ım o günleri bize en yakın zamanda göstersin inşallah,şöyle arka arkaya,peş peşe müjdeler versek olacak inşallah kızlar,inanalım gerçekten inanalım ki gelsin bebişler.
hiç sevmem ütü yapmayı yazlıkları yıkadım bi ton...hesi ütülenecek ((