Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

bu arada busemcim şimdi okudum canımm teşekkür ederim valla aklıma geldikçe bende heyecan yapıyorum biraz, hayırlısıyla yarın keseyi görürüm ama bide kendisini görsem bi ohh çekicem

canım ağustosun 24ünde düşük oldu sonra 40 gün kadar lekelenme oldu we aet gördüm eylülün 30u gibiydi 28 günde bir olurdum genelde yani 5 gün kadr geçmiş oluyo canım acaba normalmii?

+1 -1 geldi ve sonunda gelmediiii fantastikam ve Allahın izni ile 9 ay gelmeyecekkkkk.... kız ben senden daha cok heyecanlandım walla duydugumdan beri sırıtıyorum :) :)[/B

yasmin06 aramıza hoş geldin ve çok geçmiş olsun canım en kısa zamanda hamiş kalman dileğiyle.
benimde adet düzenimde bir değişiklik olmamıştı 28 günü gelmişti,ama kişiden kişiye değişebiliyor 50 güne kadar normal diyolar haberin olsun.

kızlar ben 3 hafta önce ultrasonda muayeney girdim gebelik çıkmadı 1 hafta öncede test yaptım yine negatifti bu durumu bende anlamadım

yasemincim yaa keşke benimde böyle düzenli olsaydı test yapmaktan korkar oldum açıkcası negatif çıktığında üzülüyorum çünkü ama olsada hissederdimm sanırımm acaba doktora gitmelimiyim? Doktorum adet olduktan sonra muayeneye gel demişti birde ama hala olamadım....

günaydın busemcım nasılsın canım
sağol gülüm iyiyim bugün hafta başı yaa evde işlerim çok biraz ara ara bakıyorum.
çok teşekkür ederim busecim..
Şeniz
bu arada busemcim şimdi okudum canımm teşekkür ederim valla aklıma geldikçe bende heyecan yapıyorum biraz, hayırlısıyla yarın keseyi görürüm ama bide kendisini görsem bi ohh çekicem
canım benim heyecan yapma sakin olmaya çalış bak daha iyi gelecek sana.
arkadaşlar size birşey sormak istiyorum düşükten sonraki ilk adetiniz yaklaşık kaç gün sonra oldu yani düzenlimiydi?
canım benim şaşmadı normalde 21 günde bir oluyodum yine 21 gün sonra geldi.

pericim sen kaçıncı haftanda cinsiyetini öğrenmiştin.ben şimdi gidiceğimde 13 haftalık olucak acaba cinsiyetini görebilirmi heycan yapıyorum :))

yasmincim bence bugun bir test yap ne var ne yok cıkar..

busecim 21 gunde regl oldugunu okudumda bisi sorcam benim kız kardesim 27 gunde regl oluyor dr demiski 28 gunden asagi olanlarda embriyonu n rahme tutunması cok zor olur yeterli zamanı bulamaz demis bana ilginç gelmisti.. senin ki daha da kısaymıs. ama benim bir arkadasım vardı 24 gunde regl oluyordu hamile kaldı ve tosun gibi bir oglu var.. bu doktorlarda bi garip

X