Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

facebookta hayallede görüştüm fantastikacım sana çok sevindi mutlu oldu. herkese selamı var onda herhangi bir gelişme yokmuş.

ya geçmişi okuyamadığım için pek anlıyamadım yaseminin randevusuna ne olmuş?

fantastikam bu arada folik asit almaya başla gerçi dr söler sana ama bana korunma sürene 2 ay kala başla demişti ben 1 ay kala başladım

canım benim sağol fantastikama çok sevindik bugün rabbim bizlerin başına inşallah en kısa zamanda.
sibelam nasılsın canım.
kızlar geçmişi okuyamıyorum hata veriyor ama sanırım hepiniz iyisiniz.
iyiyiz şükür gülüm sen nasılsın guzum.
facebookta hayallede görüştüm fantastikacım sana çok sevindi mutlu oldu. herkese selamı var onda herhangi bir gelişme yokmuş.
aleykümselam canım.
ya geçmişi okuyamadığım için pek anlıyamadım yaseminin randevusuna ne olmuş?

ertelemiş doktoru randevusunu.

kizlar bugun göründü benim kirmizilar hastalandim cok mutluyum cokkkkkkkkkkkk denemelere ba$liyabilecegiz.gerci psikolojik olarak kendimi iyi hissetmiyorum ama her gece agliyorum cok duygusalim yaa bir doktor yardimi alsam mi hamilelikten önce acaba??

günaydın canlarım nasılsınız bakalım güzel bir gün olması dileğiyle hamişi bol bir topik olsun inşallah

Fantastikam dunya guzelimmmmm... dun bir turlu yazamadim topikte ama maillerimle sana duygularımı anlatttım :) kız sen bi dogur izmire gelip bebek gormezsem banada esterya demesinler :)
Belenaycım sen nasılsın , istanbulda havalar sogudu bu sabah usuduk walla ama nedense sirkette her zaman en cok useyen ben iken bugun pek usumuyorum..
Birde kızlar bu sabah ayakta arkadasımla konusuyordum bide baktım bişiler akıyor gidiyor sanki aa dedim regl oldum wc ye gittim bişi yok su gibi akıntı gelmis cok sasırdım ..

esteryam bu sözünü unutmuyorum bak ızmire bebek görmeye geleceksin sözzzzzzzzzz verdinnnnnn
senin akıntıda biliyosun bebeğe işaret, azda kaldı adetine inşallah esteryam hayırlısyla gelsin bebişlerimiz hayatlarımıza

Canım ben bu ay umutlu degilim cunku goguslerimde hic bir hassasiyet ya da sizlama yok, ama olsun kısmet ne zaman ise saglıklı ve hayırlı ne zaman olacak ise o zaman olsun arkadasım...
ve elbette izmire bebek gormeye seve seve gelecegim butun cukulataları bitirecegimmmmmmmmmmmm

kızlar ben hala doktor konusunda kararsızım ama bir an öncede gitmem lazım adetim 10 günü geçti hala kahverengi şeklinde geliyor sol kasığımdaki ağrı şiddetlendi ama ben hangi doktora gideceğimi bilmiyorum bide bayan doktor arıyorum ama erkek doktorlar daha uzman oluyorlar ya erkek doktora gidince kasılıyorum nedense rahat hissetmiyorum kendimi eee tedavi sürecide uzun olacaksa her seferinde gitmek offff ne yapacağım ben öle böle derken zaman geçiyor ve benim şikayetlerim çoğalıyor dua edin kızlar kötü bişey çıkmasın bebekten vazgeçtim sağlığımdan olmayayım bari

canım ya bence ihmal etmeden git bi doktora sen guzelım. bide aklıma bişey daha gelıyo bu durumla ılgılı ama önce seyı sorayım öncekı ayda bu şekilde mı oldu tatlım

belenay neden kötü bişey çıksın canım ya gitçen dr a bakıcak sana bikaç tahlil sonra için rahatlıcak o kadar.. aklına kötü şeyleri getirme belki kist vardır ondanda kurtulursun güzelim, oda herkeste var

Kızlar normalde adetten onceki gunler kuru gunler mi oluyordu
esteryam genelde kuru olmuyor benim olmuyor.

canım benim kasma kendini yaa erkek dr ler de bıkmışlar artık öle düşün hepsi işini yapıyor tamam bende kasılıyodum ama alışıyosun bak kendin diyorsun zaman geçiyo diye bir an evvel git muayeni ol lütfen böle zaman kaybetme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…