Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

bu arada irenbe diye bi tıp merkezi varmış alsancakta kadın dr var orda bitane adını unuttum ama gidenlerin memnun olduğunu duymuştum

esteryam benimde kuru olmuyodu adet öncesi..

peri busem sizlerede günaydın kızlar ben iyiyim bugün 1 de çıkıcaz iştende ondan mutluyum çok :)) sizler nasılsınız bakalım

pericim dün akşam biraz karnım ağrıdı benim.. böyle kalkarken yada ani bi harekette sol tarafa sancı girdi bazen sağa ama genelde sola.. oluyomuydu sendede böyle
ececim sorum senin içinde geçerli oluyomuydu senedede

Son düzenleme:
kızlar günaydınlar nasılsınız bugün ?

yani hamişimiz nasıl ?

ben dün gece biraz kötü oldum bebiş büyüdükçe bende şikayetler arttı :)) 2 gündür akşamları bişi yiyemiyorum hep kusuyorum.pericim senin geçtimi bulantıların?

pericim dün akşam biraz karnım ağrıdı benim.. böyle kalkarken yada ani bi harekette sol tarafa sancı girdi bazen sağa ama genelde sola.. oluyomuydu sendede böyle
ececim sorum senin içinde geçerli oluyomuydu senedede

evet bugün süper oldu 1 de cıkıcaz bızde yarında tatılll ooohhh cumayıda bırlestırselerdııı ne iyi olurdu...tembelım ben tembelll ıyıce tembellestım..

o ağrılar bendede oluyodu canım zaman zaman...eee artık basladı hamılelık belırtılerı tabı bebiş nası yerlesıcek annesı nası sıkı sıkı tutunucak böle agrılar oluyo endıselenme sen:1hug:

kızlar günaydınlar nasılsınız bugün ?

yani hamişimiz nasıl ?

ben dün gece biraz kötü oldum bebiş büyüdükçe bende şikayetler arttı :)) 2 gündür akşamları bişi yiyemiyorum hep kusuyorum.pericim senin geçtimi bulantıların?

günaydın canım... tam geçti dıyorum bulantıları bende ama bu sabah yine...bişeyde cıkmıyo zorlandıkca kan gelıyo..

Benide aranıza alırmısınız. Bende ne sayım bilmiyrum. Korunsammı kornmasammı zaten zor oluyor. Geçen hafta düşük yaptım.

Çok kararsızım. Hayırlısı olsun ne diyelim :)

ay pericim sağlıkla gelsinde herşeye razıyım inan.. zaten kasık ve göğüs ağrısından başka pek bi şikayetim yok henüz. sabahları midem kazınarak uyanıyorum ama canım bişey yemek istemiyor ne zaman canım bişeyler çekmeye başlıcak :))

ececim 4 aydan sonra iyice azalıyor diyolar o bulantılar için az kaldı güzelimm benim, perim sende boğazını zorladığın içinmi kan geliyo, kıyamam sana ya

esteryam benimde kuru olmuyodu adet öncesi..

peri busem sizlerede günaydın kızlar ben iyiyim bugün 1 de çıkıcaz iştende ondan mutluyum çok :)) sizler nasılsınız bakalım
günaydın canım benim evet bugün kocam erkenden evde olucak sositososito
Benide aranıza alırmısınız. Bende ne sayım bilmiyrum. Korunsammı kornmasammı zaten zor oluyor. Geçen hafta düşük yaptım.

geçmiş olsun canım ben korunmanı öneririm Allah birdaha yaşatmasın.

hoşgeldin rayihacım çok geçmiş olsun eğer kürtaj olmadıysan çok süre korunmana gerek yok diyolar ama dr un ne demişti sana

ay pericim sağlıkla gelsinde herşeye razıyım inan.. zaten kasık ve göğüs ağrısından başka pek bi şikayetim yok henüz. sabahları midem kazınarak uyanıyorum ama canım bişey yemek istemiyor ne zaman canım bişeyler çekmeye başlıcak :))

ay dimi fantastikam ben de öle düşünüyorum herşeye razıyım yeterki sağlıklı sıhhatli gelsin diyorum Allahım gösterecekmi banada bu günleri inşallah
canım 1 aydan sonra başlıyor heralde aşermeler diye biliyorum.zemuszemus

canım gecmıs olsun allah bırdaha yasatmasın...ne kadardı kaybettıgınde doktoruna kontrole gıdeceksın muhakkak sana mutlaka bı zaman verecektır

Teş. ederim amin hanımlar

Kürtaj olmak zorunda kaldım.Yarın dr kontrolüm var bakalım o ne diycek. Ben bir an evvel yine olsun istiyorum. Çok harika bir duyguymuş :ecrin_bebek:

ay dimi fantastikam ben de öle düşünüyorum herşeye razıyım yeterki sağlıklı sıhhatli gelsin diyorum Allahım gösterecekmi banada bu günleri inşallah
canım 1 aydan sonra başlıyor heralde aşermeler diye biliyorum.zemuszemus

göreceksin tabiki busemcim sen daha yeni başladın hem.. dilerim hayırlısıyla sağlıkla çok bekletmeden gelir bebeğin sana.. sendende duycaz bu endişeleri hep paylaşıcaz burda, cinsiyetini tahmin edicez.. ayy ne güzel olucak

Teş. ederim amin hanımlar

Kürtaj olmak zorunda kaldım.Yarın dr kontrolüm var bakalım o ne diycek. Ben bir an evvel yine olsun istiyorum. Çok harika bir duyguymuş :ecrin_bebek:

Kaybettiğimde çok yeniydi 5 haftalıktı.

tekrar geçmiş olsun allah tekrar yaşatmasın.. en hayırlı ve yakın zamanda sağlıkla gelsin bebeğin sana

rayiha23 aramıza hoş geldin ve çok geçmiş olsun.kürtja olduğuna göre en az 3 ay korunman gerekir diye biliyorum rahim kendini tekrar toparlması için.inşallah bir daha böyle acı hiçbirimiz yaşamayız.

tekrar geçmiş olsun allah tekrar yaşatmasın.. en hayırlı ve yakın zamanda sağlıkla gelsin bebeğin sana

Tekrar teş. ederim. a.s. Amin kimseye yaşatmasın inş.

Allah bütün isteyenlere versin inş. Hamişlerimizde sorunsuz kucaklarına aldıkları günleride görsünler inş.

X