Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

teşekkür ederim kızlar bakalım yarın dr ne diycek

hamile arkadaşımız var galiba sağlıkla kucağına alırsın inşllh

ya kızlar noluyor bu siteye yazıyorum atıyor çıldırttı beni bugün.bir sevindirtmedi fantastikanın hamileliğini .gıcık site

bozocum çok teşekkür ederim.. dilerim sende en yakın zamanda yeniden hamile kalır bebeğini sağlıkla kucağına alırsın canım

haklısın busemcim inşallah bu sakinliğimi korurum o zamanda.. haftaya salı keseyi görürüm kalbi içinde tekrar sonra giderim en iyisi o, hiç değiştirmiyim randevumu
evet canım benim opuyorumnanaktan
inşallah canım sibel arkadaşımızda hamiş olur tez vakitte.
ya kızlar noluyor bu siteye yazıyorum atıyor çıldırttı beni bugün.bir sevindirtmedi fantastikanın hamileliğini .gıcık site

canım valla öle bende giremedim bugün.

yaaa kızlar mutfakta kocaman kovanoz kırdım elimden kaydı her yere sıçradı offff:umursamaz:

kızlar bugün burdan hayır cıkmadı ..benı cıldırttı....hepınıze ıyı aksamlar canlarım

Sıeye gırebıldım sonunda geÇmıŞı okuyuncaya canım Çıktı yazmıŞsınızda yazmıŞsınız maŞallah kızlar hepınıze ohhh bÖle gıderse topıkte bebeksız kalmayacak gerÇı ben en son doĞuracaĞım galıba rejım dıyet derken bebeĞı attım ıkıncı plana ama olsun benım bebek assolıst dedım ya en son gelecek :)))))))
fantastıka canım hangı doktordan randevu aldın
yasemın ÜzÜlme canım randevu ıÇın olsun herŞeyde bır hayır vardır
ececık sen nasılsın bakalım
bırperı gÜzel hamıŞ akŞam oldu gıdeceksın eve az kaldı hadı ıyısın:)))
busem cnım sen nasılsın
oooo sıbela gelmıŞ nasılsın canım bebıŞın kokusunu aldın dımııııı:))))
fantastıka bıŞey dıyeyımmı senın hamıŞ haberıne eltımınkınden daha Çok sevındım artık burda Öle bı hale gelmıŞız kı aynı kardeŞ gıbı rabbım ınŞallah senınde bebeĞını kucaĞına almayı nasıp etsın hamıŞler bıze dua edın

belenaycımmm gerçekten burda farklı bi arkadaşlık doğdu aramızda.. artık bizbirimizin yakınıyız resmen.. inşallah bende senin hamileliğini duyucam yakın bi zamanda ve bende çooooook mutlu olucam hevesle o anı bekliyorum canımmm
randevumuda Tahir Özgüder diye bi dr dan aldım muaynanesi bucada.. bakalım banada tavsiye ettiler inşallah memnun kalırım

yaaa ben yazıyorum tam göndereceğim zaman hata veriyor,az önce bi sürü şey yazdım hepsi boşa gitti,şimdi uuzun yazmıyacağım,ayşecim selam vermiş ben bi türlü cevap yazamadım,fantastiğimede tekrar hayırlı olsun demek istedim,çok seviniyorum inanın.

ececim sen kaçıncı haftada gitmiştin dr a kalbini ne zaman duymuştun

canım ben ilk gittiğimde benim hesaplamalarıma göre 6 haftalıktı ama ben 4 haftalıkmışım sadece keseyi gördük. 2 hafta sonra gittiğimizde 6+2 de kalp atışlarını görmüştük.sen şimdi gidersen sadece keseyi görebilirsin sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…