- 26 Şubat 2008
- 1.332
- 6
-
- Konu Sahibi tugbamurat
- #11.261
anammmmmmmm harikammmmmmm canımmmmmm tebrık ederım güzelimmmmmm gözün aydınnn çok mutlu oldummmmmmmmmmmmm yaşasınnnnnnnnn yanaklarından öpuyorummmm tatlım benımmm allahımm bebiş geliyo bebişşş
fantastikacımmmmm çooooooooook sevindim tebrikler hayatım :)) çok heycanlandım ama biliyordum ben içime doğmuştu :)))
peri halay çekmek yok.....uğursuzluk getiriyor canım ...:)))
ben fantastıkaya söz verdımdansöz oynatıcam dıyeee harıkaaa oynatıyom işteeee heh...
fantastikam akşam bende giremedim siteye sorun vardı sende yazamamışsın zaten ben sonucu biliyodummkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2yeğenim geliyoooo ayyyy kendim hamile gibi sevindim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahhh dualarım seninle canımm zemuszemuszemuszemusopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
hayırdır canım neden ertelendı...?kızlar dr randevum ertelendi
kızlar dr randevum ertelendi
Offf sonunda düzeldi.Fantastikam bi hamile kaldın siteyi kitledin yaaaaaaaaa
Fantastikacım ovulasyon dönemindede belirtilerin varmıydı? sen en iyisi tüm belirtilerini yaz kuzum :))))))
kızlarrrrrrr yaaa virüsvirüsvirüsvirüsvirüsvirüsvirüsvirüsvirüsvirüsvirüsvirüsvirüsvirüsvirüsvirüs a üye olalım hep beraber varmısınız kk da sohbet edemiyoruz artık eceyasla biz okey dedik ben zaten üyeyim çokda güzel.
hayatım nedenn
:))) kobrammm darısı başınıza arkadaşımm dua edin benim için bol bol olurmuu
:))) ovulasyon dönemimi net olarak hatırlıyorum kobracım hemen anlatmaya başlıyım sana
tahmini yumurtlamama yakın o lastikimsi akıntım oldu yine bikaç gün sonrada sağ kasığımda ağrı oldu ama o bende hep olurdu, sonra hatta ben biraz kafayı takmıştım ona niye hep sağda diye hatırlıyomusun solda neden olmuyo hiçbi ay diye.. yumurtlamadan bikaç gün sonra benim sol kasığımada sancılar girmeye başladı yani hem sağ hem sol.. sonra kasıklarımda şişlik gerginlik hissi vardı ve acayip belim ağrıdı kobracım şüphelendim tabi ben bide akşama doğru başlayan bacak ağrılarım vardı ben romatizma oldum heralde dedim.. sonra arştırdım haftasonu biraz hamilelikte yaparmış öyle..
ama benim başka belirtilerimde oldu çok komik hepsini söylücem sana ama yemeğimi yiyim hemen geliyim tamammı canım arkadaşımm
orasıda bölebiyermııı bakalım ozaman