Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

kobranın oğlu
esteryanında oğlu
hayalin kızı
belenayında kızı
buseminde kızı
sibelin oğlu olcak
heheheheh

ayy kızımmı olcakmış:) ay olsunda ne olurs olsun bea:) cok heyecan yaptım bu testin oyunu bana yaa dün nasıl sevinmiştim bugün sok oldum tek görüncee:KK43: saat dört olsun bir an öncee hiç akıntım olmazdı kızlar bu bana umut verio ama tabi hayırlısı yinede

ayy kızımmı olcakmış:) ay olsunda ne olurs olsun bea:) cok heyecan yaptım bu testin oyunu bana yaa dün nasıl sevinmiştim bugün sok oldum tek görüncee:KK43: saat dört olsun bir an öncee hiç akıntım olmazdı kızlar bu bana umut verio ama tabi hayırlısı yinede

evet gülüm az kaldı ama akıntıda bı hamılelık belırtısı

kızlar düşünsenize bebişlerimiz olcak buraya koycaz fotolarınııı :KK70:DD ayy süper bi şeyy birperi ece bebşleriniz kime benzicek bakalımmm

pericim 28 yaşındayım ben..

hayalcim hakkında hayırlısı olsun güzelim bi arasan şu kliniği belki çıkmıştır test, sabah verdin yaw

valla benimde belim dün cok agrıdı gece bugünde solbacagımmı kasgımmı bilmiyom bi agrım var ama neresi anlamadım

perim kız dedi kobram erkek :)) ay heyecanlandım sanki..
ilk işyerimde bi kermes düzenlenmişti bende orda tarot baktırmıştım o kız bana kızın olcak ilk demişti :)) ama bazı şeyleri tutturdu mesela iş değişikliği görünüyo demişti bende çok memnundum o dönem hadi canım dedim :)) türkcellde çaılıyodum call centerda hani arıyoruz ya.. sonra işten nefret etmeye başladım ağlayarak gidiyodum artık işe ve hemen hastanede iş buldum oraya geçtim :)) tuttu yanii
ama ben oğlan sanki daha isterim ama off bilemiyorum ya karar veremedim :)))

perim kız dedi kobram erkek :)) ay heyecanlandım sanki..
ilk işyerimde bi kermes düzenlenmişti bende orda tarot baktırmıştım o kız bana kızın olcak ilk demişti :)) ama bazı şeyleri tutturdu mesela iş değişikliği görünüyo demişti bende çok memnundum o dönem hadi canım dedim :)) türkcellde çaılıyodum call centerda hani arıyoruz ya.. sonra işten nefret etmeye başladım ağlayarak gidiyodum artık işe ve hemen hastanede iş buldum oraya geçtim :)) tuttu yanii
ama ben oğlan sanki daha isterim ama off bilemiyorum ya karar veremedim :)))

Belki ikiz olur:)))))))
Kız da erkekde farklı oluyor,ben iki çocuk isterim ama daha birini tutturamadık :)))))))))
Bu devirde 1 iyi ama kardeş gibisi yok,kardeşlik duygusunu tatmasını isterim

X