- 26 Aralık 2006
- 4.250
- 77
- Konu Sahibi tugbamurat
- #11.101
Fantastikam sen bu aksam test yaparda anında bana haber vermezsen basına geleceklerden sorumluluk kabul etmiyorum canımmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
perim kız dedi kobram erkek :)) ay heyecanlandım sanki..
ilk işyerimde bi kermes düzenlenmişti bende orda tarot baktırmıştım o kız bana kızın olcak ilk demişti :)) ama bazı şeyleri tutturdu mesela iş değişikliği görünüyo demişti bende çok memnundum o dönem hadi canım dedim :)) türkcellde çaılıyodum call centerda hani arıyoruz ya.. sonra işten nefret etmeye başladım ağlayarak gidiyodum artık işe ve hemen hastanede iş buldum oraya geçtim :)) tuttu yanii
ama ben oğlan sanki daha isterim ama off bilemiyorum ya karar veremedim :)))
fantastikaa kızdır o kızzzz:) banada öle geliyo:)
yaw benimde belim agrıyıp duruyor yaw erken mi regl olcam acaba
Belki ikiz olur:)))))))
Kız da erkekde farklı oluyor,ben iki çocuk isterim ama daha birini tutturamadık :)))))))))
Bu devirde 1 iyi ama kardeş gibisi yok,kardeşlik duygusunu tatmasını isterim
27 canım
agustostamı hamıle kalmıstın ozaman kızzz eyluldeyse erkekkkkkkk
Gebeler cevap verin bakalım tahmin tutuyor mu?
Erken gebelikte sabah bulantıları yoksa
-Bebeğin kalp atım hızı dakikada 140’ın altındaysa
-Karnınız sivri ise
-Karnınız basketbol topu gibi üst tarafta şişmiş ve büyümüşse
-Meme ucunuz karardıysa
-Bebeği aşağıda taşıyorsanız
-Tuzlu yada ekşi gıdaları canınız çekiyorsa
-Et,süt, peynir gibi proteinli gıdaları yemek istiyorsanız
-Gebelik öncesine kıyasla ayaklarınız üşüyorsa
-Gebelikte bacaklarınızdaki kıllar hızla uzuyorsa
-Elleriniz kuruyorsa
-Uyuduğunuzda yastığınız kuzeye yönleniyorsa
-Eşiniz de sizinle birlikte kilo alıyorsa
-Gebelik size güzellik katmışsa
-İdrarınız açık sarı çıkıyorsa
-Burnunuz uzayıp genişliyorsa
-Nikah yüzüğünüzü karnınızın üstünde asılı tuttuğunuz zaman dairevi hareket çiziyorsa
-Baş ağrısı çekiyorsanız.
Belki ikiz olur:)))))))
Kız da erkekde farklı oluyor,ben iki çocuk isterim ama daha birini tutturamadık :)))))))))
Bu devirde 1 iyi ama kardeş gibisi yok,kardeşlik duygusunu tatmasını isterim
Fantastikam sen bu aksam test yaparda anında bana haber vermezsen basına geleceklerden sorumluluk kabul etmiyorum canımmm
:)) süper ya bu konuşmalara geldik ya.hayırlısı ya yumuk yumuk ellerini ayaklarını görünce biz napıcaz bilmiyorum.dün eşim benimle dalga geçiyor bizim çocuk olunca sen ona saltanat koltuğu yaptırısın kimseye dokundurmazsın :))) hep ona bakar bakar durursun artık diyo...
agustostamı hamıle kalmıstın ozaman kızzz eyluldeyse erkekkkkkkk
bencede kardeşlik duygusunu tamasını isterim ama iki çocukta bu devirde bilemiyorumki kobram ya.. ama bu arada ikiz olursa çooook sevinirim tabi oda aynı yaniii :))
:))) tamam sözzzz :))
:)) ayy yerim onu bennn sana benzesin senin gibi güzel olsun gerçi eşini hatırlayamadım bak şimdi ama bişey diyimmi genelde ilk çocuklar babaya daha çok benziyor
Çin takviminden bakıyorsun dimi