Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

kobracım ıatanbulun nereseinde oturuyosun eşimle bizde cevah,ire çok giderdik çağlayanda otururken ama şimdi halkalıdayım.

hayalcim sana özledende mesaj attım canım.lütfen bırak artık şu testleri çok yıpratıyosun kendini bak kan testi yaptırmışsın sonucunu bekle.birazcık sabır.herşeyin hayırlı.

kobram eşine şu keçiboynuzu pekmezinden içir bu günlerde tık ağzına akşam gelince :)

:))))))
Hiç uğraşmıyorum öyle şeylerle,biker tuttuysa bi sorun yoktur diye düşünüyorum,ben bi düzene yeni girdim,bu aydan umutluyum canım,yumurtlama zamanım ve göğüslerime dokununca acıyor,yani eskisi gibi...

göbekte tüylenme oluncamı erkek oluyor.. aa ne enteresan duymamıştım hiç.. ben anne güzelleşirse oğlu olur diye biliyorum mesela bide göbeği sivriyse eğer :)) kalçalar büyümüş göbek yayılmışsa kız derler :))

göbekte tüylenme oluncamı erkek oluyor.. aa ne enteresan duymamıştım hiç.. ben anne güzelleşirse oğlu olur diye biliyorum mesela bide göbeği sivriyse eğer :)) kalçalar büyümüş göbek yayılmışsa kız derler :))

evet gülüm evett onlarda var...bu karındakı tuylenmede erkek bebekte olurmus salgılanan testesteron hormonundan dolayı kızdada baska bı hormon salgılanıyooo hehehehehe

X